17

Шарл Мишел

преди 1 година

Купувайте, купувайте, че ще се свършат. Даже вземете по 2-3 и ги давайте под наем. Имотите само се вдигат, ще станете милионери без да работите.

16

ИТ-то

преди 1 година

Как се радвам че преди година и изплати апартамента си и вече не съм длъжник на банки и не трябва да давам повече стотици левове за наем всеки месец. Но това мога да си го позволя аз като ИТ, защото заплатата ми е няколко пъти на средната заплата в страната. Ами тези, които взимат средната и надолу? Цял живот на наем? Тези цени трябва да са съобразени със стандарта на живот в държавата, а не да гонят цените на апартаменти в Италия или Франция.

15

Шишко

преди 1 година

Пичове, възхищавам се на тези от вас които се наемат и успяват да си купят имот. Аз не мога да си представя, че биха ми стигнали парите. Тези със собствени имоти приятелски ви съветвам да сте благодарни на това, което имате.

14

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия имоти! Вижте, че Карлос Насар взе злато в Йереван и разби световния рекорд в изтласкването и световен рекорд в двубоя с общо 395кг!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Само в България ти придават 70 кв.м. От които застроената площ е 55 кв.м. в добрия случай. Няма друга държава в Европа, където т.нар. общи части да се включват като квадратура. После как да не се топим като бюджета отива изцяло за ипотеката.

12

Пари стоки пари прим

преди 1 година

Аз съм обикновен шофьор. Нямам пари за имоти.ИТ социалистите да пазаруват.

11

Иван

преди 1 година

Преди две седмици си купих имот в Манастирски ливади за 240 хиляди евро. Апартаментът е супер, кварталът е само от млади семейства, ипотеката ми е за 35 години, ще плащам само някакви си 1800 лева на месец, при положение, че взимам в момента 2700 лева чисто и съм на 35 години. Животът е пред мен и всичко е супер.

10

Анонимен

преди 1 година

Как пък ли няма да купувам за милион лева апартамент в София. Да си ги купуват Ай Ти, а след третата световна да си ги изплащат...

9

Анонимен

преди 1 година

Нищо не купувам. Нямам пари. Да купуват богаташите.

8

Анонимен

преди 1 година

Нема, никой не кълве вече на имоткаджииските статии, нема коментари нещо. След 30 минути може да я пуснете тая новина за 3-ти път днеска,белким захапе некой.

7

До 7

преди 1 година

Стега си завиждал, а почни да учиш за програмист ако искаш да успееш в живота.

6

до тежкаря

преди 1 година

ти си толква "тежкар" колкто баба ми космонафт - по скоро е да си неоринтиран *** - мечтаеш да е нещо си .......

5

До Иван

преди 1 година

Да си богаташ в България почти 90 % означава, че си мошенник, измамник, натегач или престъпник.

4

Иван

преди 1 година

Аз с че възхищавам на хора като тежкарът, защото искам да съм като тях.

3

До тежкарът

преди 1 година

Ами така е, защото не сме учили за програмисти.

2

До Тежкарят

преди 1 година

Тоя е некъв луд комплексар...

1

Тежкарът

преди 1 година

Панелни мишоци, яд ли ви че тежкар като мен живее в къща 1500м2 и ходи ден през ден на екзотични екcкурзии докато вие слушате съседа как пърди и ръмжи иходите по черно море да ядете вмирисана цаца?