215

Ангеларий

преди 1 година

А честито. Сега плеснете с ръце и се гушнете. На следващите избори ще гласувам за Възраждане.

214

баба мара

преди 1 година

какъв разум за 15 мин вчера приключиха работа и ще се явят чак в сряда товае подигравка с нас избори до дупка положението е неспасяемо

213

Анонимен

преди 1 година

Убеден съм, че ГЕРБ заедно с Пепетата ще приемат написаните от офиса на ФАШТ закони. Стягайте мешките да ходите да се биете срещу Русия.

212

Анонимен

преди 1 година

До 228 "Внасянето на закон не означава коалиция...." - а какво означава? Той Тиквата ЛИЧНО на ДВА пъти ТИ каза, че си про'с'так.

211

Анонимен

преди 1 година

И КОЙ ще изпълнява законите на герб и пп... ааа... правителство на герб и пп.

210

Анонимен

преди 1 година

Да покажат, че нямя разлика между тях. Несътласните да посочат две разлики.

209

Божил Божилов

преди 1 година

ГЕРБ ÷ СДС+ ПП +ДБ= ПИ/Продължаваме Измамата

208

Анонимен

преди 1 година

Да помогнем на Украйна, не означава да затворим държавата, с ПП в управлението. Шарлатаните от ПП, които многократно нарушиха българската конституция и проявиха некадърност в управлението, трябва да стоят далеч от властта. САЩ да престанат да се месят във вътрешните работи на България. Козяк ни натрапи шарлатаните от ПП.

207

Анонимен

преди 1 година

Внасянето на закон не означава коалиция. Никога, никога, коалиция с ПП,ДБ!! Това ще е краят на ГЕРБ. ГЕРБ да се коалира с другите 4 партии, никога с ПП,ДБ. Докато ПП са в парламента България никога няма да има парламентаризъм, върховенство на закона и демокрация.

206

Xaxa

преди 1 година

Клoyна няма полезен ход. Всъщност и *** и клоyна ще направят точно това, което им заповядат евреите. Ако клоуна се коалира с тиквич, то на следвашия цирк "избори" е чао. При този сценарий предполагам, че евреите ще се опитат да изтикат на преден план другата си поdлога Кочо Възрожденски, през това време ще подготвят някой нов проект, за да подлъгват българите да продължават да участват в така наречените "избори".

205

Анонимен

преди 1 година

Депутатите на ПП,ДБ да бъдат подложени на тест за дрога, заради изтеклата кореспонденция между някои членове на ПП.

204

Анонимен

преди 1 година

Борисов бързо забрави, че нарушителят на конституцията Кирил Петков и соц ченгето Рашков, го арестуваха незаконно. ГЕРБ ще загуби много, ако отстъпи пред ПП,ДБ.

203

Нононо

преди 1 година

Гати порното

202

СКОРПИЪНС

преди 1 година

ЦИН ЯН ДЗИННЬ КАЗА: ТАЗИ БУДОВА ПРОКАЗА ЩЕ ПОВЕХНЕ И ИЗСЪХНЕ КАТО МУШКАТО В ПУСТИНЯТА ПОД НАПОРА НА ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА И СЛЪНЦЕТО НА СВОБОДАТА !!!...

201

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Това е правилното за развитието на държавата ни

200

А сега накъде?

преди 1 година

Преди изборите ГЕРБ обещаваше стабилност. Къде е сега?

199

Коко

преди 1 година

И Ко става сега? Гласуваш за ГЕРБ и идват Кирчо и кокорча щото Боко ИСКАЛ да а прави правителството с тях. Ай сиктир.,. Другия път Възраждане и да става каквото ще....

198

НА Мадуро Машините

преди 1 година

DJ Барни-Асенчо излезе с изявлението преди малко, че нямали разговори с Бойча за првителсво.. каква поредна излагация, само Кучето Фердинант или там, както се казваше би му повярвало срещу един кокал на тази гавра с избирателите. И едните и другите маскари сервилни, скачат по команда.. а командата е дадена - убийте народа!

197

Анонимен

преди 1 година

Вървете си пребирайте тротинетката, че орева съда

196

Щерю

преди 1 година

За да покажат на онези от "Козяк" 16, че все още са им полезни слуги...