78

ТОЗИ ТИП..

преди 1 година

ПРИЛИЧА НА ТОКУ ЩО ИЗБЯГАЛ ОТ ПСИХИАТРИЯТА ЗА КРЪВОЖАДНИ ЖИВОТНИ..

77

Анонимен

преди 1 година

Всеки да си знае мястото. Пригожин не става. Голям мотиватор е, не може да му се отрече, но за политик се иска друга закалка.

76

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин се е срещнал няколко пъти с лидера на партията "Справедлива Русия" Сергей Миронов и открито е заявил своите амбиции. Бил му казвал "Помести се, да седна аз!".

75

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е много далече от истината. А той може да си иска всичко. Путин е политик, а този дай му да стреля.

74

Анонимен

преди 1 година

От затвора до Кремъл и от Кремъл до затвора. Това е добър вариант.

73

Анонимен

преди 1 година

В широко коментираха статия в "Телеграм", озаглавена "Само честен бой: никакви договорки", Пригожин пише, че "за властите и за обществото като цяло сега е необходимо да се сложи някаква дебела точка на специалната военна операция (СВО)

72

Анонимен

преди 1 година

Тоя ще го приключат като Садам Хюсеин заедно с Путин!И то руснаците,не украинците!

71

Анонимен

преди 1 година

Това е новият трик на Хамерика опитват се чрез такива медийки като вас да скарат Владимир Владимирович и Женята Пригожин . Мн сте смешни и жалки , какви ли не дяволски номерца пробват вашите работодатели

70

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на частната руска армия "Вагнер" Евгений Пригожин твърди, че е най-добре на военната операция в Украйна да се сложи "дебела точка"."Вагнер" сега се бие в Бахмут, Украйна - най-горещата част от фронтовата линия, където всеки момент се очаква украинско контранастъпление.

69

Германец

преди 1 година

"През 80-те години на миналия век той е лежал 9 години в затвора с присъда за грабеж и кражба." -- Това е необходима и достатъчна квалификация за президент на мoрдop.

68

Кауня от Аскию

преди 1 година

Еххх мечти! Цяла година чакаме руските генерали да свалят Путин а сега Пригожин бил наред? Не усещаме ли че "Все идете по плану" както се пее в една песен от времето на Горбачов. Истинския план на Путин да откъсне Русия от запъда и да явката 1твърдо в лагера на Китай вече е факт. За изгодните руски ресурси ,огромния пазар за 300 милиарда евро - основно стоки с много висока добавена стойност и милионите руски туристи дето си харчеха парите по курортите и купуваха имоти вече може да забравим.

67

Василев

преди 1 година

Ролята на Русия в световното разделение на труда е , не да е мениджър, финансов инспектор, технологичен динозавър, а да бъде една посредствена суровинна притурка към великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки!!!Агент Рейчъл Бернадет!ЦРУ!!!

66

Старфайър

преди 1 година

Време е и Ердоган е да започне специална военна операция в България за освобождението подтистнатото турско малцинство в източните Родопбас, Лудогорск и Сакарск от българските нацисти.

65

Soli invictus

преди 1 година

Поклонете се всички на Неподимото слънце! Не се бийте за глупости. Цялата Земя е Македония! Няма Русия, няма Украйна! Всичко е Македонската империя!

64

G.I. Joe

преди 1 година

Там е работата, че никой не знае в коя дупка се е скрил полуръста.

63

Анонимен

преди 1 година

Бахмутската империя тотално изтощи руснаците. Искат нова мобилизация да правят. Скоро няма да останат мъжленца в Педерусия, което е често явление там, а меките китки са по рождение направо

62

МАРИЯ

преди 1 година

Сега разбирам защо няма щатна Руска армия в Донбас. Руските войски охраняват Крим ,Херсон и Запорожието но не стъпват в най-горещата точка каквато е Донбас.Пригожин иска еднолично да превземе Донбас с цел да се докаже пред Путин и целия Руски народ ,че може да бъде добър лидер на Русия. Все пак шансове да спечели изборите догодина са нулеви, но ще се увеличат значително на по-следващите избори, след като се справи добре в Украйна и Путин се пенсионира.

61

Хм

преди 1 година

Нещата не се решават по тоя начин(явно) дори в Америка. Иначе би било забавно да видим Пригожин президент-драмите свършват бързо, Западът и Русия дават фира, Китай остава да командва каквото остане от Света.

60

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Пригожин нямаше да допусне огромната грешка на Путин,след Крим да остави Украйна 8 години под Американско пропагандно влияние което превърна Укрите в най-кръвожадните врагове на Русия. Убеден съм че до ден днешен Путин искренно съжелява че не нахълта още 2015-2016г в Украйна . Ако го беше направил щеше да си постигне целите за седмици с минимални жертви , както стана с Крим !

59

Анонимен

преди 1 година

не е съществено