370

Анонимен

преди 1 година

Този очевидно е притесненен за хонорара си. Имаме си интереси и трябва да ги поставяме на масата. А не да тичаме и да се слагаме безогледно.

369

Анонимен

преди 1 година

Европеидните про'с'таци, дадохтели по 1000лв. за украйна?!

368

Анонимен

преди 1 година

Супер! Трябва да изолираме ес и нато и *** им!

367

Румен

преди 1 година

Света е взел решение Полша да граничи с Китай. Този не знае ли?

366

Анонимен

преди 1 година

Възраждане!

365

Анонимен

преди 1 година

Като разпали запада войната и го извади от нафталина и ни писна от преекспонирането на несъществуващата му експертност и експиртизата му...На колко промила ги дава тия интервюта?

364

Анонимен

преди 1 година

"Това правителство може да бъде съставено около няколко приоритета оздравяване на съдебната система, ускорена интеграция в ЕС и НАТО, реална помощ за Украйна, която да се обвърже с процесите за модернизация на армията",Ами тагарев да върви да управлява украйна! Доколкото не спомена подобряване на живота в България, той на нас не ни е нужен. Апропо, не е стар, предлагам му да отиде доброволец в украйна!

363

Тон

преди 1 година

От пишман експерти,копаем дъното!НАТО,ЕС ,България и народ ,родолюбие ,не се споменават!

362

В.

преди 1 година

Франция излиза от ВСВ с почти непокътната икономика и население. Има икономически възход. Участва в 3 войни - Корея, Виетнам, Алжир. Има много силно работническо движение. Много влиятелни военни кръгове. Още тогава има много Алжирци в страната. Де Гол има твърда политика. Спира войната в Алжир. Смазва демонстрации на имигранти. Преживява няколко покушения. Свалят го студентите с книгата на Мао в джобовете.

361

Анонимен

преди 1 година

Франция на Де Гол неслучайно е напускала НАТО, защото този човек е милеел за страната си. След това го свалят от власт като инсценират тн хипи движение. Оттогава във Франция управляват американски послушковци. Държавата вече е част от МАГРЕБ.

360

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам тн генерали и експерти по национална сигурност, ако излезе че и нашето правителство е подслушвано от Бай Байдънно, дали пак ПУ Т ИН ЩЕ Е ВИНОВЕН?или си мислите че само нашето не е подслушвано и атакувано с извиване на ръце?

359

Анонимен

преди 1 година

Ми то крайно време е да направим референдум за НАТО.

358

вик

преди 1 година

Тодоре,Тодоре! Стани да си видиш народа как рови по кофите! Само дето вече не е 9 милиона!

357

Анонимен

преди 1 година

Продажника на американска служба ни заплашва с последствия ако не управляват хората, определени от Козяк...

356

Шрайка

преди 1 година

Експертизата на Тодор Тагарев е толкова сериозна, колкото и експертизата на Йоло Денев. Медиите си имат няколко набедени експерти-любимци, които канят непрекъснато за да ни облъчват с тъпoтa: Тагарев - национална сигурност, Огнян Минчев - политика, проф. Витанов - вируси, политика, национална сигурност и всичко останало.

355

Рукавишников

преди 1 година

Мен ако питате,вървим към руско шляхтичество,това е една степен след крепостничеството.не си роб,но си оставаш при бившият си господар защото няма къде да отидеш и какво да ядеш.Иначе българинът си е варварин,не вярва в Бог.Бутна си църквите сам след ,,Девети-Девети'',църкви строени със личните пари на зародилата се макар и трудно българска боржуазия/чорбаджийство преди ,,освобождението".Българинът иска да е ,,равен".Глупав,*** и лош,но иска да е ,,равен",а и не само,иска и да е най-отгоре.

354

Пъпа ви хвърлен....

преди 1 година

Бре да съ ни види... Ко *** прайм ся? Да го туря и на НАТОто ти и на ЕС, че и на брекзитнатите англета и покрай тях на американците. Дядо ми и баба ми без тия горните, как ли са живели горките?

353

Vans

преди 1 година

Разума призовава да не преговаряш с явни престъпници, които 12 години доказаха, че могат само да цоцат

352

Анонимен

преди 1 година

И като ни доставят осемте самолета, какво, като ни нападне Турция, какво ще правим? КАТО НИ НАРЯЗАХА РАКЕТИТЕ С КОИТО МОЖЕХМЕ ДА ВЪЗПРЕМ ТУРСКАТА АРМИЯ?ЩОТО МЕН ОТ *** НЕ МЕ Е СТРАХ ЧЕ Е ДАЛЕКО НО ОТ ЕРДОГАН СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЧЕ НИ Е ГРАНИЦА А В ГРАНИЧНИТЕ РАЙОНИ ГЛЕДАМ СЕ ВЪВЕЖДА ОРИЕНТАЛЩИНА ЧААК ДО ПЛОВДИВ. ИЛИ СОРС НЕ ВИ Е КАЗАЛ КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ?

351

Анонимен

преди 1 година

ДАНО РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ, РАЗУМЪТ ДА ЗАПОЧНЕ ДА НАДДЕЛЯВА. ЩОМ СА СТИГНАЛИ ДА ШПИОНЧАТ И ЗЕЛЕНСКИ НЕМАМ ДУМИ.