41

съдба

преди 1 година

Едните лъжеха и всяваха омраза други чегъртаха трети се представяха за по умни и красиви днес стремглаво летят към дъното /БСП, ИТН, ПП/

40

politopolg

преди 1 година

Румяна Коларова и Чарвен Колю - връхта на полито-полога. Какво мътят и те не знаят. Ама на пари ще да е..

39

НА BG й ТРЯБВА ... 4

преди 1 година

Идва Видов ден за това КОЙ КОЙ Е защото на ББ му трябва власт и имунитет за да не го арестуват пак. И ще стигнат ли кюлчетата от окрадения асфалт за да купи БСП - уж бореща се срещу модела Борисов и Шоуто Джипко Бибитко. А иначе по добре без корумпирано евратл. прав/во, защото ще е жив Троянски кон на Путин и то в условия на война, колкото и военни поръчки да плащаме на USA, за да ги приспиваме. И за народа ще е по-добре щото ББ не ще да е"пъдар на обран бостан" и ще гледа да си трупа "мазнинки"

38

Хахахаха

преди 1 година

Тая " професорка" да си сложи на ревера лика на тиквата! Стига са я канили като уж безпристрастен коментатор!

37

ПП Е ЛЪЖА!

преди 1 година

НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА ДО ДНЕС---САМО ЛЪЖИ И ФУКНЯ!

36

Анонимен

преди 1 година

хората асфалт не ядат, но тая не е човек

35

Анонимен

преди 1 година

Румяна Борисова,колко жалко е да си гербер,нямаш лице ,нямаш достойнство имаш само това което ти подхвърли Тиквата

34

ПП---Е САМО БЛЪФ!

преди 1 година

ИГРАЯТ СЪЩАТА ДАЛАВЕРА , КАТО ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ОТ БКП/ДС--ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!

33

ПП---Е САМО ЛЪЖА!!

преди 1 година

ТУК СА ЗА ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ И ИЗНЕСАТ ПАРИТЕ В ОФШОРКИ!!!

32

Ха,ха,

преди 1 година

Баба Румяна яде от крадения асфалт.Затова толкова хвали Борисов.

31

Бай Иван 2

преди 1 година

Имахме си правителство и те го свалиха! Когато си гласуваха хартиената булетина да си крадат изборите нямаха нужда от ПП сега защо? герп дпс и бсп имат мнозинство да си направят првителство! могат ама Боко не иска ! него му трябва ПП да го реабилитира щото дпс и бсп са щъщите крадци.пак селски номера от тиквата!

30

Анонимен

преди 1 година

хахаха, баси тъъъпотиите! Тая е класическа говореща глава от телевизора!

29

Бай Иван 2

преди 1 година

Тая платена кликъорка само глупости ръси! Всички знаем какви крадци и корумпета са герп ! Сега платените галшатаи на герп умират да пригласят на тивата за правителство с ПП.На всеки е яасно че той иска да се реабилитира чрез тяз за 12 г кражби.ЗА ПП ще бъде самоубийство ако направят коалиция с Боко.Рано или късно Боко ще влезе в затвора.

28

Анонимен

преди 1 година

Да, съгласен съм, че това е посоката, по която са поели Киро Т. и Ококореното! Повтарят всяка стъпка на Дългия.

27

Копейкин

преди 1 година

Ето при тая леля са неизплатените към бюджета от черепа, а платени на момчето с крадения джип, момчето дето живее при кръстника Домус, момчето, което бе финансов и момчето, което от опг гроб не познават и момчето което е в магнитски. Толкоз за това ОПГ Гроб. Колко жалко, че толкова хора не го виждат, а то е като бял ден.

26

Анонимен

преди 1 година

От откраднатия асфалт се хранят подобни "специалистки", пък тая санитарка - направо преяжда

25

Малко за политика

преди 1 година

Има възможност за експертен кабинет, но не с мандата на ГЕРБ. На Бойко никоя от останалите партии му няма за две пари доверие. Дали ще се получи с вторият мандат ще видим. За да има кабинет без ГЕРБ, трябва ПП-ДБ да могат да преглътнат участието (или поне подкрепата) на ДПС. Ако не, БСП получава третият мандат - няма на коя друга партия да го даде Радев. БСП също ще предложат експертен кабинет и това ще е последната възможност. Ако и за него няма подкрепа отиваме на нови избори. И това е пътят.

24

Копейкин

преди 1 година

Лельо, купена, гроб си накупиха гласовете. Най-образованите хора от племето ни гласуваха за Възраждане и ПП/ДБ. Това не ти ли показва нещо? Двата най-големи града гласуваха за ПП/ДБ и това ли нищо не ти говори? По малките градчета става мазало- купен, корпоративен вот... гроб това си го могат, а тъ паците от БСП им го снесоха на тепсия с хартията и пак останаха с отворено отверстие и без по-добър резултат, но толкова си може Корнела.

23

НА BG й ТРЯБВА ... 3

преди 1 година

Ако господата олигарси, задкулисието и чуждите посолства не са сигурни за интересите си в ГЕРБ без Бойко, то да инсталират там бившия втори Цветан Цветанов (предлагам го с омерзение:). Цецо доволен и окрилен ще се шмугне там като у дома си, а и ще привнесе свежа евроатлантическа, пронатовска а защо не и републиканска кръв с оглед евентуалното влизане на Тръмп в Белия дом. Струва си г/та да се позамислят особенно ако Тръмп сериозно се засили натам. А ГЕРБ ще се чете: ГзаЕвропейска РепубликанскаBG

22

Анонимен

преди 1 година

До 11 : няма ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА !!! Политици в БГ нямаааааа. Само мижитурки!!! За гласували около ЕДНА ЧЕТВЪРТ от всички НЯМА ПЪРВИИИИИИ.