27

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак ни се набива мантрата за мързеливия българин, който работи най-малко от всички.

26

Анонимен

преди 1 година

Колко е производителността на българина който отдава своят труд в България,в Чехия,в Германия и в САЩ,в крайна сметка от кого зависи тя,от магарето или от неговият чорбаджия,в нашият случай червените крадци имащи себе си за олигархия?

25

Компромис

преди 1 година

До 25 и в двамата е проблема

24

БГ

преди 1 година

Ами тя отдавна е 3-дневна. Поне за толкова плащат. А иначе се работи 5,6,7 дни в седмицата.

23

тулуп

преди 1 година

първо да въведат мин заплащане от 10-12лв(нето) на час независимо от професията

22

На този

преди 1 година

От АИКБ ще му кажа,че производителността на труда е проблем на работодателя,не на работника.Щом българинът заработва без проблем 1500евро в Гърция и 2500 евро в Германия,проблемът не е в българина ,а в работодателя.

21

Анонимен

преди 1 година

Всяка една дейност за която трябва съзнание ще бъде заета от Аl,единствено ръчният и по скоро занаятчийският труд ще бъдат най малко засегнатите от техно-комунизна който се е задал,кастата от безполезни и ненужни хора ще бъде огромна,каста която трябва да бъде на първо време изхранена,докато някой не реши,че тя е ненужна и трябва да бъде унищожена!

20

Най добре е

преди 1 година

Да се последва приверът на нормалните европейски държави те са по умни от вас и знаят

19

До анонимния гъз 14

преди 1 година

Ти яди ли потен нягга бе мадата ти факина

18

Митака

преди 1 година

Това е бъдещето.Дали сега ще се въведе, дали след 10-15 години.Едно време много странно е приета и 5-дневната работна седмица.Колкото до малоу.мните индивиди по-долу, които се смятат за много работни. Нищо не ви пречи да работите и на 2-3 работи и изобщо да не почивате.Само да напомня за много работните, с работа не се забогатява, а със собствен бизнес и/или с успешни инвестиции.

17

Анонимен

преди 1 година

Филма вече го започнахме,първи епизод беше Пландемията,втори епизод бяха хеликоптерите пари,трети епизод е четири дневната работна седмица,четвърти епизод ще е ББД,шести,седми ....и така нататък,вече почвам да се плаша от сериала и най вече от режисьорите!

16

Работодател

преди 1 година

На 4 дневна работна седмица ще се стигне до фалити. Кой си се подпира по ъглите, ще продължи да го прави.

15

Анонимен

преди 1 година

Полската църква се пребори неделята да бъде почивен ден за всички за да могат семействата да се съберат всички заедно и да се видят, Господ също е почивал в Неделя!

14

Анонимен

преди 1 година

Пътят е един,в близките десет години AI ще изяде над 50 процента от работните места по света,решението в тая ситуация е,повсеместен ББД за безполезните индивиди и четири а защо не и три дневна работна седмица за всички останали заети,а дали това се харесва или не нашите червени крадци робовладелци накичили се с абвиатури КРИБ,БСК,АИКБ няма никакво значение!

13

Анонимен

преди 1 година

Има нещо което вие мързеливци не разбирате и не осъзнавате - на вас ви се плаща за отработено време! Съботата и неделята не ви се плащат! Вие ако искате работете и един ден седмично, ама тогава ще получавате и заплата като за един ден!

12

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност, петия ден работим за чиновниците!

11

Нане

преди 1 година

Скоро минаваме на партизанска работна седмица.... Не работиме и разпачетосваме чорбаджии.... ===)))

10

овн

преди 1 година

До ХахахаТе чорбаджиите си ги плащат осигуровките, ама "работещите" не искат да ги плащат.... и данъка си също!

9

овн

преди 1 година

В страна с отчайваща демография... Стига тъпотии. Днес написаха, че във Валенсия ще се пробват на 4 дневна и айде и *** и той щял да "работи" 4 дни и 3 ще запива... То сега на 5 дневната всички се подпират и пушат през 20 минути... Кьопва държава сме за съжаление!

8

Анонимен

преди 1 година

Малък брой фирми са пробвали да работят 32 вместо 40 часа. А бе мааалоумници, идеята за 4 дневната работна седмица не е да работиш по-малко часове и да взимаш същите пари, а да работиш 4 дена за 40 часа, тоест 2 часа отгоре повече за да направиш както при 5 дневната. Аз предпочитам да работя 10 часа от понеделник до четвъртък, да си изкарам 40-те часа и да почивам петък събота и неделя, а не само събота и неделя.