16

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да смятаме , гответе се за ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ , страшно няма , в Италия има избори всяка година !

15

Радослав

преди 1 година

До 9-тото нещо: какво не ти харесва бе? Щом гласуват заедно, щом реваха за тоалетна хартия на изборите дружно, да управляват дружно! Имат процентите и дупедатите, стигат им за стабилно мнозинство! Искаха тоалетна хартия, получиха я, хайде сега както казва дон тиквон: работа, работа, работа! Да се взимат и да правят сватбата официална! И без това в последния парламент гласуваха заедно! Поне да е официално, а не задкулисно! Герб+БСП+ДПС+Възраждане= вечна неразделна кражба и корупция! Горчиво!

14

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

Имахме правителство (коалиция)-добро,лошо-работеше.Същите,които са вътре го свалиха,а сега искат свалените да им целуват ръце.Борисов да се събира с останалите и да работи.Нали е най-способният,който знае и всички в ЕС го тачат.Целта на мафията е да се унищожи Промяната(в голяма степен успяха),за да се знае,че тук не може да живеем като нормални европейци.Медиите се надпреварваха да викат"специалисти",които говореха откровени лъжи,припавяйки на ББ.Една част се вързаха.Един смислен въпрос нямаше.

13

Анонимен

преди 1 година

Посланикът на САЩ им е поставил УЛТИМАТУМ ."Ако'' герб и ПП не направят кабинет ,... ще си търсят друга партия !Да ни е честита поредната ''независимост'' на Бг !

12

От зайчарника

преди 1 година

От 5 дни съм на турнир по футбол.

11

public enemies

преди 1 година

Мълчат защото е невъзможно да се състави правителство по разбирателство, експертен кабинет до следващи избори, затова мълчат.

10

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този НАГЪЛ въпрос : Защо мълчат ??? Ами чакат заповед от посолството , не руското !

9

до радослав

преди 1 година

*** мноого си зле моето момче!Ако наистина мислиш това ,което си написал си от онези 80 процента обявени от Иво Христов!

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5. Я обясни, че с това виене, че не са гласували сте невероятни ? Какво ще се промени ако всички гласуват ? Нали ще гласуват пак за същите ?

7

Радослав

преди 1 година

До кога ще ви чакаме? Буци да награбва ***, Шиши ще е кум, а Копейката кумица и да се вдига вече сватба на коалиция тоалетна хартия! Нали за това толкова ревахте за тоалетна хартия на изборите? Е получихте го, хайде сега сватба и бачкане! Какво се ослушвате като пръднали в асансьор?

6

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

Как може т.нар.специалисти да тикат Промяната към обединение с ГЕРБ?Нима те биха работили с човек,който обижда публично своите членове(обидата към Цвета, фин.министър),висши служители(да ходи да бие тъпана по селата),своите противници?Нали ПП са шарлатани,съсипали страната,крали-думи на ББ.Защо тогава искаш да се коалираш с тези хора?Защо никой не притиска ГЕРБ да съставя правителство-нали заради егото на Борисов пак бяхме на избори,смениха правилата заради 2-3 депупата повече.Страх ли ги е??

5

Анонимен

преди 1 година

Защото на мат'ряла му е толкоз акъла!Нали не искате да гласувате,защо сега ревете?

4

Анонимен

преди 1 година

Чакат нареждания

3

Радослав

преди 1 година

Мълчат защото сега трябва да изпълняват каквото са обещали! Коалицията на тоалетната хартия да си прави правителство, нали за това гласуваха първо промени в Избирателния кодекс! Буци - инфлацията! 2 дена си на власт вече, инфлацията само расте! Горивата с левче вече трябваше да си смъкнал! Буци бе се крий като футболна съпруга, а прави правителство и изпълнявай обещания или се пръждосвай!

2

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Обмислят новите си престъпни схеми и как да им робуват обикновените български граждани .

1

Бойче наш

преди 1 година

Ти, който имаш пачките евраци! Ти, който имаш кюлчетата злато! Ти, който грабиш нас електората..........