47

Анонимен

преди 1 година

Истински ценопад.Дано скоро цените станат за стотинки като при бай Тошо.Възможно е да се случи ама в паралелна Вселена.

46

само да кажа

преди 1 година

дааа прави сте наистина храните не едро "поевтиняват"но на дребно храните също"поевтиняват"...ето един пример в гр.софия в търговска верига фантастико(изберете българското) хляб 650гр. от цена 1.25лв. "ПОЕВТИНЯВА" и вече е с цена 1.46лв....ние потребителите виждаме цените не ни трябва да ни осведомявате за такова"поевтиняване"...хубаво е обществото да започне да вярва на очите си а не на ошите си и каквото му напишат и по кажат по бълг.медии и телевизии

45

До 52

преди 1 година

Е как откъде ще вземаме валута? Копейкин и овцете му казват, че лева е супер стабилен и силен. Ще купуваме от други държави евро и долар за лев. Щом е толкова хубав, би трябвало да го искат. Не ли?

44

Анонимен

преди 1 година

Безмитният внос от Украйна ще доунищожи българското селско стопанство и ако има спад на цените, то той ще е временен, а после цените скачат още повече. И всеки внос се плаща във валута, а нея откъде шея вземем? Всяка година още няколко милиарда външни заеми, за да си плащаме вноса....

43

Анонимен

преди 1 година

Така ще е като не гласувате и оставяте на власт най-големите крадци и некадърници. Само 38% от имащите право на глас гласуваха за партия или коалиция на сегашните и предишните избори. Нещата няма даде подобрят, ако не гласувате. Ще се подобрят ако гласувате

42

Таня

преди 1 година

Ако се разреши ударно вноса от Украйна без мито, цените ще паднат двойно. Но някои нямат интерес.

41

До 49

преди 1 година

Само ще им направиш услуга. На практика застрахователите ще платят реновирането на тези магазини. До 6-9 месеца ще са готови, а ти ще излезеш от кауша най-рано след 4 годинки и то ако няма пострадали. Ако има - десетка не ти мърда.

40

Анонимен

преди 1 година

Като подпалим 2,3 магазина и ще се сетят някои за какво иде реч

39

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми как медиите бълват новини, анализи и статии за очевидна спекула прикрита под удобната инфлация (привнесена, демек няма виновни - това е положението), а народа цъка с език. Заслужавате си да ви дерат.

38

Анонимен

преди 1 година

5 процента. Значи остават още 45 процента до премахване на спекулата

37

Седмици

преди 1 година

Картофите и морковите се увеличиха двойно за 2 седмици.

36

Анонимен

преди 1 година

Абе Бялата Златка с какво се издържа?

35

дедо Ташунко

преди 1 година

ефтиния до шия, за.е.б.и. я.

34

та така

преди 1 година

а на дребно са си се високи . от какво да сме доволни ?!

33

Петров

преди 1 година

Дупедатските заплати са вече 6351лв като основна минимална заплата в НС. Изоставаш с няколко години с информацията.

32

До Петров

преди 1 година

Като плачете и псувате депутатите, които наистина са за бой, какво правите в действителност? На изборите още в 8 часа сутринта тичате да гласувате, да сте първи, да промените "какво", това което 30 години не се променя, гласувате след това да имате право да мрънкате , ами мрънкайте сега, ама и арменския поп няма да ви чуе. И на другите избори да не забравите, в 8 сутринта пред урните, да сте първи, смешковци.

31

Анонимен

преди 1 година

Търгашки хитрости-увеличиха всичко главоломно без причина с по 50, 100, че и някъде по 300%, сега ще ги намалят "час по лъжичка" въпреки, че горивата паднаха.Мафиотски тарикатлъци.

30

Петров

преди 1 година

пенсии - 400 лв, сирене -30 лв килото, депутатска заплата - 5 хиляди без кражбите и подкупите, да живей, живей труда.

29

Фют

преди 1 година

За страна, която е предпоследна по покупателна способност в ЕС, цените на хранителните продукти са скандални. Още по-потресаващо е, че всеки си кюта и мърмори, а дискаунтерите бичат двуцифрени маржове. Същото е и с банките. Едно време исках да се върна, поне да е по-евтин живота, ама сега излиза, че не мога да си го позволя. Какво правите бе хора?

28

Анонимен

преди 1 година

Тоя "свободен пазар" се оказа голяма измислица. Пак някои решава колко ще можете да си купувате чрез цените