172

Анонимен

преди 1 година

А мерките са: НАТО настъпва, Московията отстъпва, НАТО настъпва още малко, Московията отстъпва още малко... в знак на добра воля...

171

von Newmann

преди 1 година

Въпреки, че аз и моето семейство сме империалистически поклонници, не бяхме очаквали подобен резил на най-великата и най-непабедима армия в целия свят, дори в Галактиката, защото имат и "космически вайски", които още не сме видяли в действие. Явно изчакват скрити зад "обратната страна на Луната" или са се барикадирали на някой от спътниците на Марс - Фобос и/или Деймос. Руските съучастници дайте малко форс, че се чувстВУва вашето конгломератно падение. Кажете Хелоу на НАТО.

170

Анонимен

преди 1 година

НАТО не се приближава, рашистче - НАТО е вече тук. От вчера границата на Московията с НАТО е 2600 км. Честито за поредния външнополитически успех на джуджето от Кремъл. Ей, рашистчета, я кажете: Welcome NATO!

169

Съсел

преди 1 година

мой ред е да кажа нещо "умно" ... ъъъъъъ

168

Анонимен

преди 1 година

едни алкохолизирани плашила станаха горките рашисти

167

Анонимен

преди 1 година

Няма толкова вдлъбнати и некадърни същества като рашистите. Кажи му болшевик и не го обиждай повече...

166

Анонимен

преди 1 година

глупаците под предлог,че Украйна иска присъединяване към НАТО, я нападнаха, но резултата май ще бъде обратния за параноичните рашисти, ще бъдат заобиколени от НАТО...

165

Тошо

преди 1 година

Време е да се вземат мерки на главата ти, нещо много е взела да работи на празни обороти, май!

164

213

преди 1 година

Докато беха предимно бели, САЩ имаха реална икономика тоест имаха производство... но го удариха на мързел като си запазиха производството на долари... Това също вършеше много работа дока се домъкна Байден с болшевиките на демократичната партия... Те сега дълбаят долара докато и него го свършат, както свършиха с производството си... Повечето страни в Азия (мотора на света) се разплащат в техните си валути... Какво остава за вас "западняците"? Никой не ще хартия

163

Дедо

преди 1 година

Време е всички европейски държави , Канада , Австралия,Нова Зеландия,Япония ,Южна Корея и Тайван да станат ядрени сили с ракети.

162

Анонимен

преди 1 година

До охНо логични.

161

ох

преди 1 година

Само празни приказки от Москва

160

до 202

преди 1 година

:) ако до сега не си забелязвал - белите нации се изчерпаха . Мищо не създават . Мързи ги и да се възпроизвеждат . Така че краварите правят точно каквото трябва . продължават да събират най-активната и енергична част от населението на планетата . И населението им расте и икономиката им расте и са си екстра . Че може накрая и на бледоликите българи да им назначат и пшравителство :))

159

Анонимен

преди 1 година

Бахмутската империя все още не може да бъде превзета...

158

Анонимен

преди 1 година

Мерките са традиционните мерки на Русия. Първа мярка сваляне на гaщите от коленете до глезените и втора мярка една шепа вaзелин на гъъ3а.

157

ОФчо

преди 1 година

Напрежението постепено ескалира и възможноста за ядрен конфликт нараства! Силно се съмнявам, че "отнесеното" старче Байдън и неговата администрация вземат някакви решения, все повече съм склонен да приема, че група лица или органицация в сянка, взема едно или друго решение. Прилича на Конспирация, нали, но нямам друго обяснение.... Светът сякаш е загубилл разумът си!

156

203 твоята ли дупка

преди 1 година

съвпада с Големата 10сятка (20 сантиметровата)???

155

Анонимен

преди 1 година

Споко , въпрос на време е НАТО да влезе в сибирската ти империйка и да я приключи за винаги . Света ще е далеч похубав след това !

154

Анонимен

преди 1 година

Кой казвате беше "защитникът" на православието? Онова Г.номче което избива православни ли?

153

Анонимен

преди 1 година

Скоро това жу.же няма да го има, --- така разправяха и Буш и Обама (Дончо само плашеше гаргите) и сега дименцията Байден.... Първите 4 не са президенти, а Путин си е се там в кремъл...