106

ДА

преди 1 година

Да бе!Връщат се!А колко още заминават и колко се гласят да заминат!?Кой иска да се върне в най-бедната и корумпирана държава в ЕС!?Да не кажа,в цяла Европа!Здравеопазване ли имаме,съдебна система ли,закони,които се спазват ли или обазователната система е ок!?Тия ги пробутвайте на някой друг!Те ц.ига-ните не сех връщат,те за учени и образовани българи ми говорят!Смях!

105

Пенсионер

преди 1 година

Няма по хубава и по желана от България. Това е нашата държава. Да не я плюем , а да я пазим като очите си.

104

Анонимен

преди 1 година

До 104 то щото на 9 години ще знае чужд език на ниво за водене на разговор. Което ми напомня като съм засичал разни такива индивиди дето не искат много да говорят на български, щото не било готино, и много се напъват да говорят само на чужд език, който въобще ама въобще не го умеят. И се получава един смешен и изключително жалък опит за разговор

103

Моето Отечество е

преди 1 година

.....ЕВРОПА И ЕС!/....там живея добре-И ТАМ МИ Е РОДИНАТА/

102

Схемицаат

преди 1 година

Аве = щооо минус. Аз ви обяснавма, как да си живеете като бейове, па вие ... еййй проcт народ слаба даржава

101

Схемицатаааа

преди 1 година

Схема е голяяямааа! Батки - знам хора, вадя си по 7-8000 лева поста така! На месец. СЕКИИИ МЕСЕЦ! Само един път да са уредиш и ти казвам - забравяяяш! ЗАБРАВЯШ! И всикчо е мега яко. После има и схеми с децата, да ги пишеш там, на помощи, а да са дистанционно в БГ, примерно. Да взиаш от общината за жилище, храна и т.н.т.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 - Ако е на 9 години, ще ми е мнго забвано,д а ви видя ...

99

Схемицаат

преди 1 година

Ето га батки - бакаш малко в чужбина. Ако имаш поста за хубава работа - на нея. Ако не - КОООТ ФАНЕШ! Трупаш 3-4 години и после - хопалнкааа - 2 години помощи. Като тръгнат да изтичат - трябва да имаш човек, дето да се разберете, да е пише, че си на стаж. Айде още 6 месеца. После, със сищия се разбирате, да те пише, че си на половин ден. Плащаш си осигуровките и малко отгоре, ама държавата пак ти праща. И сле 1 година - айде още 2 години на помощи. След това минаваш на телк и това е!

98

Анонимен

преди 1 година

До опит Ако това го чуя от моето дете просто никога повече няма да му говоря

97

Анонимен

преди 1 година

"Работа няма понеже се бдигна пенсионната възрас с 10 години. Освен това на пенсионерите им се позволява да работят докато ритнат камбаната. Тия младите къде да работят след като местата са заети" - Интересно. А това не означава ли, че имат и повече пари,с ледователно ще харчат и потребяват повече, а някой ще трябва, да посрещне нудите им? Или цалата съвременна иконмическа теория е вятър и мъгла ...

96

Анонимен

преди 1 година

"Обясни къде да работят младите бе не ми слагай минуси. Дай обяснение" - В Икеа, в складове, разни фабрики, взимат обаче основно нощните смени ... и така.

95

Анонимен

преди 1 година

И аз се върнах. Там ме псиах трайно безработен - 1800 евро помощи. Ех, аз от патени данъци и осигуровки, сигурно 3 години не мога си ги избия, ама както и да е ... обаче тогава друаг цака - може и от НОИ да се взима! И така хем от там 2400 леав, щото съм бил на висок праг, хем от чужбина и ... оха на батяяяяяяяя! И така е в тоя живот, да ви обясня аз ся на вас! Айде - отивам в кръчмата,че кое време стана вече!

94

Анонимен

преди 1 година

До опит - Защо го правят? Ектогенезата ми звучи като далеч по-евтин, по-надежден и по-нискорисков метод

93

Анонимен

преди 1 година

Това е най-хубавата новина напоследък.Дано повече хора ги последват.

92

Анонимен

преди 1 година

И аз имам познати, които се връщат, но само за да живеят в България, иначе все още си работят дистанционно за нормални работодатели, които не очакват да висиш по 12 часа в офиса за 1500 лв.

91

Връщат се...

преди 1 година

...само ромите и некадърнаците

90

опит

преди 1 година

като ти каже детето, тати не искам да ми говориш на български и аз не съм българин. Тогава разбираш безсмислието на емиграцията. И правата на децата всъщност е контрол на държавата над собствените ни деца. Превръщат ни във фермери на собствените ни деца. Сега е в България и вече знае кой е Левски и обича нашето отечество България.

89

Нанайци

преди 1 година

От 5-6 000 евро , или от 110 -240 000 долара в Северна Америка, минава на 1800 лева ...ай стига глупости. Заминават 20 връща се един. Това е истината. 1999 година в автобус за Мадрид ..заговорих се с шофьора..да убием време...викам му много красиви момичета изнасяш.., той вика 5 автобуса на ден ...вече две години на отиване са пълни на връщане празни.

88

gogo

преди 1 година

айде, айде...връща се този/тази които милеят/копнеят за свободията, мизерията, хаоса, мръсотията, най-скъпата храна и горива, имотния балон, липсата на детски градини, лошото здравеопазване, което фактически е цената на частното, липсата на правосъдие и не на последно място великолепните пътища, наличието на които обезмисля ходене до луната : )

87

Анонимен

преди 1 година

Бях, видях, върнах се. България е земен рай! Но да не казваме на чужденците, малко сме, ще ни я вземат. Трябва да се пускат групи в чужбина, които да реват колко е лошо в България, за да нямат чужденците апетит към нашата Родина.