153

Анонимен

преди 1 година

До 169 - Холабдците, поне тези, които познавам, не са глупави. Бруталността е част от човешкото състояние.

152

Познат

преди 1 година

прийом: Пуска се фалшива новина, която да създаде негативно обществено мнение към дадена личност и държава.Ползва се за мотив за нападение.Държавата и личността се унищожава. Справка -Ирак.Садам беше убит, държавата разсипана.После се оказа че в Ирак Садам не е имал химическо и биологично оръжие.А Тони Блеър е излъгал и сразузнаването са спретнали активно мероприятие и създали фалшиви документи. Същото се почва и сега с това така наречено видео и коментара на Зеленски

151

Анонимен

преди 1 година

До 161 "Колкото е по пpocт е един народ,толкова той е по -жесток.." - така е: белгийците (макар че те не са народ), холандците (дали пък те са...). Първите рязали в началото на ХХ век крайници на деца и бивали горди, когато кралят им пси'х'опат им ги е пращал като коледен посарък за заслуги по домовете. Вторите яли на площада сурови вътрешностите на премиера си, за да се харесат на краля си. Факти.

150

Анонимен

преди 1 година

по-малко руснаци за по-добър и мирен Свят

149

Анонимен

преди 1 година

Лъже като всяко мюре на цру. Хубавото е, че нормалните хора по света вече не им вярват.

148

Анонимен

преди 1 година

Хитлер е горил хора, а Путин обезглавява хора. Няма разлика.

147

Вън

преди 1 година

Руша твърдо се е устремила към дъното на световната история. Дано и частта от нашите политици и граждани, която все още не го е осъзнала, да го проумее!

146

Елон Мъск

преди 1 година

Това видео с екзекуцията на пленник трябва да бъде видяно от целия свят. Това видео е Русия - такава, каквато е. За тях няма хора. Син, брат, мъж, нечие дете. Това е видео на Русия, която се опитва да приеме за нова норма навика да се отнема живот.

145

Нещо за Злото

преди 1 година

Наречено Украйна и наацистите там?

144

XИЧО

преди 1 година

Колкото е по пpocт е един народ,толкова той е по -жесток....Колкото по-гладно е едно куче,толкова е по -зло.....

143

Анонимен

преди 1 година

КУКУЛЕБАААА. И ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ ПУТИН ИЗПРАТИ ОТ БАХМУТ 450 "ЧЕТИРИЧАСОВКИ" ПРИ БАНДЕРА.

142

Анонимен

преди 1 година

156--Ама си със разпран геврек.

141

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те украинци този път. Искат богатствата на Русия, да господстват над хората по света. Сащ,,,и идил са едно и също...Русия и идил неса. Украинци те са по ужасни фашисти от гестапо и ислямска държава. Слава Русия, слава Путин, голям президент на велика страна, живота на тази планета се крепи на Русия. Слава Русия, слава Путин

140

troll

преди 1 година

"И какво ти даде ЕС и НАТО" е най-безпочвената опорка. Няма да ми стигне цял ден да обсъждам какво ми е дал, но това сте вие: "КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИ". На мен никой не ми дава на готово, готованковци мързеливи. Някой трябва все да ги "оправя" и да им дава и да им нарежда как да мислят и какво да правят.. слуги. 30 години не свикнахте да сте самостоятелни. В конкурентна среда сте пълна НУЛА и затова сте бедни, защото нищо не става от вас :)

139

Анонимен

преди 1 година

Русия била богата на ресурси, които щели да им осигурят добър живот? 1. Защо досега обикновените руснаци не са имали добър живот, въпреки неизчерпаемите си ресурси, а онези в периферията на федерацията живеят дори в мизерия? 2. Ресурсите не са неизчерпаеми. Все някога ще свършат или няма да има кой да ги купува!

138

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Речено- сторено ! Евреинът Кулеба сравнява Русия с Ислямска Държава.Не мисля,че последните имат нещо против подобно сравнение.Защото защитата на историческата,генетическата,културната истини е нещо,което се наблюдава и в Русия инв Ислямска Държава.Разни морали,еднаква гледна точка.Такива различия ще намерят взаимореспект,но познавайки историята на Исляма,се питам къде евреите Кулеба и Зеленски ше денат главите си ромски юдейски ако Исл.Държава вдигне ятагана зарад евреите антиисмаелити!!!

137

Анонимен

преди 1 година

До troll И както винаги от страна в ЕС и НАТО обясняват колко хубаво е в рашия, докато има свободата да пише каквото си иска, и да ходи свободно из цяла Европа. Същите тези "тролеи" сигурно всяко лято ходят на море в Гърция само с лична карта, вместо в новоросийск. Ходете си при диктатора за 200 долара заплата, ние тук ще си ядем насекомите и ще седим на студено. Русофил и вгъзражданец е тежка диагноза

136

Анонимен

преди 1 година

Нали уж ги млатехте по медиите, как изведнъж станали зло нъмбър уан ? :)))

135

troll

преди 1 година

ама разбира се, щом е нещо против русия, непременно трябва да е фейк, но видиш ли, ако новина отговаря на политическите ви убеждения, то тя непременно е истина и не се подлага под съмнение :D както се приемат за 100% истина всяка фб фейк тъпотия за кем трейлсове, чипирания и т.н. Норвежците ще ви вземат децата, ще ви забранят ракията и розовите домати и какво ли още не... Щяхме да стоим на тъмно и студено и да не се къпем :D Не случайно това са и същите хора, които гласуват за възраждане

134

Анонимен

преди 1 година

Очертава се перспективата Русия да насади младоукраинските кръвосмучещи паpа3ити на шията на грохналия Европейски съюз, изкривен от артрит. Това ще бъде окончателният упадък на някогашната царствена, но обедняла от израждането Европа.