173

БГ

преди 1 година

Хибридна война на Америка. Щом е дошло от СNN ясно че е лъжа на демократите които искат само кръв и кръв понеже служат на дявола. Лъжа на силите на злото ! И кога го "обнародват" - на Страстната седмица.

172

Анонимен

преди 1 година

Ей, тия ни оголиха като охлюви!

171

Анонимен

преди 1 година

Зеленски да си обира крушите и да заминава за западните части на сащ , Полша да вземе малко територия от Укрите , а Германия да си получи териториите от Полша ... Това не е ли правилно решение !?То е ясно че Англия и САЩ си получиха ПЕЧАЛБИТЕ от войната , за сметка на ЕС ...

170

Анонимен

преди 1 година

Дали министърО е питал нато , какво да говори , или ще се окаже после ОБРАТНОТО . Не че не сме играли този театър много години !

169

Анонимен

преди 1 година

А как стои въпросът с мобилизацията , или са ''сега'' , няма !Много се страхуваме от това '' ЗА СЕГА'' ...

168

Аз

преди 1 година

Явно под тази статия пишат коментари пълни и.ди.оти. Вместо да се радваме, че има заявена позиция относно целостта на националната ни отбрана и че това е държавническо поведение и народностен морал, вие плюете. Е, "плюйте" и мен с минуси - това не променя фактите!

167

Внимателно

преди 1 година

КЪДЕ СКРИХА ПЛАТЕНИТЕ ф16.. Пазариха ги по цени по високи от БОИНГ 747 единия. А ГИ НЕМА.. МАЙ били забранени за производство заради черно чумно активна терористична техника предвидена за вграждане. Експерти да огледат рекламни филми на БОИНГ 777 Супер МАкс Веднага наредиха забрана за производство вкл на Ф16/ккакви черно чумни генератори има вградени отпред.

166

Гошо

преди 1 година

Все някой е и някой го знае....

165

ПолЮтик

преди 1 година

Не ме гледай какво правя а ме слушай какво ти говоря.

164

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че не сте "обсъждали". Било ви е ЗАПОВЯДАНО без право на коментар по темата.

163

Анонимен

преди 1 година

До На Боко Чекмеджето.Чух ,че щели да ги разменят за китайски пластмасови модели ! С тях нашите соколи ще тренират полети . Напълно безопасно !!!

162

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Твърде вероятно е да разменим нашите МИГ29 за още чертежи на Ф16 със срок на доставка през 2032 година.

161

хахахааа..........

преди 1 година

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обеща да даде западните територии на Украйна на Полша за помощ в контранастъплението. Това твърди колумнистът Марек Гала в своя статия за полското издание на NDP.

160

на радев комшиите

преди 1 година

Естественно, че са си потъркали чаталите и са се разбрали нещичко, което забива КРЪСТ на политическият гроб на рАДЕф. И всичко става ясно друрки и другари драги Първеню!

159

Татул

преди 1 година

Естествено, обещали са ни нещичко американците!

158

Анонимен

преди 1 година

Еничарите на Радев пак лъжат!!! В противен случай излиза,че лъжат вашингтонските им господари,а това не може да бъде вярно в никой,ама в никой случай!

157

Анонимен

преди 1 година

Турция си е доволна откак ДПС направи Възраждане

156

Костадине

преди 1 година

Аспарух напусна Евразия през 680г и превзе Мизия с меч от Римската империя. Борис Първи избра Европа като покръсти българския народ през 869г. Копейка иска да се върнем обратно и да станем роби на монголците, които откраднаха българската цивилизация и основаха Русия

155

маилс

преди 1 година

Абе аз съм по склонен да вярвам на CNN отколкото на нашите продажни фуражки.То и да продават не е ок ,малкото ни останали самолети -все пак пазят и въздушното пространство над Козлодуй ,но да подаряваш и така да крадеш законно от българския народ си е висша степен на наглост.Странно защо никои не казва името на *** предложила сделката

154

уточнение

преди 1 година

Безвъзмездно можем да дадем на пияните фашаги само Пасито ,Плювню ,Боку ,Харвардския кл.оун ,Инджев ,Агов ,Попкремчева и авторката на тези редове.Халал да са им.Само че изброените по-горе родоотстъпници и продажници не смеят дори един нацист от Украйнината на поканят в дома си.Всеки роден укрофил трябва веднага да тръгне към Бахмут. Колкото по-скоро , толкова по-добре за всички ни.