87

Българин

преди 1 година

Оставка!

86

Анонимен

преди 1 година

е нормално те избиха доста голям голям брой с ваксите, очаква се още доста да окапят, а тези които ще оцелеят няма да имат шанса да имат деца, отделно яко сме натреовени, така че плана им за обезлюдяване на земята е в пълна сила ..

85

Анонимен

преди 1 година

Сложете минимум една "0" от дясно на шестицата и ще сте по-близо до истината.

84

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко *** човек трябва да си за твърдиш, че демографския срив не е проблем и даже е желана цел - розовата простотия ни е завладяла, вече разума е на изчезване.

83

Анонимен

преди 1 година

Това само по себе си не е проблем- и без това Европа е твърде гъсто населена. Проблем е че нарочно се пълни с *** и *** от най големите дуппки на планетата

82

Анонимен

преди 1 година

Трябва да е ясно, че най-големия демографски срив е в България. Тука на никой не му пука за народа.

81

Анонимен

преди 1 година

Демографският срив е бъдещето на абсолютно целият свят. Това че някои са с няколко десетилетия назад с тренда не е от особено значение. Няма НИТО една държава в света, която да не е претърпяла огромен срив в раждаемостта пред последните 20-30 години.

80

Г-н Гейтс

преди 1 година

Нормално, нали затова надупчихме овцете. От 30 години говоря, че са твърде много на тая планета и ваксините са добър начин за редуцирането им.

79

Анонимен

преди 1 година

До 87 ти пък направо пращиш от интелект с такива смешни надменни цинични изказвания

78

Анонимен

преди 1 година

До TrectusДа много е хубаво, че нашия род и родина ще бъдат заличени - такива болни полирани мозъци като теб са големия проблем. И да сигурен съм, че като секта либераст много мразиш плурализма и си мечтаеш за глобална розова диктатура, но бъди сигурен че това никога няма да се случи.

77

до 83

преди 1 година

Запознат съм че БГ-тата не разполагат с особенно висок интелект, затова ако обичаш запази цинизмите си за употреба с близките си роднини .А че хората е Евросъюза си си добре и че ще стават по-добре е повече от сигурно . Заминаващите за таб българи са показател . Както и емигриращите руснаци и тнт.

76

Trectus

преди 1 година

Дълбоко в себе си знаете, че процесът е необратим. И това е за добро. Няма да го доживеем за да разберем, но трябва да се доверим. Няма друг начин. Не можете да се борите срещу това. Спрете да сънувате културни плурализми.

75

Анонимен

преди 1 година

Да българия от столетие се управлява от кафяви.Резултатът го виждате.Индо-ром.

74

Анонимен

преди 1 година

До TrectusЕто тук много бъркаш, но за го разбереш трябва да си чел сериозна литература, а не проповедите на някакви самозвани розови шамани. Няма как да заличиш хилядолетни култури с растяща демография, няма как да заравниш всички хора по света и да ги превърнеш в безлични пионки, без минало, без идентичност.

73

Анонимен

преди 1 година

Споко - идущите 20 години - в ЕС методично ще се преселят около 6-70 милиона руснаци и поне още 10 милиона от белорус. ЕС си е екстра . Но не може същото да се каже за демографията на заду-найската губернийка . Тук е 80% пенсии .

72

Анонимен

преди 1 година

До trectus Хаха какви технологии си въобрзяваш че ще има с тези от Африка и близкия изток. Няма ли го белия евопеец да иновира никакви дигитални глезотии няма да има

71

Анонимен

преди 1 година

Истината е че Европа ще бъде завладяна, не с война, а демографски до края на века. Изключително ниската раждаемост в Европа е в ярък контраст с растящата демография в Близкия изток и Африка. Историята се повтаря, но няма кой да чете и да си извади извода - Европа е била пометена от орди варвари, които заличават цивилизацията, сега пак ще се случи същото, вече е сигурно за жалост.

70

Анонимен

преди 1 година

До 73 Ти май изобщо не можеш да четеш. Дори на един *** въпрос не можеш да отговориш. Чатгпт е по умно от теб

69

Trectus

преди 1 година

Животът нито е започнал, нито ще свърши с европейците. Вървим към пан дигитално общество без граници и измислени културни идентичности, почиващи на отминали догми. Събудете се, приспособете се и спрете да хленчите.

68

До 71

преди 1 година

Давам ти пример, през 1900 населението на Европа съставлява 25% от световното население, днес е под 10% и то при положение, че 10-20% от населението Европа е съставено от емигранти неевропейци. През 1900 населението на Европа е над 3 пъти по-голямо от това на Африка, днес населението на Африка е 1.5 пъти по-голямо и разликата расте. Демографската катастрофа в Европа е факт, тази в Африка, в южна Азия, централна и южна Америка си остава само прогноза.