16

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТомиславе,лягай си вече!!ББ

15

Анонимен

преди 1 година

Най големите репресии на протести и бой бяха при Станишев с шеф на МВР Румен Петков. Тогава и беше псоледния спонатане протест в България без да е предизвикант от НПо-та

14

Анонимен

преди 1 година

Разликата между мравояда Ристьо и тоя пооплювко нямаааа,и двамата са царе на безсмисленото говорене,и двамата са от едно потекло-на червени крадци!

13

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Хора,които не са служили в армията,не трябва да стават...премиери. Поне да бяха го инструктирали Серго,как се работи със...секретни документи. Загуби такива като премиер,ама карай да върви,за соц...интернационала става.

12

Анонимен

преди 1 година

Без един ден трудов стаж е Станишев, съшо като Христо Иванов. Ако се върне начело на БСП , сичките им избиратели ще гласуват за Възраждане

11

Анонимен

преди 1 година

Станишка,точно ти толкова много бръщолевеше,че след всяка една порция твои словесни полююции,човек трудно можеше да хване смисълът на това което казваше!

10

Дядката

преди 1 година

Е да де , Вие какво направихте за България докато бяхте шеф на ПЕС?Само мазнене на евроначалниците и натиск за това недоносче "Истанбулска конвенция"!Но сега ще си понесете отговорността - ще Ви изритат от всякъде!

9

Стани Шеф

преди 1 година

ГЕРБ и ППДБ, вместо обща спалня си изкопаха окопи;))) Аз, обаче, навремето, гато Доган ми предложи на изкопах окоп срещу му, а веднага легнах в общата спалня в Сараите. Прибавихме и Сакскобургота. Сакса не си пдаше по тройките, че беше дрът, мъ, аз с Дога... мале-мила. Доган така ми го отпараше, че чак дзъркелите ми изфърчаа. После му викам: Сега не мога Моника д атаковам и той: Доведете я. Лааашш, яко забелената и на жената дзъркелите и те на таваня;))) Затва имам и деца;)))

8

Анонимен

преди 1 година

Е това червените са страшна работа.

7

Гоце

преди 1 година

Станишев: Политиката е носене на отговорност и правене на реални неща, а не само говорене.Ти само говореше когато беше министър председател друГарЮ

6

fact

преди 1 година

МИ ТНЕ ПП ПО ДЕЛАТА ГИ ПОЗНАХ!СПРЕХА ЛАВЛОВ У ВЪЗДУХОТ И ИЗГОТИХА АГЕНТИ НА КГБ ОТ ПАСОЛСТВОТО.Ама това на бсп не им се ареса. и ги гътнаха.Е, нищо, ДЕЛАТА ИМ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ВАЖНИ!

5

Анонимен

преди 1 година

Нямаме политици, а хора жадни да власт. Дълго време гледаме как не им пука за хората, всичко е на мой човек, а не на качества, свои фирми и т.н.. не случайно 60% не отидоха до урните. За народа няма нищо, а те тънат в охолство. За да си стойностен политик, трябва да учиш и никога да не забравяш, че народа ти е работодател. НС е за хора които милеят за тази страна и искат да я наредят на челни редици, а не мутри,чалги и алчни хора. Власта не е за всеки.

4

Анонимен

преди 1 година

Станишка, ти почти гътна БСП-то собственоръчно, за което Евала. Я виж дали няма да те вземат в ПП? Те там обичат корумпирани парашутисти. Може да ти излезе късмета, а и на нас!

3

Анонимен

преди 1 година

Глллупппаците от ПП виждат дърветата, но Не виждат гората! ПП НИ ПОДАРЯВАТ НА МАСКВА. Троянските коне на Путин. Като имаш такива приятели като пп- не ти трябват врагове!

2

Анонимен

преди 1 година

Колко могат да се намърдат в Брюксел на 50к заплати?

1

Анонимен

преди 1 година

Още някой няма ли да се изходи?