29

STOP TERROR

преди 1 година

Бог да прости милиони избити нагло от медицинската и фармацефтичната мафии .За разлика от други нагло престъпни диверсии рекламирнаи като ГРИП incl SARS<MERS<SWINE FLU AND BIRD FLU .. Провеждащи диверсията SAR COV 19 са наредили НИКАКВА МИЛОСТ ЗА РЕКЛАМНИТЕ УБИИСТВА> ДАЛИ СА УКАЗАНИЯ ЗА БЕЗМИЛОСТНИ РЕКЛАМНИ УБИИСТВА ВКЛ НА ЛЕКАРИ още от март 2019. ДА СЕ ОТКРИЯТ МЕД МАФИОТИТЕ В БЪлгария АМАН ОТ ТЕРОРИСТИ НА ВЛАСТ>

28

Анонимен

преди 1 година

Да не се бяха ваксинирали. Сега щяха да са живи. От глупост починаха.

27

Анонимен

преди 1 година

Те да издигат каквото си искат. Още няколко човека в оня списък.

26

Xaxa

преди 1 година

Тия от днес бг не престават с пропагандата. Само от заглавието искат да ни внушават, че видиш ли "пандемия" било имало. Тия уж загинали лекари заради вирус, който никой не можа да изолира вече ни идват малко в повече. Ако господарите на днес бг искат да издигат паметници, моля да си ги издигат в Израел.

25

Бате Сечко

преди 1 година

Загинали от незнание и некадърност, с лечение по протоколите на WHO, което лечение изби десетки(стотици) хиляди пациенти по болниците на Европа??? Без мен..sorry

24

Анонимен

преди 1 година

Мен лекар отказа да ме лекува, когато бях с ковид. Каза ми по телефона да правя инхалация с лукчета Кармолис. Мен ме спаси Господ. Искам паметник на Иисус Христос!

23

Къртислава Пейкова

преди 1 година

Не им стига ръкопляскането вечер или зайчетата които ни караха да им правим с телефоните от терасите, ами и цял паметник щели да си вдигат??? На какво??? При положение че бяхме държавата с най-висока смъртност, по-голяма и от тази в държавите от третия свят. Пълна гавра и порнография!

22

Анонимен

преди 1 година

Това някаква шега ли е?

21

Анонимен

преди 1 година

Не са заслужили за паметник. Много народ изтрепаха с неадекватно лечение тези продажни изверги. Много коли и яхти накупиха Балтовците от златните клинични пътеки за ковид и фалшивите ваксини. Не паметник, а наказателно следствие заслужават.

20

Анонимен

преди 1 година

а може да се идигне и паметник на българската проститя в лицето на хората които ръсеха постоянно глупости и конспирации през пандемията - например човек с жълтеникави *** на лицето вместо маска, а отгоре го пръска самолет, човекът в поза старт-готов да бяга от лекарите които уж се опитвали да го набодат и да му вкарат наноботи и да му слядат прогнилия мозък - кой ти иска мозъка бе ***

19

Янко Антивакс

преди 1 година

И аз съм съгласен да се вдигне паметник на темата "големи"- Бай Шиле ококорен все едно е със запек в тоалетната, Годжи оборудван с еполети и с маска (лично предпазно средство) на мутрата, а Кунчо с маркуч в устата и с три игли забодени в лявото рамо. И тримата с белезници на ръцете.

18

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни глупости. Чак пък такова престараване, какви мозъци ги мислят тези прос.тотии. Хора без работа.

17

Анонимен

преди 1 година

Аз пък се заразих заради чакането на опашка в КАТ. Т.е. отново бях прецакан заради прогнилата ни държавна администрация, където през последните 30г все се чака на опашка за нещо и трябва да им се молиш да си свършат работата. Паметник на тъпотията вдигнете, най-много това се тачи в тази ***.

16

Анонимен

преди 1 година

да се издигне паметник и на тримата ГОЛЕМИ - генерал Мутафчийски, проф. д-р Кантарджиев и доц д-р Ангел Кунчев

15

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че вече имат паметници в гробищата и не виждам смисъл в тая глупост!

14

Мале

преди 1 година

А паметник на загиналите от некъдърни ,,лекари кога?

13

33 г, 132 кг, 186 см

преди 1 година

а аз що го изкарах за 2 дена с температура и месец умора и не повторих

12

Анонимен

преди 1 година

Това не може да е вярно. Майтапите се.

11

Така е ..

преди 1 година

Идеята е много добра.

10

Анонимен

преди 1 година

А на Батинков кога- все пак внася лекарства за онкоболни, загрижен човек.