25

Анонимен

преди 1 година

Разбрахте ли вече колко сме в ЕС? Всички ни подливат вода. И Северна Маке, че ни превари.

24

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая подкрепа?Аз разбирам подкрепа,да кажат от следващата година СМ влиза в ЕС. Точка.А не ,ние ви подкрепяме,но трябва да изпълните това и това,и така до 2050г.Няма такъв цирк.

23

Анонимен

преди 1 година

МВРо и Взраж дане от София не смее в Мелник страх ги е да не ядат ....

22

Анонимен

преди 1 година

Големия македонски събор,ще се състои от 15-20 човека,повечето алкохолици,а тези които не пият,е поради забрана заради напредналата им възраст.Моля,документирайте Събитието,за да се посмеем заедно с вас.

21

Анонимен

преди 1 година

*** човците не смеят да отидат в Мелник , ще се наакат от страх , хихихиии

20

Истина

преди 1 година

България налага вето до 2030 години на РСМ, ще трябва да се преименуват на Западна България и ще трябва да запишат в конституцията си, че всеки македонец е българин и македонец идентифицира областта от която е! Казах и така ще бъде ! ! !

19

Анонимен

преди 1 година

ХОМО ИЛИНДЕН,това казва всичко.

18

мелник България

преди 1 година

Македонистите ще се събирали в Мелник.Нека карат по-кротко с напитките.Ще бъде интересно зрелище на алкохолици,пенсионери и аутсайдери.Клоуни с клоуни.Записвайте и пускайте в ютюб,за да се посмеем и ние.

17

Анонимен

преди 1 година

Кмета на Мелник е разрешил да се веят в града македонски знамена и да се хули България.

16

Каракочев

преди 1 година

Ми то, и ние подкрепяме РСМ за членство в ЕС. Но трябва да си напишат домашното, а те искат през задната врата.

15

Анонимен

преди 1 година

Свобода за Каталуния и Навара.

14

Анонимен

преди 1 година

Испанците да си гледат Каталуния и да не се занимават с неща, от които не разбират. Макетата трябва да бъдат мачкани с вечно вето, докато не им дойде акъла. Те искат да ходят в ЕС да бачкат за пари, щото у тях е страшен глад. Нека ги оставим да се гърчат от бедност и глад, докато поумнеят. Сърбежите са същите бедняци.

13

Анонимен

преди 1 година

До МелникЕми мелник е 500 души население, нас какво ни интересува това в София, Варна и Пловдив.....? :))

12

Мелник

преди 1 година

ОМО ИЛИНДЕН ПИРИН ще проведе на 23.04.2023 г / неделя/ от 10.30 ч голям Македонски Събор в македонския град Мелник.Кмета е разрешил.Ще се прочете Протестна Декларация против България.Ще има високи гости от Р.С.Македония.Ще има много македонски знамена , скара и музика.Заповядайте.

11

Тероризъм Истински

преди 1 година

Пернишки Терористи използват Главна Прокуратура и Гешев за извършване на Терористични Актове срещу Български граждани!Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило изполва Иван Гешев за да му потулва престъпленията! Жертвана терор :Мирослав Германов

10

Анонимен

преди 1 година

Да подкрепим Каталуния,защо не сме нация с топки?

9

Анонимен

преди 1 година

Требва донякаде да се гордеем с членството си в ЕС и НАТО, обаче с такива изказвания от страна на която симпатизираме, нема да помогнат на измислените макета :)))

8

Хахаха

преди 1 година

Ами какво да кажат испанците ?? Че не ги подкрепят ли? Истината е че никой вече не иска нови страни в ЕС .Извън останаха само изостанали бивши югославски и бивши съветски републики.Ако някой там си мисли че в ЕС копнеят за тях. Е меко казано наивен . Съседа на испания .Португалския министър беше по честен преди година И им каза че ново разширение на ЕС е невъзможно И това трябва да се каже честно на кандидатите.

7

Анонимен

преди 1 година

Така као што шпанскиот министер за надворешни иа поддржува Македониа , дали некои министер за надворешни иа поддржи Блгариа . НЕ ! Имаше една заминик министер на Португалиа коиа да ви учини кажа нешто во ваша полза во врска со иазикот . Ама затоа другиот ден неизиниот шеф на тв иавно мораше да се извинува и да изиави дека неговата заменичка не знаела што зборува .... Капак е тоа што во ЕС ниту еден пратеник не ги поддржа вашите аманднани за наводен систематски тормоз на Блгари во Македониа.

6

Анонимен

преди 1 година

Вие за каталуния приказвате, ама многобройните баски къде ги забравихте, те испанците ако искат български хейт, да се приготвят да бъдат изравнени с земята :))))