27

Така е ..

преди 1 година

Не знам от къде е вируса , но жена ми почина от него , без никакви придружаващи заболявания.А вие си чешайте езиците с глупости.

26

Анонимен

преди 1 година

Още в началото на ковидистерията се предлагах доброволец в спешен център при това нееднократно, но дори не бях удостоен с отговор от лапачите на държавни парици. На докторчетата от търговските дружества на Бибон Банкянски добре им идваха по хилядарка на месец за "нищо правене" плюс добавки на "бодната игла" Само Историята ще реши един ден какво се случва в момента

25

Анонимен

преди 1 година

25 човека ,които лично познавах починаха от Ковид,после в семействата им имаше само лични катастрофи.Считам,че това е изкуствено създаден вирус,принудена бях да се ваксинирам,имах последици от ваксинациите.Не съм боледувала от Ковид,но животът ми се промени от тази болест.Бъдете здрави.

24

Аз

преди 1 година

Комунистическа пропаганда.

23

Те са СЕКТА

преди 1 година

Прокуратурата и МВР масово Екзекутират БЪЛГАРИ в Перник, Бобов дол, Пловдив, Варна, София...... !

22

Ама

преди 1 година

Не беее, те американците... !!

21

Анонимен

преди 1 година

Ваксания момък дето е изкривил вота с VPN тактично е забравил, че 70% от населението не е ваксинирано и шансът толкова ваксани да се събрали накуп под статията практически е нулев. Ако наливаха и акъл с тази инжекция... :D

20

до ваксиниран

преди 1 година

"Преболедувалите и днес имат последствия - няма да изброявам проблемите им."------------Е изброй ми ги де. Аз не съм ваксиниран и съм прекарал вируса на два пъти. В перфектно здраве съм, но ми стана интересно от какви "последствия" страдам.

19

Анонимен

преди 1 година

Според друга група учени..а друга теория...а нов анализ..а трета група учени.. всеки нещо казва! Нищо не се разбира от статията..

18

Анонимен

преди 1 година

Съд за ковид фашистите!

17

Анонимен

преди 1 година

Всички умряха от ковид в болница. Бялата мафия ги уби. Никой не почина вкъщи. Моя близка на двадесет и няколко години лежа в "Пирогов", пишехме си по вайбър, замалко да я уморят от вливане на кортикостероиди. За малко се отърва, добре че има здрав организъм.

16

Анонимен

преди 1 година

Актьори падаха пред камери, загивайки от ковид. Помним целия цирк.

15

Човек от народа

преди 1 година

Може и да съм пън, но здрав. Впрочем, ако бях пън щях да кютам в България, но съм птица и отдавна отлетях в капитализъма, за да се мъча и чакам да се сгромоляса. :)

14

алоуу

преди 1 година

Човекът от народа , ти не си антиваксър , но си умен като цЕла гора с пънЬОве .

13

До 2

преди 1 година

Това го кажи на измрелите от Ковид-19 или на техните семейства, роднини и приятели.

12

Анонимен

преди 1 година

Тия чини ще съсипят света.

11

Последствия

преди 1 година

Вследствие на ваксинациите десетки пансиони за възрастни хора в Австрия осиротяха.. Избиха ги като ***, но облекчиха пенсионният фонд.Това е масово явление в Западния свят, а на Изток в Япония внесоха предложение пенсионерите масово да си направят сепуко. Нещо неясно?

10

Анонимен

преди 1 година

Основната съставка за производство на фентанил,който съсипва Америка се произвежда в Ухан,според DW.О чудо,как точно от там тръгна Ковид,или си е отгледан и пуснат на воля.

9

Ваксиниран

преди 1 година

съм с "Файзър" - два пъти и две буустър дози, както моя милост, така и семейството ми. Никой не хвана Ковид-19 и никой не умря от серумите. Нещо неясно? Преболедувалите и днес имат последствия - няма да изброявам проблемите им.

8

Забраван

преди 1 година

Май забравихте как скоропостижно изчезна китайката от лабораторията, която огласи в интернет изтичането на вируса. Никой повече не чу нищо за нея. Сега някои чайници се опитват да замаскират и извъртят истината.