18

Анонимен

преди 1 година

Увеличаването на МРЗ означава ИНФЛАЦИЯ!!! Т.е. вместо само да вдигат цените на едни и същи заплати, вдигат и МРЗ и така си губите спестяванията. Крадат ви ги. Но викайте УРРРРААААА!!! Защото сте прррррости и тъъъъъъъъпи.

17

Анонимен

преди 1 година

При ниски доходи, инфлацията расте много. Едва ли инфлацията ще остане 8,7% при тези замразени доходи и досегашната инфлация, която намали покупателната ни способност. Вероятно инфлацията ще е 15-20%, ако не се вдигнат доходите.

16

Лош

преди 1 година

Тоя и цялата му шайка да си заложат главите на дръвника или по добре на гилотината крадци лъжливи!

15

Пенсионер

преди 1 година

Минималната заплата, като Великденските бонуси на кабинета. Само за половината пенсионери. Другият 1 милион пенсионери студена водица. Няма бонус за тях. Това е Гълъб Донев.

14

Истината

преди 1 година

Тия пенсионери от костово 1998/1999 останаха без работа, всичко се променяше и никъде нямаше работа, имало е хора с малки деца са искали чистачки, но уви, нямало е и днес пенсиите са им 512 лева. Били са много семейства безработни над 10 г, мъж, жена, деца. Всеки да си плаче на неговият гроб. Що не искате оставките на мързеливите пенсионери с 3400 лева пенсии и над 10,15,20 хиляди заплати, коли, жилища, жени млади

13

Анонимен

преди 1 година

Гълъбе Донев взимай Радев, Киро и Асен и да ви няма, отлитайте

12

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите са най- многобройни като гласоподаватели. За това за тях има, другите да ще имат да взимат.

11

Есхач

преди 1 година

При такъв рестриктивен бюджет защо 10 млрд дълг!? При 70 млрд бюджет и 3% дефицит дългът който трябва да теглим е 2.1млрд. Кой пак ще *** за наша сметка?

10

Qweqwe

преди 1 година

Бюджет на мизерията и ниските доходи! Такъв бюджет е приложим при високи доходи.

9

Чисто любопитство

преди 1 година

А заплатите на новите депутати ще бъдат ли и те във фризера.

8

Име

преди 1 година

Вместо избори, за две години можехме да направим една чудесна лустрация! Правителство ме ни трябваше последните две години,че само беля след беля правеха! Щяхме пари да спестим и т.н.

7

До 5тия

преди 1 година

Щото вие построихте толкова много неща за две години откакто ГЕРБ не са на власт ? Видяхме ви какво можете. Освен че съсипахте и това което работеше в България, нищо съществено не сътворихте.

6

Грешка в заглавието

преди 1 година

Да се чете: Минималните заплати готови през май, а Донев отива във фризера.

5

на 100%

преди 1 година

Боко като дойде , ще построи комунизма и всичко ще го направи без пари !!

4

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че евреите ви закриват държавата? Къде сте видели клоуни и чалгари и рапъри и гълъби да управляват държава? Няма такова нещо. Като огладнеете малко ще станете чудесно пушечно месо за Източния фронт.

3

Анонимен

преди 1 година

България може да си позволи такава политика единствено ако заплатите са високи. А то... За жалост в България няма политици. С тази политика България ще остане без хора. И после икономиката ще тръгне надолу, защото няма кой да работи. Вече икономиката върви надолу, защото потреблението намалява и от там растежа спада. А потреблението намалява защото хората нямат пари. Като не компенсираш инфлацията с пари за хората, то вкарваш държавата в криза. И това се прави от глупост, подлост и незнание.

2

Боко Т.

преди 1 година

Отлитай Гълъбе :)))

1

Вьзмутен

преди 1 година

Демек за работещите - много здраве абе само пенсионерите ли броите за хора , останалите да умираме или да емигрираме