62

истината

преди 1 година

Крал Енджълс като хранехте що не лаехте!

61

Грешка станала

преди 1 година

Не е искал да е председател на комисия, само искал да му платят, както преди е ставало. Даже не си доспал, станал рано и отишъл да си вземе парите, а те не му ги дали и станало неприятно.

60

истината

преди 1 година

Поне ще има един ден здравно платен. Те без това не могат да изберат в парламента поне ромите да се осигурят малко от бюджета само ония с имунитета ли ша взимат.

59

Анонимен

преди 1 година

Има и нещо положително в този болен, непосредствен и на глед честен човек, на фона на вече толкова много образовани, интелигентни и приказно богати мошеници.

58

Анонимен

преди 1 година

Колко бедни семейства има-български, и то умни хора, просто нямат връзки, за да си намерят по-хубава работа, ама не ги слагат в никакви комисии, а слагат такива неграмотни

57

Анонимен

преди 1 година

Еми бравоС.... Безработен, неграмотен, не плащал данъци, живее на наша издръжка но ПЪК някой го е избрал за ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИЗБОРНА КОМИСИЯ!!!! Ашколсун Машала - ромите вече ни управляват буквално!!!! Пак питам - коя партия стои зад назначението на Банго Василий за ПРЕДСЕДАТЕЛ?!? Тия избори са тотална гаввввра - невалидни са!!!!

56

До 50

преди 1 година

"Бе какво правите сеир от един болен човек, грозно е. Очевидно някой го е писал в комисията от съжаление за да вземе някой лев. Чудо голямо станало" ------------ Ами голямо е чудото! Защо не съжалиха и не "писаха" в комисията някой български пенсионер? И те са болни, но от работа, не от лежане, ядене и пиене! И всички са грамотни! А този "за някой лев" и "от съжаление" го направили председател на изборна комисия??? Колкото до сеира - житаните го правят, ние го плащаме!

55

истината

преди 1 година

ББ и кой може да е бюлетина 1?

54

Истината

преди 1 година

"Евро Рома" се изложи трябваше да участват на изборите цяла България щеше да гласува за тях. Така в Евро Парламента ще ходят хора с огромен опит и разбира се с преводач и писар.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/33 "Ние 12 години търпяхме горе-долу със същия интелектуален капацитет министър-председател" - защото СТЕ по-про'с'ти и от него. Той сам ВИ го каза.

52

До 47

преди 1 година

Ами той си го казва човека, "аз не съм искал да съм председател, ама те са *** сложили!" Хайде сега да помислим кои са аджеба ТЕ, дето слагат?

51

Образование

преди 1 година

Този индивид е завършил 8ми клас и не може да чете... Просто невероятно... Племеничката ми е на 4 години и вече може да чете и пише.

50

Анонимен

преди 1 година

Бе какво правите сеир от един болен човек, грозно е. Очевидно някой го е писал в комисията от съжаление за да вземе някой лев. Чудо голямо станало

49

Анонимен

преди 1 година

До 45 Скоро като Христо Стоичков футболист няма да имаме. Човекът е и интелигентен и говори езици. Уважават го и в чужбина.

48

Анонимен

преди 1 година

Ами, така е , заплаши ли са го, че ще му свърши ядинитУ, ако не накара ромите от неговия Шекер квартал да гласуват

47

Анонимен

преди 1 година

Изчетох статийката, изчетох и коментарите и ми направи впечатление, че НИКОЙ не попита аджеба *Кой го е направил тоя ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИЗБОРНА КОМИСИЯ?!?! *..... Кой реди секциите и кой брои бюлетините? Кой назначава тези неграмотници?!? Кой!!!! Някоя медия ще има ли смелостта да зададе тези въпроси!!! Колко милиончета взеха от ЦИК за тоя ЦИрК?!?!

46

Уау

преди 1 година

Ами щом има осми клас и знае от всичко по малко, горе-долу, ами той е готов за премиер направо бе!

45

23 операции

преди 1 година

от тумор... Този може ли да брои? Ако може, не се чудя толкова как той е жив, а как ние, дето го издържаме и му плащаме операциите и пенсията по болест, сме живи още.

44

ОФчо

преди 1 година

Що мъ гложди съмнението, че май ще има достъ кът този брътчед у нашту новуту Парламент!?

43

Анонимен

преди 1 година

Има много като него.