28

loves2drive

преди 1 година

КъФ туризъм... Помня как водих един приятел чужденец до Копривщица, в някакъв музей искахме да ходим - цените за чужденци двойни. Защо? Да не би неговите обувки ще изтъркат пода повече? С тая нагласа няма да стане. А в Копривщица не мисля да ходя пак.

27

Анонимен

преди 1 година

И по добре. Какви приходи носят едни културни хора? Никакви. Виж простите пияндета от англия пръскат пари като за последно.

26

1

преди 1 година

Еми на повечето хора животът им е поп-фолк. За каква култура говорим

25

Дедо Поп

преди 1 година

България е неоткриваема на световната карта за културен туризъм..... вече над 30 години . И КАКВО ? ПР ли си правиш Костадинчо ? Иначе , БРАВО БЕ ! Имали сме Инстирут за анализи и оценка на туризма .... ДЕТО ДО СЕГА Е СПАЛ . Сигурно и тоя "институт" го имаме от 30 години. Заплати са получавали ..... АНАЛизирали са се ... Опърдявали са си удобните столчета ... А днес са благоволили да ни зарадват с нерадостната си статистика , дето е ОЧЕВИДНА ЗА ВСЕКИ . А сега може да поспите още 30 години....

24

Анонимен

преди 1 година

Получава се с трици маймуни да ловиш. Популяризирането на нещо става с реклама. Рекламата се прави с пари. Ако обаче парите отиват по нагласена обществена поръчка естествено нищо няма да стане. А аз даже и не съм чул институциите да пуснат каквато и да е поръчка за реклама. Което може би означава че хазната само може да прибира пари но не и да реинвестира част от тях.

23

българина

преди 1 година

страна която има два морски града до които се стига от столицата за 5 часа с кола, 8 с влак между тях няма магистрала..... за 600 км планина няма нито един проход с тунел! катерош все дно алпите през разбит пътища! къффф туризъм България е клоака на клоаките

22

Томислав

преди 1 година

Италия и особено Гърция от разчитане почти само на туризъм (Гърция някога произвела ли е кола?!) го докараха до проверка тояга.

21

Анонимен

преди 1 година

Какъв културен туризъм в страната на маймунете веее?!?!

20

Анонимен

преди 1 година

На Великден около 12 h срещнахме 5 /пет/ групи чужденци, които разглеждаха руините на древна Сердика пред ЦУМ. Но дали в този ден поне един общински/национален музей е работил? *** ли. Минавайки покрай Археологическия музей до Президентството, ще забележите колко е занемарено вътре - през немитите прозорци се виждат прашасяли артефакти, пръснати безразборно. А за музея на транспорта в Русе даже не ми се говори...

19

Ние издържаме и тези

преди 1 година

Институт за анализи и оценки в туризма?! Хем сме на трето място в Европа по археологически находки - след Гърция и Италия, хем ни няма на световната карта за културен туризъм? Но сме си създали още един научен институт (щото са ни малко петте института в БАН, с национални музеи към два от тях, които се занимават с различни исторически, археоложки и етнографски артефакти). Кой ще прави тези анализи? Същият вид връзкари-чу.к.ундури, каквито работят и в БАН.

18

Край

преди 1 година

Как бе ние сме пъпа на световната култура. Къде другаде на Разпети петък ще ти святкат по магистралата да им направиш път да минат защото са се устремили с 200 към козунаците и агнешкото. Къде другаде можеш да видиш мочащи на магистралата през 30 метра. И къде така хубаво бият линейкаджиите. Ние сме солта и даже отцета на Земята.

17

Анонимен

преди 1 година

То па българете много културни, та некой, че дойде да ги гледа.

16

Анонимен

преди 1 година

Всичко занемарено, разбито, мръсно, останалото окичено със сергии и селски кръчми, то българите не ходят те чужденци искат.

15

Анонимен

преди 1 година

Национал държавоте приключиха ..

14

Барон Коен

преди 1 година

България е богата на култура, на овес, ечемик ха-ха-ха

13

az

преди 1 година

Какъв КУЛТУРЕН туризъм?Тук всичко е ЧАЛГА!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

няма такава държава няма и такъв народ сам се затри браво

11

Анонимен

преди 1 година

Откриваема е на картата за туризъм, какви ли не сме виждали да идват по курортите, но те като идват в БГ ще кажеш са отвързани от гората, чувстват се много освободени :)))

10

Анонимен

преди 1 година

СПОКО СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ КАРТАТА СЪВСЕМ

9

Анонимен

преди 1 година

Този туризъм за който говори човека в Прибалтика е паднал с 30 % а в някой държави на Европа дори с 40 % . Това означава че на запад много са вдигнали цените . Явно този вид туризъм изчезва в Европа ама те и евриопейците в европа стават все по малко . След 30 години в България ще живеят два милиона роми и един милион българи . Честито ,,членство,,