28

Дядката

преди 1 година

Тоя и жена му искат да водят зрящите , а те самите са слепци и не разбират че жертвата на агресията на НАТО е Русия , която взе спшни мерки за премахване на заплахата!Т.е стана като вица - Вуте ме изпревари казал влюбения Нане!

27

Анонимен

преди 1 година

Току-що бяха изборите! Някой спомня ли си в предизборните обещания на партиите да ни се каза ЧЕ МОМЕНТАЛНО ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ВОЕННА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА?? Аз нямаше да гласувам за никоя партия, на която това е ПЪРВИ ПРИОРИТЕТ! Ама нещо не си спомням да имаше такава! А сега изведнъж - 180 депутати? АБЕ ДА НЕ НИ ИЗЛЪГАХА ПАК БЕ!

26

Анонимен

преди 1 година

"Air Policing-ът да бъде поет от трета страна" - А ето още по-добро! Да отива третата страна да ейрполисингва в Украйна и ни оставете на мира!

25

Анонимен

преди 1 година

Проклет да е всеки ,който е гласувал за тези 180 из.мекяри.

24

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВСЯКА СТОТИНКА , ИНАЧЕ НА ВЪЖЕТО ! За българско дете по 50 лв на месец ,за нагъл и пиян укрофашага по 1200 лв на месец!Тези 180 продажници трябва да бъдат съдени.

23

Майстора

преди 1 година

"Очаквам, че това ще е едно от първите предложения, посочи бившият военен министър" ТОВА ЛИ ЩЕ Е ОТ ПЪРВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ??? На всичките проблеми в страната, това ли е най-важното???? А какъв процент от българите подкрепят "военна помощ за Украйна"??? Че 180 предателя на интересите и желанията на мнозинството са готови моментално да се съгласят по този неотложен проблем? АБЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРЕСТРУВАМЕ ЧЕ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ? ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА? Ние сме собственост на някого! И той нарежда на продажниците ни!

22

До 25

преди 1 година

Вервай си.тази информация откъде я изсмука?американците даром нищо не дават

21

ГНЕВЕН

преди 1 година

Всичките тези 180 народни иззедници-ВЕДНАГА НА ВЛАКА ЗА БАХМУТ!ВЕДНАГА!

20

Анонимен

преди 1 година

Богдан Филов през 1941 година дава границите на България в Народното събрание - От Охрид до Черно море, от Дунав до Бяло море. Оправданията на фашистите след това са лъжа. И война си обявявате на САЩ и Великобритания, и подписите ви са при тези на Рибентроп и Япончето, и предварително приемате антиеврейски закони, и антифашистката съпротива преследвате. Не бъдете историчари и политичари и да лъжете за историята.

19

Анонимен

преди 1 година

България ще даде всички свои вехти МИГове на Украйна и в замяна ще получи голяма отстъпка за втората поръчка на F-16....Това е описано в изтеклите "секретни документи" преди няколко дни във Вашингтон поуст. .... Вече е решено!

18

Анонимен

преди 1 година

Да търд, нали пишеше в ковид темата. Явно добре ти плащат.

17

Анонимен

преди 1 година

Истинските русофили (не рубладжии) са против Путин. Защото знаят че тази война не е добре за Русия.

16

Анонимен

преди 1 година

България не се състои от 180 човека. Нужен е референдум.

15

Анонимен

преди 1 година

Богдан Филов какво казва в това Народно събрание? Да живее Обединена България. А сега, ама ние не сме това, такова, евреите. Само 12 хиляди пратихме, защото били в Необединена България.

14

Анонимен

преди 1 година

Може ли комунистите преди да мислят за совдепия да мислят за България.

13

Анонимен

преди 1 година

Путин не е Русия. Санкциите са против него и войната е против него, защото той я започна. Всички русофили в момента са против Путин.

12

В.

преди 1 година

Този не знае ли Български думички. Неграмотинг.

11

маилс

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНе сте работили с сомалиици да знаете те кво мислят за американците .Подобни народи са грабени години наред ,взето им е всичко,абе навсякъде големият ни нов брат се е държал като кварталния изнудвач,даи всичко което имаш и чао.Не става така да отидеш в чуждата къща ,да опрашиш жената ,дъщерята да продадеш,мъжа да направиш свои личен слуга и после що имало омраза.Малко им е на тия *** всички неща които им се случват у дома .Те тепърва ще лижат черни ***

10

Анонимен

преди 1 година

Малка е подкрепата. Защо не обявите война на Русия, както направиха дедите на десните през декември 1941 година? Имате опит да осссирате България, да режете партизански глави, да пращате 12 хиляди евреи в Полша на германски лагер.

9

Анонимен

преди 1 година

Може ли депутатите преди да мислят за Украйна да помислят за България и за българския народ.