17

Анонимен

преди 1 година

Дано пуснат и на Бургас дъгата за да не влизаме в града, а направо към Сарафово. Ама преди няколко дни не се виждаше да работят...

16

до 9

преди 1 година

Разбира се, че провинциалистите ми пречат. Та те са на МОЯ издръжка. Месечната им заплата е по-малка от плоския ми данък за същия период. Как да не ми пречат?! Чаветата им щъкат и говорят на диалект из целия град. Добре, че все още има читави квартали на София, където провинциалист не може да се засели. Неуки плебеи, които винят Луната, Марс и Сорос за неграмотността си. Вината винаги се търси в другите, простотията им е плашеща. Заради подобни избягах от града. Не всички са такива, разбира се.

15

Томичукалата

преди 1 година

И аз засичам разни бавнодвижещи се дето се пречкат в най-лява лента. Те са по-опасни от отаналите.

14

Асан

преди 1 година

Аз пък нарочно дразня кат засичам:))

13

до 13

преди 1 година

Града е мой пич...а вие сте като тения за него. Капиш?>

12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Толерантен и да си участник в движение е оксиморон. Не само водачите на МПС и ППС. Поведението на пешеходците в много случаи е толкова безобразно, че няма на къде. За първите 2 категории няма да коментирам, всичко е напълно ясно. Очевидно само вдигането на глобите не помага.

11

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименКупи си гараж, столични гражданино.. опаа.. те гаражите станаха по 100 бона а средностатистическият софиянец ги няма тези пари - само наследствените имоти и т'ва е ;) целите потънали в заеми и мизерии... разходете се по улиците да видите за какво става въпрос, леко по-встрани от лъскавите и луксозни местенца, погледнете общата к04uHа. Та така.. тези паркоместа не са твоя собственост, че да се нервиш, че не ти стоят сводобни постоянно...

10

Анонимен

преди 1 година

Да миякащите отиват да мякат на село

9

до 9

преди 1 година

Пречат ни, заемат места в детските градини, училищата, паркингите. Цапат, неуки са, нивото им е под сякаква критика. Как да ти кажа все едно си на хубав плаж , ама пред теб по бански да застане някоя 100кг лелка.

8

1

преди 1 година

Омръзнаха ми тея умрели новини, всеки път по празници, да слушам, колко коли щели да напуснат София, квато държавата, такива и политиците, такива и хората...

7

Анонимен

преди 1 година

Граждньете си отива по родните селца. Тъкмо София ще се изчисти за няколко дни от смрадта на сеяндурите. От сеяндури се чудя къде да паркирам. През два квартала намирам място за паркиране. В центъра където живея няма никакви места.

6

ФАКТ

преди 1 година

Хубавото на празници, е че София се изпразва от добитъкка и става много приятно място !

5

Анонимен

преди 1 година

Айде бедните провинциалисти, слугуващи за жълти стотинки в София, ще си ходят по родните места, където богатите програмисти изкупихме до последния декар земята, защото те решиха да ни подарят 1000 декара земя срещу порутена панелка в Обеля. Блъскайте се като сардини на пътя. Ние сме вече на вилата. Рай на 20км от София. Чакаме 5 приятелски семейства. Агне на пещ, ама агне 10кг, а не овцете, дето вие ще ядете по вашите родни селца. Пък после понеделника се избийте по пътя наобратно.

4

Семерджиев

преди 1 година

добре, ще се съобразя.

3

Жоро Павето

преди 1 година

Даааа, трябва се съобразявам с некоя кака дето ми кара у лева лента с 50...как не...като не мое карате и ви е страх си стойте дома да месите козунаци, не се пречкайте на НАС нормалните шофьори !!!

2

Един с Една

преди 1 година

Аз предлагам на всички пътуващи да си сложат по една ан. тапа тип бът плъг.

1

dsadsadsa

преди 1 година

Не бъдете толерантни. Бъдете з*дници, карайте в аварийната, изпреварвайте по 20 човека наведнъж с 200, на двупосочните пътища и не спазвайте никакви правила. Иначе какви българи ще сте...