81

До 82

преди 1 година

Ми то си има биологичен пол. Пише го в личната карта и в акта за раждане. Всъщност, цялата държавна машина се съобразява само и единствено с него. :-)

80

Анонимен

преди 1 година

Не мога да реша, да се смея ли, да плача ли. :-)

79

???

преди 1 година

До Аз - Тогава на какво да вярваме? В друго интервю сам заявява, че си е нормален мъж, но се прави на травестит, защото му плащат за това. Дали пък наистина сам не знае какво създание се е родил?

78

Йордан

преди 1 година

Време е да се въведе понятието "биологичен пол" и разни такива, които не знаят какво са, да бъдат съдени и третирани според това, какви са се родили.

77

Анонимен

преди 1 година

Жалко. Биваше да го(я) пуснат при останалите затворници. Няма значение мъже или жени. И в двата случаи щяха да го обработят добре това същество

76

Защо?!

преди 1 година

Когато разни хулигани закачат на улицата някое хубаво момиче, злобните лелки и баби съскат след нея, че сама си е виновна, защото се е облякла предизвикателно. Така постъпват и в случаите, при които нищо в поведението и облеклото на момичето не е предизвикателно. Изобщо, нашето общество е склонно най-напред да търси вината у жертвата, дори да няма такава вина. Защо тогава да сме длъжни да угаждаме на този "Емили", след като той сам, по собствено решение се прави на момиче и предизвиква?!

75

Анонимен

преди 1 година

След като се налага да бъде в отделна килия, нека сам да поеме разходите по издръжката му в ареста. Ако се беше родил с някакви отклонения щеше да е медицински случай и тогава щеше да има смисъл за него да се осигуряват специални условия. Но след като сам е решил да се прави на жена, макар че е мъж, тогава да плаща от джоба си тези специални условия или да си тегли последствията, когато го сложат при мъжете.

74

До Анонимен 70

преди 1 година

Защо да е с неясна ориентация? Не много отдавна той самият, в интервю си призна, че е нормален хетеросексуален мъж, но се прави на травестит, защото за това му давали пари. Дори се похвали, че благодарение на това има много секс-партньорки, защото много момичета наивно се опитвали "да му помогнат", вярвайки, че е с неясна секс.ориентация и мислейки, че могат да му съдействат да стане нормален. Ето това трябва да се разнищи - кой и защо дава пари на мързеливи момчета да се правят на от.ка.чени?

73

Направихте ли извод?

преди 1 година

Сега на третополовите ще трябва да им осигуряваме специални условия, самостоятелни килии и в предварителния арест, и в панделата, ако се окажат там, за да не им се случват случки при мъжете и да не налитат самите те на жените. Това означава допълнителни средства, пак на гърба на данъкоплатците.

72

Анонимен

преди 1 година

Сега отделни килии ли трябва да им правим.

71

Анонимен

преди 1 година

Да не би в България да са свършили психиатриите, че ги настаняват на други места?

70

Рв

преди 1 година

Правилно, иначе ше вземе да забременее момчето.

69

Анонимен

преди 1 година

Щом са с неясна сексуална ориентация, значи са невинни, независимо какво вършат...

68

Анонимен

преди 1 година

Глобите само го окуражават да върши по-големи престъпления- от безразсъдно шофиране до гавра с хора. Трябва ли да чакате да извърши следващата логична стъпка- убийство, за да го вкарате в затвора?

67

Аз

преди 1 година

Лицето е БИЛО едно време със специални образователни потребности. Днес е младеж на 20 години, който сам се е навил да участва в Tъпия клип.

66

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези глупости? Вкарайте Даниел в панделата да се научи че действията имат последствия. Вече видяхме, че не го е грижа за нищо докато създаваше опасност за ПТП с тротинетката си.

65

Шишо

преди 1 година

В мъжкия затвор трябва да бъде, макар че толкова може да му хареса на Даниел, че да не иска да излезе повече.

64

Анонимен

преди 1 година

Защо говорите за Даниел в женски род? И защо въпросното лице не е настанено в психиатрично заведение за да бъдат лекувани отклоненията му?

63

Анонимен

преди 1 година

каква емили, бе... туй нЯщо си е емо трътката...

62

Анонимен

преди 1 година

Името му е Емил.