350

Анонимен

преди 1 година

На Китай не му трябва да анексира русия, защото русия си е вече васал. На каква цена Китай купува нефт и газ? На каквато Китай каже. Ако на Путин не му харесва цената да продава другаде... опа няма къде. На каква цена Китай продава китайски стоки в русия? На каквато Китай каже. Ако на Путин не му харесва цената на китайските автомобили, да купува немски... опа. Само сметката на китайците след 20 години няма да излезе, защото е по-добре да имаш ЕС и САЩ за приятели отколкото руснаците за роби.

349

Германец

преди 1 година

"По времето на Соца Финландия през своя територия прехвърляше каквито се сетиш не санкционни стоки от СССР и Света при което печелеше зверски." -- ей го комундела си показа, че за него най-висшата форма на правене на пари е чрез контрабанда. Това да седне да работи, да създава продукти с добавена стойност? Не. Контрабандата му е мaйкaта.

348

Физик по география

преди 1 година

До 375 Анонимен Колко километра са от финландската граница до Санкт Петербург и Москва? . . . . . . Някъде около 200 до 800 години като зависи от времето на разпад на радиоактивното вещество, Думбо! Ако знаеш какво е!

347

Анонимен

преди 1 година

Да така и немците през първата световна са мислили с газа *** вятъра е променлив

346

Striker

преди 1 година

И всичо това, благодарение на П у т л е р!:))) Но в БГ, докато *** Крадев е на власт, нещата с отбраната няма как да са на ниво. Това е най-вредният човек в държавата.

345

Хахаха

преди 1 година

Хубаво са решили да увеличават контингента на източната граница на НАТО, но по една бригада в 8 държави е меко казано смешна цифра. Това са около 80к души, руснаците нахлуха с горе долу толкова в Украйна още в самото начало когато си мислеха че ще я вземат в стил блицкриг. Украинците още тогава имаха поне 200к готови за бой и още в мобилизация и пак не можаха да предотвратят загуба на територии. Мижи да те лажем ще са тези допълнителни 8 бригади, твърде ниска численост

344

Анонимен

преди 1 година

Генерал Б. Борисов пръв на източния фронт заедно с роднините си и да покаже на българския народ или останалите овце как се бори комунизма на дело! Тази година морето през макарон!

343

Анонимен

преди 1 година

Нато-кования, плякай по-мощно с VPN-а, за да създадеш илюзията за стадна солидарност. Малко са ти минусите, можеш повече.

342

Анонимен

преди 1 година

виждате ли, цялата схема е да по подстрижат, и от към пари да откраднат, и от към човешки животи да вземат....а и също важно е че глобалистите се нуждаят от детска кръв и органи за да могат да живеят добре...

341

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Въпрос на време е, Китай да нахлуе в Сибир!" АБРЕ ХОРИЦА ОТДЕЛЕТЕ 5 МИНУТИ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТАТА НА СВЕТА!!! КАКВО ИМА МЕЖДУ ЦЕНТРАЛЕН КИТАЙ И СИБИР? И ПО ТЕЗИ ЗЕМИ КАКВА ЛОГИСТИКА ИМА? А? Част от Хималаите, Пустиня Талмакан. След това са степите на Монголия. И чак след това започва Сибир. Китай зависи много повече от МОРСКАТА ТЪРГОВИЯ за това решава проблемите си на Юг край Тайван и Южно Китайско Море. А решаването на тези проблеми ще занимава Китай десетилетия.

340

КОЙ е АГРЕСОРА ???

преди 1 година

Стратегията на САЩ и НАТО: повече войски ще бъдат разположени по руската граница, военните планове на Америка и на нейните съюзници ще бъдат интегрирани, военните разходи ще се увеличат и ще бъдат разработени по-подробни изисквания към съюзниците по отношение на конкретни видове въоръжени сили и средства и оборудване, разположени на предварително определени места.

339

Анонимен

преди 1 година

Войната е необходима за да дойде "спасителят", който ще възцари вечен мир на Земята. С 2 думи - лоша работа.

338

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е, Китай да нахлуе в Сибир! Може синхронно с украинската контраофанзива?

337

Анонимен

преди 1 година

С Бахмут какво стана? На колко процента е превзет днес?

336

анаЛизатор

преди 1 година

Плановете на ФАЩ са за интегриране и разгръщане на съюзническите сили, включително кибернетични, космически и морски сили, в различни извънредни ситуации. Тези планове могат да варират от планиране на хибридна война, през регионален конфликт, който излиза извън контрол, до пълномащабна конфронтация, включваща ядрени оръжия....т.е. ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЯДРЕНА ВОЙНА !!!Държавите от НАТО според плановете на ФАЩ трябва да операт пешкира/Русия/и да извядят кестените от огъня...

335

Анонимен

преди 1 година

Колко километра са от финландската граница до Санкт Петербург и Москва?

334

Стария хъш

преди 1 година

Логично е с по силния вместо да се въоражаваш е да станеш приятел с него дори негов съюзник.Русия е готова и вълка сит и агнето цело.

333

Анонимен

преди 1 година

До Тази година 372 - за това ли фините ще строят гранична ограда? Защото вече НАТО ги пази?!

332

Боби

преди 1 година

До Тази година Финландия си вкара семейство таралежи в гащите. По времето на Соца Финландия през своя територия прехвърляше каквито се сетиш не санкционни стоки от СССР и Света при което печелеше зверски. Но дойдоха про западни управляващи. Прекъснаха търговските връзки. Търговията загубена от РФ реално е незначителна но евтините ресурси загубени от Финландия... А сега ще почне още повече да губи защото заради НАТО трябва и да се въоръжава...

331

Анонимен

преди 1 година

Гледам НАТО-кования амбразурчик пак спами по 10000 мнения в минута.