55

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Какво е империя - ммм, аз пък си мислех, че е територия ръководена от Самодържец Тиранин, който създава около себе си върхушка от Олигарси и когато се събуди в лошо настроение нахлува в съседна държава и започва да избива наред. Не е ли това Империя - там където Върховния Тиранин с една дума приключва живота ти, защото не му изглеждаш добре?

54

Скоро ще купуваме

преди 1 година

И жито от Тайван на европейския пазар май ;) Тайван ще спечели Евровизия, войната в Тайван ще е с нищо непровокирана, ще санкционираме ориз от Китай итн.вече сме го гледали този филм!!

53

Какво е империя

преди 1 година

Васални територии с военни бази. Открита е от римляните. Демокрация с военни бази

52

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Бай Дрън 61 - нямаме никакво съмнение на колко си! Също така, и ти нямай съмнение, че като довлечете тук Путин, това няма да ви върне младостта. Бъркате спомените си с действителността. Само ще прогоните от България младите.

51

Дайте независимост

преди 1 година

Дайте независимост на Тексас. Все пак е населен на 90% с мексиканци.Дайте независимост и на Байерн. Защо трябва да е част от Германия?

50

Лаврентий Берия

преди 1 година

До К9 - Добро утро! И Христос Воскресе! А твоята кауза е буквално загубена тук - комбинация между тр/олско блато и пенсионерски клуб. Тук най обичат Путин и "братушкането".

49

Кръстьо

преди 1 година

Ако САЩ си посвият малко стратегическите интереси - няма да има война. Ако ли не ... ами ще има.

48

Май Тайван

преди 1 година

Ще спечели Евровизия 2023 или 2024..победата в кърпа им е вързана ;)

47

Ауу значи

преди 1 година

Сепаратизъм в Тайван гуууд, сепаратизъм в Донбас беед! Национализъм в Украъна гуууд, национализъм в България/Унгария итн. беед!

46

Българин

преди 1 година

Очаквам с нетърпение санкциите на ЕС върху Китай ;))

45

Подкрепям

преди 1 година

Световна димокрация, а те световна хегемония на САЩ! При световна демокрация има много полюси, а не един хегемон! Също всеки има избор да живее както иска, даже в комунизъм или талибан! 20 години демокрация в Афганистан, Либия, Ирак, Сирия итн. се провалиха!

44

Забравиха и

преди 1 година

непровокиран ;)

43

До Бай Дрън

преди 1 година

Комунисте, демокрация се извоюва с революции! А там ( Русия, Китай, Северна Корея), където няма революции има комунизъм и бедност. А сега е много лесно! Купуваш си билет, заминаваш за Русия и си в рая. А тук въздуха ми диша един елемент (дано разбереш правилно защо те наричам така) по-малко!

42

Ясно

преди 1 година

ще разширяват Нато в Тайван..

41

САЩ вързали

преди 1 година

И цъфнали, срещу Русия победили, та си търсят нови членки на Нато в Азия?

40

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Защо бе кравари, влезте в конфликт с Китай. Целия свят с най голямо удоволствие ще помага на Китай. То и срещу Русия не смеете да излезете очи в очи, а използвате пушечно месо са лични цели? След Украйна, коя е следващата загробена страна?

39

До К9

преди 1 година

Къде го видя този свободен и демократичен сват бе? Аз виждам една окупирана и изсмуквана от САЩ васална Европа! Ако ти харесва да си им роб, твой проблем, аз искам независима и северенна Европа!

38

К9

преди 1 година

Я да преброим колко Путинофили и мечтатели за комунизъм има тук!Всеки, обичащ Путин, Русия и цялата комунистическа клоака нека сложи минус.Хората, които обичат свободния демократочен свят да сложат плюсче!

37

До 45

преди 1 година

Ама аз напълно подкрепям демокрацията в Европа! Въпроса е че истинска демокрация без суверенитет не е възможна! Затова Европа трябва да се еманципира от САЩ и прекрати тази зависимост! От Китай не сме окупирани военно и политически, доколкото знам?! За какъв коменизъм бълнуваш не знам?

36

До 38 и 29

преди 1 година

Демократичния свят е всеки свят, кокто е извън малкото останали комунистически дупки, чиито край се вижда! Поживях и по време на комунизма и знам как беше тогава. Демокрацията ми даде възможности и аз ги грабнах. Сега живея добре, имам пари и мога да си позволя всичко, за което по време на комунизма хората само мечтаеха! И само един пълен неудачник би тъгувал по онова време, защото тогава колкото и да си ***, държавата ти даваше наготово. Е, вече не е така и ако си мързелив, гладуваш!