41

Анонимен

преди 1 година

По круизите се изхвърлят тонове храна, тонове...от корабите направо в океана. Ако отиде тази храна в Африка. Готово.

40

Анонимен

преди 1 година

Световен глад? Просто благата са неправилно разпределени. Едни изхвърлят храна, други не си дояждат. И как ако се ядат буболечки се преборва световния глад?

39

Мравчо

преди 1 година

Това беше либимият ми актоьр.....за съжаление и той е от педофилите....

38

Анонимен

преди 1 година

Едно общество се счита за провалено когато хората започнат да вземат акъл от актьори, танцьори, комедианти, циркаджии и подобни индивиди, занимаващи се със забавление на тълпата

37

Анонимен

преди 1 година

Колкото го преборихме с ГМОто. Нали и там първоначалната мантра беше такава? Сатанисти!!!!

36

Анонимен

преди 1 година

До Т. Петков абе ако ще да видя всички холивудски продажници наредени около масата, с папата начело, да ядат с голяма лъжица гювеч от бръмбари, пак няма да ям бръмбари! Какво общо има кой изкривеняк каква дивотия е направил, с това какво ние ще правим! Ако насекомите бяха човешка храна, отдавна щеше да е станало ясно! Не е случайно че не ги ядем! Не е случайно, че изпитваш отвращение като видиш бyболечка в храната! Понеже не е човешка храна!

35

Анонимен

преди 1 година

Холандия е (беше поне) основен производител и износител на земеделска продукция в Европа! Правителството в Холандия е категорично решено да унищожи една трета от фермите! Въпреки едногодишни масови протести! Пък вие вярвайте на някакви смешки, че "нещо си световен глад"! Нищо общо няма с никакъв световен глад! ИСКАТ да ни хранят с бръмбари и това е! Дали понеже е доходоносно, дали понеже ще сме слаби и болни, дали просто от психопатска извратеност, но е целенасочено, въпреки че е ненужно!

34

SS

преди 1 година

Да си ги яде той буболечките !

33

Анонимен

преди 1 година

Всъщност световния глад ще го преборим след като консуматорските общества, най-вече САЩ и Европа, спрат да изхвърлят колосални количества храна!!! В САЩ се изхвърлят над 30% от достъпната храна...за ЕС положението не е по-различно! Въпросът е тук, а не в буболечките. Т.е. как консуматорските общества да използват по-малко за да не се изхвърля и да има за повече хора. Но това е ясно защо не се повдига на въпрос-защото консуматорските общества не искат да се разделят с привилегиите си!

32

Анонимен

преди 1 година

Ами гладните да ги ядат. Тук не искаме.

31

Т. Петков

преди 1 година

Искам да видя Никълъс Кейдж реално да яде храна приготвена от буболечки и тогава и аз ще я ям.

30

марги - християнка

преди 1 година

Този, винаги ми е бил противен, така че, не мога да се отърва от фобията си...

29

до 18

преди 1 година

Хъм интересно! явно ти като човек се мислиш за много повече от половината от човечеството!? Така ли? А колкото до това дали ти си ял буболечки или не! то може да се каже, че е мнооого съмнително, че не си ял! даже и случайно да е било!

28

Ами

преди 1 година

То храна си има, не е необходимо да се ядат буболечки. Глад има, защото няма баланс при разпределението на храната. Богатите хвърлят тонове храна и имат в изобилие. Само като влезеш с магазина има 20 видя хляб, 30 вида сирене и не знам си какво още, докато в бедните страни, населението няма възможност да си купува, та гладува. Ако някой високостоящ досега искаше да се реши този проблем, той щеше да е решен.

27

Deep Zone

преди 1 година

Мани насекомите, давайте като в класиката Soylent Green- хапчета- сутрин, обед и вечер :)"Soylent Green are people!" Един от най-великите филми, които съм гледал, жалко, че сега вече не се правят такива стойностни и хубави филми, днес ми се ходи на кино и няма какво да се гледа- бълвооч до бълвооча...

26

мда

преди 1 година

китайците ядат буболечки откакто съществуват и пак са гладни , така че ,,,,

25

накратко

преди 1 година

Тоя свят го управляват луди хора!

24

Анонимен

преди 1 година

То и Уорън Бъфет нон стоп яде Макдонладс ,но в крайна сметка налива милиради в акции именно в Макдоналдс,не гледайте какво Ви казват ,гледайте къде наливат пари за да Ви превърнат после в техните дойни крави ,а Вие да си умирате от всякакви болести свързани с новата извратена храна под всякаква форма

23

това е бял кахър

преди 1 година

До Анонимен 14 Виж,когато започнат да ни карат да ядем и умрели хора,тогава вече ще стане страшно!Ама за тях,не за нас!

22

Анонимен

преди 1 година

До 358 - с пари. С пари ги облъчват. Да произвеждаш гнусна, вредна храна от насекоми е по-лесно и по-евтино, отколкото истинската храна. Затова има напън да се пробута, и съответно ще видим кои са най-жалките и евтини и безсъвестни "звезди", които ще вземат някай цент за да промотират това извращение.