10

Не е възможно

преди 1 година

Правителство със стаТИКВОТО от шайката на Али баба,гербАЛА-сдс,ДС,БКП,дъ пъ съ.АЙдуците нямат бъдеще във православна България.

9

Анонимен

преди 1 година

след като имат под 50%, няма как да има правителство. За всичко и навсякъде се гледат проценти, а тук не, защо. Над 60 % от българите не им вярват и не смятат, че това са хората които трябва да управляват страната. В бедните райони на страната масово са купувани гласове за две партии, които всички ги знаем кои са. Как в райони където изобщо няма хора с нещо турско в тях изведнъж едно гласуване за ДПС и никой не се впечатлява, отделно самото преброяване на изборите беше абсолютен хаос.

8

456

преди 1 година

Крайно време е ЦДГ" Промяна" да влязат в Реалността. Даже и много взеха с това дипломирано Невежество! Шампанското и балоните за празнуването на победата им / предварително!/ за какво ви говорят?... Неизживяно детство!

7

и как може

преди 1 година

да бъде легетимен един парламент представляващ по 40% от избиателите защото от гласувалите има и неподкрепящи никой както и наказателен вот който отиде при копейкин въпреки , че реално не става да управлява. да не говорим за представителност на кабинет на 15-на -20 %% от избирателите ??? а това с таван на надценката е добра идея но продукта да е с качество отговарящо на стандарта и да не е най-скъпия на пазара защото той пак ще остане скъп и при намалена надценка

6

Public enemies

преди 1 година

Единствената надежда за правителство на ГЕРБ бе с ПП коалиция, това няма да го бъде така че надеждите на ГЕРБ за правителство се изпаряват, ПП и Възраждане са прекалено голяма опозиция за да минават на кантар законопроекти на ГЕРБ, един два депутата в болничен и панаира отива на кино. Служебен кабинет е най-доброто което може да се случи в България за момента за да не бъде включена във войната в Украйна, това отблъска масата избиратели от ПП страха България да бъде включена в тази война.

5

😁

преди 1 година

ДО 4:Що да се сърдят на Радев бре? Той ли не направи правителство? Или щото не да воръжие на Украйна?

4

Анонимен

преди 1 година

Хората не гласува, 110 000 са си напраили труда да драснат квадратчено "не подкрепям никого", а тия кабинет та кабинет, стига сте се подигравали. С купени гласове не може да се прави кабинет.

3

Точица

преди 1 година

"според нея, е в първия мандат.". - правилно Зайкова!

2

Анонимен

преди 1 година

Трябвз да изчегъртат по голямото зло, че тея от Канаа ще ни занулят.

1

Курти

преди 1 година

Нали щяхте да ги изчегъртвате ся на власт ли че ги докарвате