24

Анонимен

преди 1 година

Какво реват тези майки, те чували ли са по ТВ какви неща говорят, по канал 1 даваха кратко обучение за деца как да правят дийп фейк, за филмите да не говорим за какво иде реч, за чалгата да се сещате за "ти си само 8-ми клас", защо тогава мълчахте и сега се сещате всичко в живота е последствие на безхаберие и ниско образование което за съжаление се задълбочава.

23

Сата НАТО

преди 1 година

Като дете и юноша Николай живее в различни военни градчета на бившия СССР и бившата ГДР. -----///----- Военен оли го френ, демек. Русофилистик...

22

негласуващ

преди 1 година

Вижте какви си ги избирате бе!Не знаят за какво са там ама вземат по няколко хилядарки заплати и рушвети за подобни извратении!

21

До 18

преди 1 година

В Русия, приятелю! Там е най-безопасно! Там ги прати и им кажи да не се връщат, даже и ти отиди с тях! И роднините си вземи!

20

Анонимен

преди 1 година

Абе аз като се събидим така ше им ГО отзадека че зъркелите ше им изфръкнат на сеяндурите дето се праат управници. Никой ли не я е прочел тая книга или само заглавието са прочели и са я одобрили??? Това ли е свободата и демокрацията да развращават децата в пети клас?

19

Анонимен

преди 1 година

Милиони се изсипват от НПОтата ,за да ни съсипват децата,в ада да се пържат дано.

18

Анонимен

преди 1 година

Света се побърка! За децата ни вече никъде не е безопасно! В САЩ е ясно, там мъжете раждали деца и всичко е ок, в Европа вече също е страшно! На Марс ли да се заселим бе хора! Не пипайте децата ни! Не и тях!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10ама, задължително е другарю! сам не можете да определите размера на щетите, нанесени върху собствената ви психика...

16

Анонимен

преди 1 година

Значи, регионалното управление по образование носи отговорност за подбора на автори и текстове, ама те, както поне от тв се разбра, не били чели текста. И все пак, трябва да се знае кой го е подбрал, дано поне той го прочел или го е сложил ей така, по други подбуди. Щото, самата идея да се чете е добра сама по себе си, но без подбор на книгите няма как да стане. Пълна незаинтересованост цари навсякъде, но при децата - не бива да има незаинтересовани.

15

Никича Телалов

преди 1 година

Ако чукнете в Гугъл да видите авторът на това творение Никлал Телаллов ще Ви стане ясно.Психологическият портрет му е на 50 годишен девственик със мокри сънища и леки пед-филски наклонности.Това лице само заради физиономията му навремето щеше да копае земята в някой лагер а не да пише сексуалните си фантазии с дракончета.Съвременната олигофре.ния в цяла Европа ще доведе до нейният край.Мъжете станаха жени а Жените повече мъже от мъжете.Вижда му се краят.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Шушу мушо, проблемът с наркотиците е на МВР, не на МОН но и те като МОН и всички държавни съкращения с три 4 букви само лапат във безвремието.30 години опростачване.Всичко е свързано, чалга, се-кс разврат + наркотици си вървят ръка за ръка.От текста се почва и с наркотиците се свършва.

13

Анонимен

преди 1 година

Колко други щуротии сте одобрили,продажници на НПОтата .

12

Интелектуалец

преди 1 година

Самата инициатива е предложена на МОН от партньорска организация (Синдикат Образование към КТ Подкрепа).Очаквам коментар от Ванчето Григорова с голямата уста - виден експерт на КТ "Подкрепа"

11

Анонимен

преди 1 година

Закривайте това министерство,като не вършите работа.

10

Анонимен

преди 1 година

МОН е клоака на грантаджии извратеняци. Само пълен балък би пратил детето си в тая индокринираща с-*** наречена образование.

9

Анонимен

преди 1 година

Ей шушумиги,никога никой не е виновен.А че се продават наркотици в столичните училища,и за това ли МОН не знаят?

8

Ужас за овцете

преди 1 година

Колко хрантутници като този уж автор си пииват уискито докато блуждаят мислите им как да изпълнят заповедта от Евро-Щатският модел за затъ-пяване на населението за да бъде контролирано.Чалга и на0тици, вече и за душата.

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Поредното отчитане на дейности след като коня е в реката. След дъжд качулка. По оправданията са царе обаче.

6

ха-ха-хи...

преди 1 година

След дъжд качулка...инициативата Разказвачът на приказки им го ......

5

Дааам

преди 1 година

Милиони левове от вашите пари за изпро-стяване на вашите деца.Нищо лично просто бизнес.БГ бизнес.