19

Анонимен

преди 1 година

Това са руски православни ценности. Сам полковник-патриарха на руската православна църква призова на джихад срещу християнството.

18

Анонимен

преди 1 година

Украйнаи украинския президент са една тухла в стената - нищо не решават ! Всичко както знаят всичко се командва от юсей и не само командва но и се подслушват всички вкл-но и зелето и въприки това усраинците са трето място по продавагне на оръжик в света а значи и милиардери ! а мил-те не им трябва почивка хащото са и католици

17

СМЕХ....

преди 1 година

Кво ПРИМИРИЕ..кварелигия у Русия,бе.....руските убийци и крадци трябва да бъдат убивани---ТАКА Е КАЗАЛ и ГОСПОД!

16

БЕЗ ПРИМИРИЕ!

преди 1 година

Бой по руските атеистични кратуни ---ТЕ ВЯРВАТ ЕДИНСТВЕНО В "БАТЮШКА ПУТИН"!

15

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Русия да не е длъжна с нещо на "ЗЕЛЕНОТО"? Колко години нямаше мир и спокойствие по Великден за етническото украинско население, от което дори изчезваха безследно хора.

14

Анонимен

преди 1 година

Примирие в Украйна за Великден с кого? Със Зе-клоуна и с колективния запад ли? Позорът от челата им е несмиваем. За тях чест, дверие, порядъчност са непознати понятия, каза Президентът Путин по тяхен адрес.

13

Анонимен

преди 1 година

Никакво примирие, мачкай Украинската свовач и само напред.

12

нормален

преди 1 година

Тая чума наречена "руски мир" никога не е признавала празници или религиозни традиции освен ако не може по някакъв начин да ги вкара в пропагандата си. Да не говорим за емпатия, съвест, състрадание ... на тях им липсват дори елементарни базови ценности. Една година изпълнени със злоба, ненавист, завист и аругантност деградиралите орди на *** убиват жени, деца и старци, сриват и изпепеляват домовете на мирното рускоговорящо население което уж дошли да освободят от коварната хватка на запада.

11

анонимен

преди 1 година

Празника си е празник, войната си е война. Господ е допуснал да се води тази война, значи че, и да не я одобрява, я допуска. защото ние хората не можем да провидим божествения план за човечеството. Чак когато се получи окончателния резултат можем да заключим какво е имал Господ предвид, т. е да опознаем Божия план за нас! А отбелязването на празника с молебен може да стане и в окопите. Каквото рече Господ това е !!!

10

Банкеръ

преди 1 година

Примирие ще има,когато Зеленски си развее слиповете дълъг кол или му сложат Колумбийска вратовръзка.СВО очевидно ще се проточи дълго.В плановете на Русия няма отстъпление,на Нато също.Когато в Украйна останат само Руснаци вероятно ще има примирие.

9

Анонимен

преди 1 година

За американците Великден не е кой знае какъв празник и няма да разрешат примирие. За тях много по-важен празник е хелоун. Вашингтон няма да позволи касапницата да спре и за миг. Това им доставя сатанинско наслаждение.

8

Бели линии

преди 1 година

Католическите и православните календари се разминават доста, примирие ще има на колумбийския Великден.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо ненискат премирие? Какви хора са! Дайте на момпетатаноще няколко дена жияот,нпе да се порядват ба светлия празник!!!!!!!!!!

6

Исуса

преди 1 година

За Празника в Окрайна се очаква голяма заря !

5

Анонимен

преди 1 година

Укронацистите и всички зад тях мразят православието.

4

Анонимен

преди 1 година

Нормално, и едните и другите не са християни. Да не би Зеленский или Рамзан Кадиров да е християнин?

3

Анонимен

преди 1 година

Наркомана Евреин не празнува Великден защо да спират?

2

Анонимен

преди 1 година

Успех на руснаците в борбата им с нато-вците в Бахмут!

1

Факт

преди 1 година

Никакво примирие,фашистите в Украйна трябва по скоро дасе унищожат.