103

До Герго

преди 1 година

Защото по-крадливи марионетки от бг политиците НЯМА!!!

102

Шегувате ли се???

преди 1 година

Шегувате ли се??? Такава държава НЯМА, защото е суровинен придатък на САЩ и зависи изцяло от САЩ! Украйна е територията, чийто народ се бие с Русия за американските интереси!

101

Украйна била

преди 1 година

Суверенна и независима държава! Хахахаха! Украйна е failed state, на издръжслката на САЩ и сателитите им! Ако утре САЩ спре кранчето, е свършено с Украйна!

100

Украйна суверенна

преди 1 година

И независима?? Това някакъв виц ли е? Те са 100% финансово и военно зависими от САЩ и ЕС!! 100 милиарда им струва издръжката на година! Пращаме и ние в България!

99

герго

преди 1 година

До АнонименДобре де , ако всички решение се вземат от Америка защо само България е най-зле. Питам само защото за всеки който е пътувал до Полша или Чехия примерно разликата в стандарта е видима , аз уж все едни и същи ни командват от 30 години.

98

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама след време ще се говори не за Укриана, а за бившата такава...така че - не е ясно какво уж ще се приема

97

Анонимен

преди 1 година

И къде и са на окрайната суверенитета и независимостта???? Всички решения се приемат в краварингтон!! Значи в срато когато зельо си види ушите без огледало!!

96

Да

преди 1 година

И аз имам един мост да ви продам :) Навремето един евреин продавал Бруклинския мост на новопристигналите имигранти в Ню Йорк! Май и кега ни продават мостове Щатите ;)

95

Като ми

преди 1 година

Цъфнат налъмите ;)

94

НАТОвец

преди 1 година

След Финландия, иде Швеция, а след тях Молдова, Грузия и Украйна. Въпросът с Швейцария също е решен от народа, а в България разни овенни диктатори и ошашавени русоробчета се събуждат с мисълта за излизане от НАТО и ЕС. Каква гротеска. Вярата в светлото бъдеще продължава.

93

Анонимен

преди 1 година

До Таня: Танче, мойто момиче, ходи да плетеш или да готвиш, щото да се излагаш с тъпизми по форумите не принася полза на никого. Или ако решиш да напишеш нещо, по-добре остави на внучето, защото със сигурност ще се справи по-добре от теб - не за друго, ами по-зле просто няма как.

92

Хее?

преди 1 година

На Нато не му трябва северенна и независима Украйна, а подчинена и зависима от Нато и САЩ Украйна!! Какво лъжат?

91

Анонимен

преди 1 година

Още един предозирал.....

90

Как може Украйна

преди 1 година

Да остане суверенна и независима, като тя никога НЕ Е била северенна и тезависива??!

89

Докато има война

преди 1 година

На границата, няма да я приемат нито в Нато нито в ЕС! А те ще направят всичко войната да продължи с години ;)

88

Защо да

преди 1 година

Се ожениш за накоя жена с която и биз това спиш..

87

Анонимен

преди 1 година

До АбеГолеми мераци, ама Поша два пъти го е отнасяла от Русия, и като знам че всичко се повтаря, ще има и трети път. Тази планета не е нито на Ес Нито на Нато, не е и на Русия.., обща е.

86

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПишеш само за да дразниш. Нищо няма да си вземете, които и да сте Вие. От много лакомия винаги се страда.

85

Абе

преди 1 година

До Анонимен"Велика Украйна ще се обедини с велика Полша и фактически ще влезе в НАТО."#################Вече и законодателно е подготвено. Полските граждани получиха правото да заемат административни длъжности в Украйна. Въпрос на време е. Полско-литовското Велико княжество в нов формат.

84

Анонимен

преди 1 година

Ако я искаха в НАТО, да са я приели до сега. Стига детинщини вече. Украйна е нужна на НАТО само като подчинена територия, управлявана от марионетни фашисти. За да си разполагат там оръжията и военните бази, до границата с Русия, в нарушение на всякакви предишни спогодби.