12

Мислете кой е враг

преди 1 година

По времето на президентите Буш,Клинтън и Обама,САЩ са нападнали ,ограбили 9 държави и убили над 11 милиона човека.....

11

Анонимен

преди 1 година

Израелската полиция тази вечер атакува десетки палестински поклонници в комплекса на джамията Ал Акса в Йерусалим, предаде Ройтерс. Силите на реда от своя страна заявиха, че действията им са в отговор на безредици. Палестински лекари съобщиха за седем ранени богомолци. Палестинският Червен кръст каза, че израелските сили пречат на медицинските екипи да стигнат до джамията.

10

Анонимен

преди 1 година

Намерете си едно изявление на Джордж Фридман от Стратфорд,те са толкова цинични станали,че си го казват в прав текст,Сорос също.

9

Анонимен

преди 1 година

А от България , КОЛКО ???

8

Анонимен

преди 1 година

Кой подкрепяше Ирак ,Бен Ладен,Ислямска държава,косоварите за един прЕател питам?

7

Анонимен

преди 1 година

Един милион са само след като САЩ нападнаха Ирак. А САЩ нападнаха Ирак заради петролните си интереси. Колониалната инвазия в Ирак и най-грозните лъжи на машината за лъжи, която разпространи и оправда тези актове на варварство, завинаги ще останат сред най-големите и непростими престъпления срещу човечеството. Хосе Луис Сапатеро, министър-председател на Испания.

6

Това е нищо!

преди 1 година

У нас за 33 години демокрация изчезнаха 3 млн души и продължаваме да изчезваме с по около 100 хил души годишно! И то без война с ФАЩ, а като техен "съюзник"...

5

Анонимен

преди 1 година

Америка ще си плати,за този геноцид срещу Ирак,Либия,Сирия,подкрепяни от англичаните.

4

Анонимен

преди 1 година

Може да се каже и за трите периода, описани в статията, че са резултат на американската политика. Садам беше един от т.н. "добри" диктатори, които САЩ отгледаха по времето на Студената война, дори му бяха дали химическо оръжие, за да започне война с Иран, а янките гледаха сеира. А всички знаем за произхода на ИД, там няма какво да се каже.

3

Анонимен

преди 1 година

Проба

2

Анонимен

преди 1 година

Обхваща Американската окупация,пак на черното бяло казвате.Пиявиците убихa Хюсеин,защото не искаше долара да е водеща валута за черното злато.Алчните американци се хилят в хеликоптер ,и снимат клип,докато разстрелвaт цивилни.

1

Анонимен

преди 1 година

А защо не кажете последните 20 години на внесена американска демокрация колко са. Да не се окаже, че 99% са имено по времето на американската демокрация, а не на Саддам...