15

родител

преди 1 година

Ами за последните 12 год. боко изгони 1 милион млади от държавата !!Ако той управлява и сега , ще избягат поне още толкова !!

14

Помнещ

преди 1 година

Да не стане само като при Кики Лъжата, при когото 650 чужди инвеститори чакаха на опашка да инвестират в България, а чуждите инвестиции паднаха на 60%! Още си търкаляне електроавтомобилите от Ловеч !

13

Анонимен

преди 1 година

Тези инвеститори ще искат някой да им работи. От къде ще вземете работна ръка при условие, че и сега има недостиг на работници?

12

Смях

преди 1 година

Вече една седмица биене на тъпана и нито едно име. Голяма тайна са тези инвеститори.

11

Бъ

преди 1 година

Някакъв мистичен инвеститор, който има три милиарда в брой, седнал мислил, мислил и най-накрая решил да ги изсипе всичките в Доброславци, защото не намерил никакви други възможности да ги изразходи тези пари. Смях.

10

Тик - ток

преди 1 година

Ердоган, Путин, Асад, БААС и Хамас - тия правят всичко възможно да стъпят с мръсен капитал в България. И го постигат, благодарение на тяхната пета колона в България - предателите рософили. Ердоган превърна Турция в гара разпределителна за ислямистки инвестиции на Балканите . Пък и се вижда че Бай *** е готов на всичко за да си пълни дисагите с пари.

9

Фъци

преди 1 година

Ако някой вярва на тази глупост сам си е виновен и никой не може да му помогне.

8

Анонимен

преди 1 година

Какви иновации и колко пари ще влизат в бюджета, или шиенето на ишлеме сега и в по-наукоемки производства. Колко завода за рециклиране построихте, като ще минавате към 0 въглероден отпечатък? Къде ви е електронното правителство, или още се ходи с две коли папки по минестерства? Все скачате на нещо в което има комисионни, пък след това кучета ги яли хората...

7

Анонимен

преди 1 година

Е сега ще дойдат в Забитачево, да ви наливат милиарди. За мен този иска да вземе държавно учестие с пари, които уж да привлекат инвеститорите и да ги открадне.

6

Фъци

преди 1 година

Ако някой вярва на този глупост дам си виновен.

5

Анонимен

преди 1 година

Този е новоизлюпен мошеник, нещо като Елизабет Холмс в САЩ дето завлече инвеститори с милиарди уж за разработката на революционни зелени технологии, а се оказа пирамида.

4

Анонимен

преди 1 година

Ей тия инвеститори ще се избият за Доброславци

3

БНБ

преди 1 година

Нетния инвестиционен поток за миналата година е отрицателен над -2 милиарда лева. Много добре се справихте можеше да е -3 милиарда. Това ли е успех?

2

Анонимен

преди 1 година

От Антрактида нема ли инвеститори ? Или от Юпитер.

1

Да бе

преди 1 година

Изгонихте българските щот некой май имал интерс