50

987

преди 1 година

До Пловдив. Е па то по тая логика и Русия не е съществувала до 1991г

49

СССРсуперкирливия

преди 1 година

Споко Ботокс, скоро пак ще се борят и ако не им харесва да се чупират от Украйна!!! Това е Украйна, а не Туршия

48

Пловдив

преди 1 година

Тя, Украйна,не е съществувала до 1991г.,тук разни "разбирачи",се изказват неподготвени.Украйна е като Косово,това е.

47

(-_-)

преди 1 година

Все се позовавате на това как живеели хората в Русия и, че имало мизерия и прочие. Да, има по цял свят, но това е нещо, за което в същност са отговорни точно тези, които са смукали стотици години кръвчицата на други страни.. Т.нар. Робовладелци. Днес не е особено по-различно просто методите са други, а като не им се получи - Ирак, Сирия, Либия 3 от много други примери. Тия т.нар. диктатори просто не допускат да ги колонизират и съответно онези спират уж свободната търговия и прочие.. И кво став?

46

Анонимен

преди 1 година

Жив и здрав да си г-н Президент!!!!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова ,е атлантиците са безсилни пред ФАБ-1500 ,нека си джавкат.

44

?

преди 1 година

Замалко и тези в Киев да 'искат' да живеят в Русия...Ама за сега удържат фронта.Като гледам според Wikipedia 900 000 руснаци са поизбягали извън този Руски рай, само през 2022г.Моля, вземете избирателите на Възраждане в Руския си рай. Територия огромна има за тях много място..Ще дам пари за билет поне на 50 човека - дарение.

43

(-_-)

преди 1 година

До 45: точно към тази огромна територия с ресурсите се стремят и за това радикализираха Украйна, Путин пак дълго време им търпеше простотиите и, когато стана ясно, че няма да спрат - се активира. Нямаше избор. Всичко започва много отдавна, а не преди 2г. Що се отнася до Украйна - това е една напълно съчинена страна, създадена с една единствена цел - бомба със закъснител.

42

Анонимен

преди 1 година

Жив и здрав да си г-н Президент!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Кой където иска да живее си събира багажа и заминава, без да се връща, а не да вика руските "освободители" да окупират украинската земя...... Това ясно ли ви е русофили невежи?

40

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия има огромна територия и ресурси с които можеше за 8 години да пресели всички колаборационисти и сепаратисти от Донбас в Мордор но избра пътя на войната и заграбването на украинските територии.......... Чиста проба фашизъм. В резултат досега са убити и осакатени над 150 хиляди руснаци и вероятно на половината им украинци . Само типичен русоФоб, като дъртия, плешив рептил и фашистки режим като кремълския може да погуби толкова свои и чужди хора...

39

задайте си въпроса!

преди 1 година

добре, ако населението в тези четири области не иска русия, защо не бягат в украйна, съвсем близко е?....значи искат да са руски области, значи зеления плъх няма никакви права там!

38

фен(бивш)

преди 1 година

Тъй де,ДА СЕ ОТКРИЯТ ПУНКТОВЕ,ЗА ИЗПРАЩАНЕ,НА МЕРАКЛИИТЕ,НА ФРОНТА.Във Варна+Бургас.ДА ИМ ОСИГУРЯТ,ПЪЛНО БОЙНО СНАРЯЖЕНИЕ.ПОЕХАЛИ!!!НЕ САМО ДА ПЛЕЩЯТ,ОТ ДИВАНА.ТРЕБЕШЕ,ДА СА НА ПЪРВАТА ЛИНИЯ-ДОБРОВОЛЦИ.

37

Анонимен

преди 1 година

Мрът момчетата заради диктатора Путин.

36

Анонимен

преди 1 година

Този ,дали е жив ???? Хората от Възраждане, какво чакат ,а не заминават за Москва ,като доброволци ????? Не може само рубли, да получават и да лаят от диваните !!!!

35

до до 24

преди 1 година

Въпрос с "повишена" трудност: защо според тебе бързахме толкова много да встъпим в НАТО и ЕС - от страх да не станем "задунайская республика" или турски "в.л.ает".

34

Българка

преди 1 година

Слава на Русия!

33

Анонимен

преди 1 година

Доброволците - пример за вярност към родината или вярност към интересите на един диктатор, заради когото се жертват?! Не, те просто са глу-паци . И тепърва ще го осъзнават.

32

Хубавата истина

преди 1 година

Грозната истина е лъжа.

31

Сталин

преди 1 година

добровольцы?! вы серьезно владимир :)