194

Анонимен

преди 1 година

За това още през 2013та, ЕС каза на Украйна че членството минава само през реформи които ще й съсипят икономиката, за да не подбива цените. Не може литър мляко който струва 40ст в магазините в Украйна да е на същият пазар като Данон. Или пък евтината стомана от Донбас да се конкурира с немците. За това и стана евро-майдана: изкараха Янукович, че от лошотия не иска в ЕС.

193

Един Гълъб

преди 1 година

А пък аз не смея, защото Хера ще ме пляска...

192

видно

преди 1 година

Пак приятелски огън. Ако САЩ не хвърля в пещта украинците и принуждава другите да им помагат никой няма да е с тях. Всичко е рекет.

191

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп.Хайде спести си тия неща вече .Твоите проблеми с Русия са си твои проблеми и не ги набутвай тук.Като искаш си живей в миналото,той си проблем.

190

Анонимен

преди 1 година

До Мак Ти така си мислиш.Интересите на България и на българските производители са над интересите на всички.Да им го купува,който иска това зърно.А Украйна даже не е и в ЕС.

189

мак

преди 1 година

До И правилно. Изчакват реакция на ек, еп, ес, оон, нато и всичко живо по света. Ако изброените гракнат, че забраната е липса на солидарност с укр., тогава бг правителство няма да я въведе тук, ако е обратно - може ии да склони за забрана, ама пак не е сигурно. Твърде малка държава е България в ес, за да си позволи лукса на самостоятелни решения.

188

Абе

преди 1 година

Африканците измряха от глад, какво прави житото им е Европа?

187

Абе

преди 1 година

До Рибентроп-***-------Доста повече българи са избити 1923-та година, и още повече заради участието на България през ПСВ.Остави мъртвите намира, бе!!!!!

186

Асан

преди 1 година

Давай ги насам евтини продукти, като зърно, яйца, пилешко, захар и маслодайни култури от Окрайна :)))

185

Закривай окрайна

преди 1 година

Вън окраинците!

184

Анонимен

преди 1 година

До 203 И що си мислиш,че ти като си платен и другите са .Какво имаш ти в България,че да казваш кой какъв е в неговата си страна? Като,какъв се явяваш.

183

И правилно

преди 1 година

Ние както обикнавено сме безгръбначни шушу мити.

182

Анонимен

преди 1 година

Тия дето викаха за украина да ходят сега зеления хубавичко да им се изцъка в мръсните усти

181

Моше

преди 1 година

Не е за защита на производителите си а ЗАЩОТО УКРАИНСКОТО ЗЪРНО Е ОБРАБОТВАНО СЪС ЗАБРАНЕНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПЕСТИЦИДИ И МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ТЕЗИ КОИТО ГО КОНСУМИРАТ ...... Това е причината ВСИЧКИ да отказват вноса му ... Освен България. Ние тука си го ядем без проблеми.... А ако много нараснат заболелите ... за това винаги можем да обвиним Ковид ... у нас мафията е Държавата и държавата е Мафия. Печалбата на първо място. Простолюдието да го ду** ......

180

Герги

преди 1 година

До Таня Нима ? Ти оправи световния глад бре моме .... като гадулка си

179

Герги

преди 1 година

До Картошки По-голямата част айде, сега доволен ли си ? Що милиярди се наляха/окрадоха/ в бездънна каца, Украйна нито е в ЕС нито в НАТО, остава въпроса., защо?

178

ХА ха

преди 1 година

Пищяха, че Африка ще увре от глад, а накрая житото остана в Полша и България и ни накараха нас да го купим! Това се напича прецакване..Полша обаче се усети! А България? Дали?

177

Аз

преди 1 година

Супер, за да защитят интересите на производителите ще нарушат интересите на народа си като го принудят да купува на по-скъпи цени.

176

мак

преди 1 година

Какво ще каже фонсмешна, ес, ек, еп и въобще цял свят? Ще ги обвинят в подкрепа на агресора, липса на солидарност, в своеволие и всички други грехове. Нали ес се превърна в украйна, освен това отдавна никой не може да реши нищо без височайшото одобрение. Ако решава сам му отнемат кинти.

175

Турист:

преди 1 година

А, нашите дупедавци кога...???