49

Анонимен

преди 1 година

Казаното от Ленин, че интелигенцията не може да бъде движещата сила в обществото, се доказва непрекъснато. въпреки претенциите и надменността.

48

Анонимен

преди 1 година

Минус за паню баирски за всичките му коментари до сега не ми се хваща.

47

Анонимен

преди 1 година

Къде живее въпростния писател ?Останах с чувството че не живее в България.

46

Анонимен

преди 1 година

Този псевдо автор чувал ли е за търновската конституция.Чувал ли е за Стамболов, за Балканските войни и тн.Или всичко се свежда до омраза към тоя комунизъм.И така го мрази ,че отрича и турското иго.И този екземпляр е награден с вазова награда.Отвратително.Кога между 1978 и 1944 България е била поробена от Русия?Та тук има парламентарен живот какъвто няма в Русия.Тоя човек тотално се е объркал и нагазил в лъжата .Истинска дезимформация е , че бил против пропагандата,Той е една пропаганда

45

Паню Баирски

преди 1 година

Жалко, че няма повече такива честни и велики творци ката Георги Господинов! Свалям му шапка!

44

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Щом русофилите го скачат без доводи с голи лични нападки, значи е ударил пирона по главата.

43

Име

преди 1 година

В Ленинград са се хранили с плъхове и са сваляли тапетите от стените от глад - тапетите в миналото са се залепвали със смес от брашно и вода и т.н. Сварявали са тапетите - да хванат някоя калория. Това не е просто неприятен спомен - това е нещо чудовищно - но ние сме иначе - един вид - съвсем - все ни е тая. Няма какво да ни баламосват - за да са ни избивали славяните - са имали предвид и българите, а за да се стигне дотам е било чисто западна философия - но това не е за вярване.

42

Апотеоз на лъжата

преди 1 година

Това е написал Георги Господинов. Трудно е да пишеш само лъжи, но той е добър писател.

41

Диагноза

преди 1 година

Господинов се изживява като писател, а е най-обикновен политкоректен инфлуенсър. Пишещ бози и лъжи. Уелбек е качество като писател, затова на него не му дреме дали убогите политици в Брюксел го харесват или не...

40

Анонимен

преди 1 година

Този е нечитаем, а тезите му са популярни само сред европейската бюрокрация. В интерес на истината съмнявам се и тя да се занимава с неговите глупости.

39

Извода

преди 1 година

Няма подмазване, няма награда. Така е при наградите Букър.

38

дедо Ташунко

преди 1 година

Селски хитрец от Ямбол. Този е набеден "писател".

37

Анонимен

преди 1 година

Престанете да слагате Левски и Ботев до Путин, защото ми се гади. Те са умрели за свободата на родината си, точно както украинците умират!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Опозори Вазов,Левски, Ботев, Априлци, избитите хиляди в освободителната война.И тзои човек е в БАН.Защо?Какво българско има в него.

35

Чачо

преди 1 година

Добре го е казал човекът... Баш така си е. Колкото и да лъжете - Господинов е много прав!

34

до Историк

преди 1 година

33 казва Истината! Това дали ти харесва или не, или не знаеш историческите факти, е друг въпрос, но истината си е Истина!

33

Анонимен

преди 1 година

Така е! Не може един самовлюбен човек,да иска и иска властта докато е жив! Ами хайде да си ходи! И без него слънцето ще изгрява! Тези поредни избори и следващите, са заради него самият! Покана да си тръгне! Подсещане!!

32

Анонимен

преди 1 година

Много пари трябва да си получил, за да кажеш на една истина , че е лъжа.Че Вазов например се е объркал , че Ботев и Левски също са се объркали.Че не е имало робство.Да напишеш , е освобождението ни от турците е поробване.Колко долно същество, безродно анти божие, антихрист трябва да си.Купен и противен индивид е този Господинов.Господ вижда Господинов, да знаеш безбожен и...д.

31

33

преди 1 година

Не си измислям, Моите родители са живи, преживяли са го. Има и архивни филмови кадри, има и запазени вестници. Самолетите са пускали бомби не само над софия, а и над малки селища. Просто така, да се разтоварят и да отлетят в базата си по-бързо. ....Сега обаче имаме паметници за тези пилоти!!! Изразяване на държавно ниво благодарност, че са ни убивали и са рушили и горили.... А новите поколения растат безпаметни като СКОТОВЕ.

30

Анонимен

преди 1 година

Гражданска война в България наистина има. На практика. Откакто избуха демокрацията. От едната страна се тези, които гонят децата (си) от родината, които хулят всичко, което е или е било тук, т.е. правят ги еничари, да нямат родова памет, да имат само алчност и да са жестоки. От другата страна са тези, на които им тъпчат хляба, както във "Време разделно" , тези, които не ламтят за чуждото, но ценят и отстояват своето. Има да, и за момента все още има надежда,че и яничарите ще се опомнят