10

Анонимен

преди 1 година

Я да попитам аз,ако на Великден в Париж, огромен автомобил движещ се с поне двойно на разрешената скорост се вреже без спирачен път в колона автомобили в крайна дясна лента на червен светофар с много пресичащи пешеходци и от него изкочат неадекватни младежи,някой от които съдени за въоръжен обир,други изключвани от училище заради непристойни действия в Християнски храм,а трети открито демонстрирайки сатанински символи?Какво би станало?Дали тези тepoристи биха стигнали изобщо до съд?

9

Анонимен

преди 1 година

КОМУНИСТИ от ДС искат българите да са им вечно подчинени. Журналистът е СМЪРТЕН ВРАГ на ДС.

8

Анонимен

преди 1 година

Къде са сега мисирките,които пърхаха около ББ и той ги подиграваше с гулю,гулю,да излязат в защита паметта на своя колега,или както винаги се спотайват,щото не се знае,знае ли се.

7

Нов почотател на кас

преди 1 година

До Анонимен 1Какво имаш против каскетите? Преди месец и аз се изкефих и си взех каскет. Ами връща им се модата. И не само в съдебната зала. Колко преди Гешев Брендо бе с каскет? Мен Джейсън Стейтъм ме провокира за каскета. Лошоот е, че нямам нищо общо с него. Особенно около корема.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако беше в някоя бяла държава,одавна да е приключило.

5

Вижте го

преди 1 година

Менко Менков е адвокат на Терористи!

4

Анонимен

преди 1 година

Маминото детенце е направило катастрофата без да иска,случайно.Още малко и ще го оправдаят.Да не забравяме,че там беше и сина на Лъчо мозъка.Сещате ли се сега как ще завърши това дело?

3

Вижте ББ изверг

преди 1 година

Бойко Борисов поръчва убийства, снимаха го по Нова Телевизия(2020април) как поръчва обикновен човек, смята се, че жертвата вече е убита!

2

Анонимен

преди 1 година

По непредпазливост е,когато не си пиян и дрогиран.Другото е умисъл!

1

Анонимен

преди 1 година

Модата с каскети в съда не умира