50

АНГЕЛ

преди 1 година

Да вземат да построят хотелски комплекси. Няма смисъл да хвърлят пари за изледователска дейност. Ей го на . Мъск ще им кара туристи.

49

Анонимен

преди 1 година

Китайците имат всичко бе ***, набий си го в дървената кpатуна, МКС е плод на усилията на цял свят а те сами си направиха и поддържат космическа станция, как да ти го кажа, за целта им трябват ракети - правят си ракети. Ако утре им потребват междузвездни кораби ще си направят. Не вдяваш нали, оди се гръмни тогава.

48

смех

преди 1 година

До до смехС какво променя жалкото ти скимтене факта че нямат ракети жълтите гноми за целта която са си поставили

47

до смех

преди 1 година

А ти вярваш ли че китайците имат космическа станция а? Смеееех голееем, тия жълти гноми и космос а? Били пратили ровър на Марс а? Смеееех, ще падна, майко милааа, ще се напикам от смееееех

46

смех

преди 1 година

Кой им вярва на тия азиатски смешници те ракета с необходимата товароподемност нямат щели да качат с какво с въжена линия

45

???????

преди 1 година

Значи още първото изречение на таз статуя те вкарва в 11-та глуха! сега ако Китай разработва "извънземна" технология на земята, то значи че технологията си е баш земна! Сега има шанс Китайците да са намерили паднал извън земен кораб с извън земна технология и да я разучават тука на земята! Но пък тогава едва ли могат да я разработят! Щото тя вече е разработена! Има и вариант извън земни да са се свързали с Китай да са им дали некви насоки и те сега да ги разработват! Та кое от сичките е!!!???

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 Момче, ти да не бъркаш китайската орбитална станция на земята с китайската орбитална станция на Луната която не съществува. Затова ли си толкова разпален че нещо си съществувало, съществува но на 150 километра от земята а не на Луната.

43

Анонимен

преди 1 година

Мякащото Днес .бг се пише на латиница .Защо ?Срамувате ли се ?Варненското мякащо издание бухаааа

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 Ти защитаваш китайците със зъби и нокти а пък дори не си чувал за китайския нефритен лунен заек. Сигурно си малко момче и затова не си чувал. Все пак има интернет и може да прочетеш от там нещо. Семената които носеше заека бяха на памук и ориз, така че можеш да си купиш от Китай лунен памук и ориз, но след като го докарат на земята с някакъв китайски хартиен дракон.

41

Анонимен

преди 1 година

САЩ не могат ли даим наложат санкции и да ги спрат?

40

Анонимен

преди 1 година

Луно, Луно земльо македонска.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Имат намерение китайците но това не значи че ще направят нещо. А що се отнася да самита на G7 мисля че ще е на 19 май и тогава ще обявят строги технологични санкции срещу Китай заради агресивната политика спрямо Тайван и тайната военна помощ предоставяна на Русия за руската империалистическа агресия в Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Не зная как още САЩ не са оявили Луната за американска, ама северномъкедонците ги изпревариха така или иначе. Никой да не пипа северномакедонската Луна.

37

Анонимен

преди 1 година

Който първи направи база на Луната си е за него.

36

Анонимен

преди 1 година

До Таня Тирът на Мъск се взриви ще видим следващия опит след 1 месец.

35

Анонимен

преди 1 година

Те индианците първи бяха кацнали в Америка ,но изчезнаха. най-важното забравяте,че Луната е собственост на македонците,а отскоро и на украинците..P.S.украинските учени,са доказали,че Христос е украинец .Други нямат работа там,има си чорбаджии.

34

Анонимен

преди 1 година

Китайците нали пуснаха нефритения лунен заек на обратната страна на Луната да сади ориз. Сигурно реколтата е узряла и ще трябва да идат да я ожънат с китайския комбайн. Само че лунния заек може вече да е опасал ориза поради липса на друга храна. Ах да, китайците съобщиха преди 7-8 години че нефритения лунен заек умрял заради лунния прах. Изглежда че семената ориз които носеше лунния заек не са поникнали и мечтата на китайците да бъдат първите хора които требят лунен ориз на Луната пропадна.

33

Ама тя

преди 1 година

Луната тяхна ли е ??!

32

Анонимен

преди 1 година

Абе те Китай през 2010 когато бяха на върха на икономическия бум и пратиха двама чайконавти в космоса, обещаха че китаец ще посети Луната през 2017 г. Тогава наистина се помислиха че имат възможностите на САЩ които за 7 год от 1962 до 1969 успяха да покорят Луната. 2017 отдавна мина. Къде е китайския космонафт на Луната или аз не съм разбрал че е бил там. Китай нищо няма да направи от тук нататък. През следващият месец на самита на G7 ще бъдат наложени тежки технологични санкции на Китай.

31

Анонимен

преди 1 година

Абе, Луната не беше ли собственост на САЩ??? Оризарите какво ще оравят там? Май искат ядрен удар за вразумяване! Никой няма право да прави бази на Луната освен САЩ. Те като първи кацнали там имат думата да кажат дали ще пуснат други при тях. Ще стане мазало.