97

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, аз ти припоръчах конкретно канала ДОХЛА РУСНЯ като лекарство срещ,у сериозното психическо заболяване русофилство на главния мозък.

96

Анонимен

преди 1 година

Боби бъди по кратък и по ясен. Много си обстоятелствен , но това отблъсква.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 Там не въстанаха, бяха насилствено "освободени" от руската оокупационна армия.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90Американска социологическа агенция обяви резултата си от проучване през миналата година. Повече от 60% от населението в четирите области са за присъединяване към Русия. Прочети за какво са осъдени от УКРАИНСКИЯ съд "Героите на Украйна"от"Торнадо" и тогава пак ми говори за правова държава, сигурност, демокрация и т.н.в Украйна. За суверенитета питай Нюлан и Байдън. Кой ще е премиер или Главен прокурор на Украйна. Не украинците.

93

Анонимен

преди 1 година

До 95. Как никой не въстава в подкрепа на Русия бе, приятел? Хората в Крим и Донбас за теб никой са? Въстанаха и не дадоха в Крим и една пушка ***, а в Донбас се държа цели 8 години.

92

Анонимен

преди 1 година

Европейския съюз защо не си гледа неговите неща ами се занимава с правата на хора извън съюза а вътре в съюза кога ще има свобода на словото и права на хората. От както се помня има цензура половин век.че и повече май стана.

91

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Аков ТЕЛЕГРАМ те убеждават в противното просто те лъжат." Серозно там има също толкова Украински канали колкото и Руски и то предаващи и на мова и на Руски език. Пишеш Паризани и ти излизат както канали така и новини. В руските медии повечето са новини от ВСВ. Примерно канал Корюковски Партизани - препечатани ВСУ пропагандни материали както на МОВА така Руски и нищо повече...

90

Балалайкофф

преди 1 година

До Боби 102 - Гледайки антените, хич не ми мясат на антени за слушане на съветски радиопредавания и музика, изпълнявана на великодържавни балалайки.

89

Разпоредител

преди 1 година

До Анонимен 99 --- Отвори уебстраницата на Европейския съюз и се наслаждавай. Има и дела изпратени в Съда по правата на Човека в Швейцария, където е щабквартирата на Обединените нации, но има и такива в Европейския съд в Люксембург. Стига сте чели вестник "Правда" и ТАСС.

88

Боби

преди 1 година

еДо Анонимен "Боби, нещо несвързана ти изглижда мисълта" Нашите медии се подведоха по западна "новина" някой си преброил колко антени има на покрива на руското посолство и решили че те се ползват за Шпионаж. Да бяха попитали дори един обикновен радио любител но не ние националните медии вярваме на една вероятно баба от горен Брюксел която казал на свекървата от долен Ню Йорк че тези антени се ползват за Шпионаж... Никой от тях не знае как изглежда антена за свръхдалечна радио връзка обаче...

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби Партизани има, но само в акупираните от русия територии. Аков ТЕЛЕГРАМ те убеждават в противното просто те лъжат. Разбрах че си имаш ТЕЛЕГРАМ препоръчвам ти канала ДОХЛА РУСНЯ има много изтрезвяващи от русофилстване клипчета и кадри. Казвам ти го защото ми се струва че доста си пострадал от руската пропаганда и ти е нужно адекватно лечение на психиката.

86

Комуноразбивач

преди 1 година

Скоро, много скоро, руските престъпници и фашаги ще бъдат изтласкани обратно в Блатная и въпросът ще бъде решен веднъж и завинаги.

85

Анонимен

преди 1 година

Много неща чух и прочетох по този въпрос. Никъде, обаче, не чух за поне един сигнал от родители на отвлечените деца.

84

Боби

преди 1 година

До Анонимен 90 сериозно ли смяташ че Русия е окупатор? Добре кажи ми Умнико къде е масовото партизанско движение за освобождаване на Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон от Руска окупация? Говорим за Партизани а не за ДРГ прехвърляни през реката/линията на съприкосновение/границата да свършат нещо и обратно? Година и колко време няма такива...

83

Анонимен

преди 1 година

Български партии но спонсорирани от евроатлантически спонсори. Ако са български партии ще държат за българския лев. Ти ми отговори за отличничките Чехия , Унгария и Полша защо не са взели еврото. Защо ние трябва да сме "интегрирани". По глупави ли сме , защо те не го вземат бе ?

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Като толкова си убеден че ти си правия я ми кажи защо никой ама никой в Украйна не въстана в подкрепа на Русия както ни убеждавахте вие русофилстващите идддиоти когато окупаторите руснаци нахлуха в Украйна. Ти ми кажи защо никой не въстана в подкрепа на руско робство в Украйна? Няма да забравя русофилстващият идддиот Андрей Райчев как на 26.02.22 по бтв убеждаваше разпалено как до няколко дни украинците ще въстанат и ще свалят нацистите и наркоманите узурпирали властта в Киев.

81

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Боби, още ли не си получил електронна призовка за да спасяваш Путин от украинците? Ако не си получил сигурно имаш връзки с Митрофанова." Не умнико просто съм се абонирал за новини без цензура в ТЕЛЕГРАМ. Ако ти ползваш само български и западни медии... Съжалявам те. Последната "новина" раздухана тази сутрин някой преброил колко антени има на покрива на Руското посолство... ИЕЕ С тях се извършва Шпионаж... Това са антени за свръхдалечна телекодова дипломатическа радиостанция...

80

Анонимен

преди 1 година

"Посрещачите" в херсон са доведени от вътрешността на страната . Жалка история. Бяха пуснали железницата за целта. Освен за военни цели и доставки.

79

Анонимен

преди 1 година

До 90 Тия глупости сме ги слушали,ама не знам от къде Русия събра тоя контингент от 30000 не са малко хора.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 Много глупав довод другарю русофил. Евроатлантическите партии са БЪЛГАРСКИ а не европейски и това че те искат интеграция с Европа не означава че Европа ни натиска както ви се иска да представите вие нещата.