98

Анонимен

преди 1 година

Защо не им приложат евроатлантическите ценности и всичко ще се оправи.

97

Неисторик

преди 1 година

Казано накратко : От една страна "достатъчно" толерантна среда,от друга дефицит на "достатъчно" справедливост.Колкото по-голямо е противоречието толкова "гражданската война" срещу реда е по-изявена.Решенията са "по-консервативна среда" :)) или се оправя дефиицитасъс справеливоста :) ... На мен така ми изглежда.

96

Турист:

преди 1 година

Последната и решаваща стъпка, за да се оправят е да отворят оръжейни магазини в училищата...! Ще си "решат" проблемите кардинално! Все пак страната с най-развита демокрация...!!! Хахахахаах

95

Анонимен

преди 1 година

Рака е либерастията. Либерастията произвежда на конвейр психопатти-либерасти, които убиват или бъдат убивани, които пълнят офисите за безработни и болниците за операции за промяна на пола. Престъпниците не се наказват, не се дори и арестуват. Това стана от 3 години насам след като тоалетната чиния беше инсталирана на власт и демоНРатската партия заграби съдии, ФБР, ЦРУ и общо взето цялата власт. Това няма да се оправи никога. Целта реално е да се "зарази" останалия свят със същата проказа.

94

Страхлива нация

преди 1 година

Престъпник с оръжие в САЩ е по-безопасен от непрестъпник с оръжие. Чернокожият звъннал на грешната врата и дядката непрестъпник го простреляла. Влизаш в грешна улица и уплашените съседи започват да стрелят по другоселеца. Да оставят оръжието само на престъпниците, които имат цел и задача. Полицията се страхува от непрестъпниците с оръжие и стреля по всичко. Всеки се страхува от оръжието и стреля първи, защото по-добре да сгреши и да влезе в затвора.

93

СЪВЕТ

преди 1 година

В САЩ всеки пълнолетен и Неосъждан човек има право на оръжия - в България е наобратно . Защо САЩ не Почерпи Опит от България ? Опита идва от Ловното Оръжие - трябва САЩ да остават свободно да се продават само ловни пушки - представете си някой да нарами 2 метра пушка с два патрона по улиците ?

92

Анонимен

преди 1 година

България нямала нужда от армия щото тия щели да на пазят . Те себе си не могат да опазят ние на тях разчитаме .

91

SS

преди 1 година

Ето прочутото писмо на осъдения крадец до тогавашният президент на USA Рейгън ! От собственият си опит г-н президент ви казвам ,че единственото от което най много се страхуваме когато се захващаме с главното в нашия занаят е ,че стопанинът държи в нощ.си шкафче зареден револвер ! Това е единственото от което ни е страх ! Ако забраните притежанието на оръжие в US ще ни осигурите безпроблемен живот !!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Те само това чакат, държавата да им посегне на оръжията и такива случаи като този ще заприличат на детско парти в сравнение с гражданската война която ще си спретнат.

89

Абе

преди 1 година

Проблемът не е в оръжията. В щатите се живее по законът на джунглата. Най-силните оцеляват. Благодарение на емиграционната политика, се попълват бройките на отпадналите от естественият подбор. Социална политика липсва, затова хората учат децата си на бизнес. Оръжията просто помагат да оцелееш, но не са причина за проблемите.

88

Анонимен

преди 1 година

Оръжие трябва да имат само престъпниците, защото това им е работата. Обикновените граждани са по-опасни от престъпниците, защото убиват без причина и без да ограбват. Опасни са обикновените иддиоти с оръжие, които не са престъпници, които стрелят без причина по случайни хора.

87

Анонимен

преди 1 година

Ако Тръмп им даде по едно ядрено куфарче по Втората поправка, и него ще използват. Какво оръжие им се дава по Втората поправка? Мускети от 18 век, кремъклии.

86

SS

преди 1 година

ПРАВОТО НА САМООТБРАНА Е ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА !И АКО АЗ ИМАМ ОРЪЖИЕ И СЧИТАМ ,ЧЕ МИ Е НЕОБХОДИМО ЗА САМОЗАЩИТА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МИ ГО ОТНЕМА ! (плакат против свободната продажба на оръжие в оръжеен магазин в US )

85

ХаХаХа

преди 1 година

"демокрация"

84

Додо

преди 1 година

Епилог: Друга тема е, но пак свързана, че повечето масови стрелби с САЩ са добре режисирани от службите, с подставени лица, МК ултра, психотропни медиакменти и Сие арсенал.

83

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете как се справиха с внезапните нахлувания на запалянковци по време на футболен мач? Забраниха на медиите да ги снимат. Ако основният мотив беше слава, което са празни приказки целящи да прикрият истинската причина, тогава просто медиите щяха да спрат да дават гласност на тези инциденти. Истинската причина е много про_ста. Американското общество е с повреден морал и като следствие на това, се случват тези неща. Ще става по-зле, защото не искат да се поправят,дори не проумяват,че е така.

82

SS

преди 1 година

НАКАЗВАЙТЕ ТЕЗИ КОИТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ОРЪЖИЕ ,А МЕН МЕН МЕ ОСТАВЕТЕ НА МИРА !!!! ПЛАКАТ ПРОТИВ ЗАБРАНАТА ЗА СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ В USA !

81

Додо

преди 1 година

И как, извинете, ако се отнеме законно притежаваното оръжие с цел самозащита на обикновените, работещи бели американци-християни, ще се намалят престъпленията? Хм? Или, вероятно, отведнъж, прстъпниците, които стрелят и убиват, ще станат спазващи закона граждани и ще си предадат сами оръжията? Аман от идиотии, аман от неилиберална пропаганда, аман от упадък!

80

SS

преди 1 година

Плакат на който е показана уплашена жена и дамска обувка със счупен ток ! ТОЙ ТЕ СЛЕДИ ОТ ДВА ЧАСА И СЛЕД МАЛКО ЩЕ ТЕ ИЗНАСИЛИ ! И НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ ОСВЕН ТОЗИ ПРИЯТЕЛ ! И ПИСТОЛЕТ МАРКА ....... 22калибър ! (из реклама за оръжие в оръжеен магазин )

79

SS

преди 1 година

В USA РЕВОЛВЕРИТЕ 32КАЛИБЪР ( 7,65 км) С ДВУИНЧОВА ЦЕВ СЕ НАРИЧАТ СПЕЦИАЛНО ЗА СЪБОТА ВЕЧЕР ! КУПУВАТ ГИ ОБИКНОВЕННО ЖЕНИ ! СЛОЖИ СПЕЦИАЛНИЯ ДО ЧЕРВИЛОТО И ПУДРИЕРАТА ! НЕ СЕ ЗНАЕ КОЕ ЩЕ ТИ ПОТРЯБВА ПОВЕЧЕ ! (из реклама за оръжие в оръжеен магазин в Тексас )