50

Слава Кокаине

преди 1 година

Сега е модерно Кокаин Червенски да възкръства.................

49

Нашио

преди 1 година

До Подсказвам Кои наши деца?!

48

Анонимен

преди 1 година

А аз ти подсказвам, че за *** е по-добре да замълчи. Въпреки че ако знаеше това, не би бил ***. Но все пак един съвет - не ходи на престрелка с нож или прашка.

47

Подсказвам

преди 1 година

Църквите на Московската патриаршия благословиха войната и одобриха убийството на нашите деца

46

Анонимен

преди 1 година

до 68 от 67.... Никой нищо Не ми плаща момче!-:) Просто повечко съм поживял и видял! И имам база за сравнение! Фалша се вижда от километри ! Имам поглед и собствена преценка на нещата! -:) И не слушам какво ми говорят и пишат,а какво Сам виждам!

45

Анонимен

преди 1 година

до 65 Нщата са коренно различни брато!-:( В Българският наш град Кърджали,българската държава,Никого не е изпращала,да "убива" български граждани с турско самосъзнание! Но Укрофашистите изпратиха войска в Одеса,Мариопул,и Донецк,да убива мирни граждани там!Цяло Полицейско управление Бомбандираха и избиха,защото Отказали да стрлят срещу съгражданите си!Изгориха ЖИВИ с *** над 147 граждани в Одеса!Азов и Националната им гвардия!Азовците си платиха!И другите си плащат! Несравними са нещата!!!

44

Анонимен

преди 1 година

До 65: Ако забраним турския, изпратим танкове и войска да избиват мирни жители в райони с преобладаващо турско население само защото е турско, тогава вероятно Ердоган би имал моралното право. Впрочем Ердоган ще се отблагодари царски на всеки български политик, който предложи подобно нещо. И бъди сигурен, че след това няма да мисли 8 години как да избегне конфликт, защото турците нямат сантименти към нас българите, както руснаците към украинците.

43

Анонимен

преди 1 година

до 62 Подкрепям те! Личи че си изгледал филма,Пътят към Славянск! И аз така мисля като теб! Путин влезе в Украйна с пълното право,да защити Руско говорящите граждани! В Украйна наистина имаше фашизъм!!!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Тя не е авторка. Статията е преведена доста зле от The Guardian. Източника няма да го коментирам, както и интелекта, морала и ценностната система на HeлитY Xpuctова, но това направо ме разби: "...споделя кратка целувка с партньорката си след благословията макар и влажна след енергичното пръскане на свещеника със светена вода." - ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХ!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашисти наричат най-светлия християнски празник "цирк"!!! Това е всичко, което ви трябва да знаете за тях. Господ поруган не бива и затова Той никога няма да даде победата на тези, които хулят Неговото свято име.

40

Анонимен

преди 1 година

Зле преведена статия. Ама като си ***... Да не говорим за съдържанието - лъжи и пропаганда.

39

Анонимен

преди 1 година

По тази логика в русия също е пълно с нацисти. Алексей Милчаков, групировката Русич, Имперскии легион и др. Значи Запада трябваше по логиката на копейките да ги нападне още отдавна. Е да, ама не. Агресора е русия и не случайно вожда им го търсят за панделата.

38

Наблюдател

преди 1 година

Има ли по голям цирк да наблюдаваш дявола путин се кръсти и претендира че е правослвен християнин който убива хиляди. Този гнусен пигмей ще бъде убит скоро от неговите хора.

37

Анонимен

преди 1 година

до -Искам да споделя нещо! - И без филма на Елена Йончева цял свят знае защо руснаците влязоха в Украйна . Откъснаха територии 2014 г за да стопират украинците за ЕС .

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 пълни глупости си написал!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Да, така наречения украински език е развален руски, повлиян от Полски. Известни са историческите факти, че в градове като Ивано-франковск или Лвов се е говорело само на руски и малко на полски. В Ловов повече. Но има и исторически доказателства как службите на Австро-унгария са разработили стратегия за претопяване на русините, чрез обособяването им извън родното им руско население. За целта измислят украинството и първоначалния украински език.

34

Анонимен

преди 1 година

Искам да споделя нещо! Много бях чувал и чел,за събитията в Украйна през изминалите 8 г,преди Путин да "нахлу" в Украйна! Преди повече от 5 месеца,си направих труда,да потърся документалният филм,на Елена Йончева. Сниман е през 2014г и е озаглавен Пътя към Славянск! Нищо няма да коментирам,освен че бях потресен от това което видях! Всеки може да го изгледа и прецени,имал ли е "правото" Путин да нахлуе в Украйна!Изгледах го няколко пъти! Всеки може сам да прецени кой е прав и кой крив!

33

Анонимен

преди 1 година

Появата на множество различни народност в Украйна и Новорусия се дължи на решение на Екатерина Велика, която кани поробени християнски народи и им предоставя безплатно земи, за да се заселят и да живеят там. Пълни глупости са това да се представя като 50 отделни племена. Там е имало малко гърци около морето, малко татари, много малко турци и много етнически руснаци - казаци. Всички останали са придошли после

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако не си си взел успокоителните, разбирам защо ни просветляваш с твоята "мъдрост" за 50 племена в Украйна... Обаче това, че си невеж, не те прави прозорлив. Така наречения "украински език" е създаден от службите в Австро-Унгария, с цел претопяване на завзети от тях територии, населени с русини (руснаци). По-късно тази рецепта е приложена в Югославия, за създаването на измислените "македонци" и измисления им "роден" език. Прочети историческите факти, после ни отваряй за история.

31

Анонимен

преди 1 година

ПРАВИЛНО ,така и Симеон Велики е изгонил гръцките свещенници от българските църкви .