58

Ентелигенцията

преди 1 година

Днес бг са чехълчета

57

Анонимен

преди 1 година

"Съединените щати, Обединеното кралство и Европейският съюз предприеха бързи и решителни действия за противодействие на руската пропаганда, като забраниха излъчването на спонсорираните от държавата телевизионни канали Russia Today (RT) и Sputnik, а YouTube също блокира техните канали" ------------- еееех, друго си е западната свобода на словото!

56

Анонимен

преди 1 година

Ауу УЖАСТ! Как може такова нещо! Дезинформационна война могат да водят само краааварите! От къде на къде и руснаците ще си позволяват такова нещо?!?!?

55

Чета в немските

преди 1 година

Главни новини Тагесшау-България гнездо на проруска дезинформацията. Въйй, въййй! Въпреки че от министерството Е-government блокират всеки ден хиляди проруски Ай Пи адреси, не смогвали!Хората вярвали, че войната ще се прехвърлив България! Заради това най бедната и дезинформирана държава в ЕС, пълна с проруски ултранационалистки групировки като Възраждане, не смогвала да излъчи правштелство ;))) Рев, рев!

54

Анонимен

преди 1 година

Абе вижте си фейк нюз изданието и после говориете за дезинформационна война. Крадеца вика - дръжте крадеца

53

Картошки

преди 1 година

Руснаци ако имаха армия и влияние нямаше да хленчат по цял ден в социалните мрежи. Все някой им е виновен, все нещо не им било удобно. Малка им е държата ли, малко са им ресурсите ли, алкохола ли свърши, какъв им е проблема и те не знаят.

52

Анонимен

преди 1 година

Позната история. А по трдиция българите кълвем на пропагандата. Колкото е по-невероятно, толкова повеече вярваме в него, кемтрейлс, антиваксъри, конспирации навсякъде... Затова и сме на това незавидно дереже.

51

Вервайте

преди 1 година

За русофилите - що не си направите експеримент, пуснете коментар с въпрос в някой от руските пропагандистки ютюб канали? Например аз пуснах коментар на един клип с "бомбандирана украинска къща от украински нацисти" защо не са счупени стъклата на къщата от взривната вълна. Отговор - нямаше, обаче коментара беше изтрит след 10 минути. И сега ще се сетите защо ютюб не е спрян още в Русия - защото там могат да контролират коментарите под видеото. Иначе не става, алтернативната истика е слаба.

50

Добре че има

преди 1 година

Телеграм! Запада не смогва да цензурира всичко!!

49

В България

преди 1 година

Има министерство на E-government и официално блокират АйПи то на всеки с проруски, антиамерикански коментари! Досега по данни са блокирали 100 000 Ай Пи та! Тук във форума блокират за антиукраински коментар!!

48

Анонимен

преди 1 година

Чо не се разкарате? Русия водила дезинформационна война, а вие водите информационнна нещо си. Я да разкажете за какво са си говорили макарона и си Дзи Пин, ако въобще са се срещнали, а Урса на кое странично диванче я поставиха? Ердо и посочи мястото, но тя нещо не разбра.

47

Приятел

преди 1 година

От Индонезия ми праща линк към РТ канала, а той блокиран в ЕС ;) Съжали ме човека, вика и си свободата на словото!

46

офффффтопик

преди 1 година

Забраняването на каквито и да е информационни източници /книги, филми, новинарски канали, сайтове/ означава, че забраняващите искат да втълпят на хората само "правилната истина". За радост в тези времена на технологии това не се получава лесно и масата хора могат да запазят критичното си мислене.

45

гледаме

преди 1 година

Как руснаци с гол Gъз една година превземат Бахмут

44

Запада пък направо

преди 1 година

Спря руските новини и телевизия! Това е даже цензура, а не дезинформация!

43

Само САЩ никога

преди 1 година

Не лъжат! Справка: Северен поток ;)

42

Киро Канадеца

преди 1 година

Егати тежкият комунист е този. АЗ, АЗ и само Аз мога казвам, какво е истина. Е, ясно е, че това загива. А и у нас цензурата е същата. Преживяли сме го и тези ще преживеем.

41

Анонимен

преди 1 година

Във форума тук русофилите също лъжат, като тотално изопачават фактите... В коментарите им им има не повече от 10% истина...

40

Вервайте

преди 1 година

до 40 - а ти как се върза на "фактите" че западните медии лъжат за войната в Украйна?

39

Анонимен

преди 1 година

Вервайте /30/ пише "Кремлин си има министрерство за контрол на информацията. Работи на всички нива и във много държави, не само в РФ". Как да ти се вържа на "фактите", че има министрерство за контрол на информацията, че работи на всички нива и във много държави, след като за това трябват $млрд, а отново според теб Русия е съсипана от санкции, тя е пред фалит и е бензиноколонка?