77

Анонимен

преди 1 година

Докато победителите са изпаднали в нелегалност и мълчат...този си развява червения байряк и сменя и назначава русородоотстъпници на ключови места. Алоуууу размърдайте се...или и вие сте част от играта на потника, чорапа, решетников и т.н кремълски длъжности!!!

76

Цветан

преди 1 година

До АнонименСунак по богат е от краля

75

баба мара

преди 1 година

и трите мандата да се връщат веднага да не се губи време като миналия път изборина есен докато случим докато изчистим тази наг-лост

74

Вдигниюмруче

преди 1 година

извини се бре на народа, за дето вдигна юмрука и го стовари върху главата на народа си, за дето домъкна банда шарлатани и заради това, че ни разделяш с Европа и тласкаш към руZия

73

Анонимен

преди 1 година

Да попитам хулещите ежедневно Радев: ако имате избор, кого бихте препочели: Макрон, Шолц, Байдън, Сунак, Черпински, Мелони....кой от ваш'те евроатлантици ви е най на сърце? Или в световен аспект? Кого считате за кадърен и за образец?

72

РЕФЕРЕНДУМ

преди 1 година

за излизане от ЕС и НАТО - това иска народът !

71

Анонимен

преди 1 година

Като прочета от някой че ще ни вкарват във война и ми става ясно каква амeба последовател на Кoпейкин стои зад монитора.

70

Анонимен

преди 1 година

Жалкия опит на жалкия фигурант да пилотира държавата накрая ще го доведе до неговото катапултиране (в посока Москва).

69

Руси

преди 1 година

Извини се на хората *** летец. Двуличник!

68

гост

преди 1 година

Всяко бавене удължава служебните правителства. Кой ли има интерес?

67

Анонимен

преди 1 година

В този пролетен рунд Рунда излезе да заяви, че е готова с Кабинет Донев 3, да прогнозира напечено лято и на есен очаква по-висока изборна активност в "президентската" му република.

66

мак

преди 1 година

До Избирател. Сигурно на този протест ще бъде синьо-жълто, та свят ще ни се завие.

65

Анонимен

преди 1 година

СТЯГАЙ ЧЕМОДАНА , РУСКИЙ ФИФУРАНТ!

64

Анонимен

преди 1 година

Румене - я кажи велиденските добавки на пенсионерите на Митроанова ли ги препрати - да се "отчетеш'

63

реалистично

преди 1 година

За добро икономическо развитие 1.трябват природни ресурси : вода, чиста почва, досатъчно и не много скъпа енергия. 2.трябва мир; 3. Нужни са работещи хора; 4.Нужно е наличие на фонансови потоци, 5.Нужно е мислещи и знаещи хора да ръководят. По т.е.1- ЕС ни правят тотални спънки ; по т.2.- НАТО ни заличава; по т3. -потоците се контролират от САЩ и Великобритания, засега, а те са в стадий на побърване; по т.4. Мислещите и знаещите трудно оцеляват ,но ги има все още т.5 Трябва да ИСКАТ да има Б-я.

62

Браво

преди 1 година

80 процента от българския народ каза не на руския фашизъм!БКП и Възраждане сега могат смело да се отправят към благоденстващите блата на Москва!

61

Избирател

преди 1 година

ЛГБТППДБ и ГЕРБ ще се коалират, за да угодят на Козяк. Идеята е само една - да бъдем натикани във война, която не е наша. На 23-ти април, ако не се лъжа, ще има голям протест за МИР в София и в други градове. Дано да се съберем повече хора там!!!!

60

Митко Палалузов

преди 1 година

В Нинова е пак ключа за палатката. Нова тройна коалиция е по-малкото злоо иначе след 2 години ни чака тотален фалит и всичко ще е в ръцете на кредиторите ,ние ще сме просто прислужващ персонал... 2024 свършва горивото в АЕЦ,2024г свършва срика за старите европроекти,които са замразени от 3 години и това означава че ще връщаме милярди на ЕС долу горе едни 30 милярда ще ни трябват като нов кредит...

59

Анонимен

преди 1 година

Айде вкарвайте ни във война и да идват освободителите. За трети път.

58

Истината

преди 1 година

Колко прагматично? Толкова, че да влезем и ние във войната, нали? ЦъpByли такива!