49

Анонимен

преди 1 година

Всичко това се случва,защото индийците и китайците разбраха,че се хранят само с гарнитурата,която ядем ние-ОРИЗ!И сега ще има:''Майко мила!''Дано не открият какво е това БИРА и ВОДКА,че няма да остане зърно за нас за хлеб!Пази Боже сляпо да прогледне,е казал народът!

48

до 54

преди 1 година

Изхранването на човечеството никога не е било по-лесно от днес. Процентът недохранени е най-малък за цялатта човешка история, а западния свят има огромни излишъци от храна, които изхвърля.

47

Анонимен

преди 1 година

Чакам синтетичните насекоми....

46

Анонимен

преди 1 година

Хората наистина си нямат идея как се изхранват 8 милярда. Те си мислят, че всичко е като на село едно време.

45

до 50

преди 1 година

Кое ти е трудно да намериш в България? Боб, грах, леща, ориз...? Кое? Лук, картофи, моркови, ряпа, зеленолистна салата...?

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - веганската храна не е задължителна, който не иска да яде растителна храна може да се храни с парчета от труповете на умрели животни. Живнотото не го жалете, животното си е животно, стига да не се измъчват, човека е по-важен от животното.

43

до 43

преди 1 година

Поредната тъпотия. Казва ти я веган от 30г., който е в отлична форма и здраве и в живота си не е пил/ял и една "хранителна добавка", поне не съзнателно. Спрете да робувате на стереотипи за веганството и вегетарианството. Не агитирам никого да става такъв, това си е личен избор, но вземете се образовайте малко. Веганската диета не те ощетява от никакви жизнено необходими вещества. Както при всяка друга диета е важно да има разнообразие.

42

Анонимен

преди 1 година

До до 42 - веганство може да се практикува и само с български продукти, но все пак и те трудно се намират, не са във всеки магазин. По принцип веганската храна е елитна храна, продуктите се доставят от цял свят и са доста скъпи, но и в България има достатъчно. А заместителите на месо - веганските меса които се продават на "вегани" са голяма глупост, като искаш да ядеш месо, ми яж си месо, защо се мъчиш със сейтан и тофу.

41

Майстора

преди 1 година

\По име ли да ги пиша? Който е виждал вегетарианци, знае за какво говоря.

40

Анонимен

преди 1 година

До 42 ветганската "храна" не е човешка храна, понеже не дава достатъчно за съществуване! Щом не си способен да живееш единствено на растителна храна, значи това не е подходяща за теб храна! Въпреки че си способен да усвояваш вещества от нея!

39

Анонимен

преди 1 година

До Майстора - кои по-точно са тези "някои" измъчени и болнави вегетарианци и кои са тези здрави месоядци които се хранят като крале?

38

до 42

преди 1 година

Стига глупости! Познавам вегани, които са такива от над половин век, без да правят някакви извънредни разходи за храна и без да ползват "вегански" меса и соеви продукти. Онези които се поливат с червената боя са някакви НПО-та, котито си работят по някакви проекти. Те НЕ са вегани, а обикновени служители на хонорар или заплата.

37

Анонимен

преди 1 година

Споко, тръгва водопровода от Бразилия през Атландическия за ЕС и ще ни доставят евтино прясна вода, бразилия има големи запаси, и искат да продават водата евтино на ЕС защото са добри хора, и няма да има суша и продоволствена криз в ЕС.

36

Майстора

преди 1 година

До до 40 "съвременният човек" има диета, сравнима с тази на кралете от миналото - всеки ден месо, сирене, яйца, колкото пожелае! Затова е пълно със здрави и дълголетни хора! Провери тия "чупещи рекорди" как се хранят! Затова пък някои, съзнателно избрали самоунищожителна диета без животински продукти - "вегетарианци" -са измъчени и болнави, въпреки че приемат и куп хранителни добавки, за да компенсират липсите! А сега искат да отнемат на всички истинските храни! Да ги заменят с туморни клетки!

35

Анонимен

преди 1 година

Веганската храна е много силна и здравословна храна но е много скъпа, не всеки може да си я позволи, най-малкото българина. Това са суперхрани и продукти за които повечето българи дори не са и чували, те си мислят че ваганите ядат салата и краставици и се поливат с червена боя по улиците да протестират срещу клането на животни. Българите не могат да си позволят да бъдат вегани, но за тях има достатъчно замразено месо и синтетично месо с което да си набавят протеините.

34

до 40

преди 1 година

Защо "ще"? То си е така от десетилетия и ...познай? Вместо да е "съсипан и безжизнен", съвременният човек чупи всички рекорди по здраве и дълголетие, та дори и спортните постижения.

33

Майстора

преди 1 година

Каквото представлява един домат, расъл в оранжерия и захранван с неестествени, изкуствени вещества, това ще бъде и човекът, изхранван със оранжерийни растения и синтетично "месо" - съсипан, безжизнен, само имитация на истински човек - такъв, който яде месо, яйца, сирене и е изпълнен със здраве и енергия. Всички тези изкуствени и празни от полезно съдържание фалшиви храни са убийствени! Но се изкарват отлични парички, колко по-удобно е един цех с гадости във вани, вместо истинска ферма! ЯЖ РОБЕ

32

Анонимен

преди 1 година

Определено веганските и вегетиарианските деривати на место са далеч по-опасни от тези синтетични меса.

31

Анонимен

преди 1 година

Така или иначе и в момента над 90% от храната е синтетична. Натурално земеделие е възможно единствено за лична консумация, а със животновъдството е почти невъзможно заради синтетичните фуражи с които хората кранят дори домашните си животни.

30

До Русия

преди 1 година

Хъм, не знам как да ти го кажа, но пак се бъркаш! Първа е Бразилия! с 12% от всичките сладководни ресурси на земята!