8

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят тези които си броят стотинките. Караш плащаш и пак газ. А може и срещу три бинки да си инсталира човек система свой -чужд и радарът мига на паpцaлu .

7

Анонимен

преди 1 година

аз веснъж дигнах 170 на хемус с голфа дето е 150 коня 5 цилиндра по 2.3 кубика, ама за кратко че мноу страшну!

6

Анонимен

преди 1 година

'гражданите да знаят, че контрол има абсолютно навсякъде' --- на улицата пред блока дето е синю зона що нема полицеи? всеки спира дето си иска даже смс не пускат и така от години

5

Бай Урко

преди 1 година

Тази акция е само и единствено да се пълни нечий полицейски джоб, дреме им от кат за загиналите!!!

4

Xaxa

преди 1 година

Криенето зад храсталаците пак се завръща, само дето тоя път няма рушвети - с триножника нямат право вече да те спират. Това не акция за превишена скорост, понеже почти никой не разбира, че сниман и продължава да си пердаши с висока скорост. Това е поредната акция за ограбване. Полицията се е превърнала в работник за попълване дупките от откраднато от така наречените депутати, "правителство", кметове, длъжностни лица и т.н.

3

Samo minavam

преди 1 година

Жътва е сега, хазна трябва да се пълни, нищо че Гербаджий щипнаха парите, а пътища няма. Те са недосегаеми, а робите да плащат и да им падат план мбите, по дупките

2

Анонимен

преди 1 година

177, ама къде? Има 2-3 читави килоеетра от магистралта и смея да кажа, че аз карам със 139/140, а няко ме изпреварва и толкова бързо изчезва, че все едно съм бил спрял.

1

Анонимен

преди 1 година

Нужно е само 5 минутна разходка из София да ви стане ясно как никой нищо не спазва, включително и патрулките, наскоро видях и едно камионче с минерална вода като онова което сгази 18 годишно момиче пак с регистрация СМ - ами изпреварваше коли като навлизаше в насрещното на Братя Бъкстон. Ако спешно няма затегнат контрол ще става дори по-зле.