132

Въпрос

преди 1 година

Кой финансира тази платфолма?!

131

Анонимен

преди 1 година

До Гладиатор Капитан Петко войвода не е твой герой, защото е таял ненавист към Русия. като Ботев, Левски, З. Стоянов, като Раковски и много други. Даже Вазов накрая си казва, че е бил заблуден като е славел Рашата.. Четете бре. Няма да се кичите с тези герои и да ги цитирате. Цитирайте си Георги Димитров, който подари Македония в услуга на руснаците. Цитирайте си Путин. Не посягайте на българските светини, които са знаели истината за руската имперска политика и са я разобличавали.

130

123

преди 1 година

Не е виновен Копейката,виновни са глупа..ците,които все още живеят в соца и вярват в някакви си московски опорки.Ако тази част от обществото не бяха толкова про..ти и мало..мни нямаше да го има това недоразумение Копейката.Много жалко.,че живеем с толкова много *** в тази хубава България.

129

Анонимен

преди 1 година

Все още никой не е надминал по лъжи Бареков. Дълги години ще му гълтат праха. Той беше наистина непостижим връх в това отношение.

128

Анонимен

преди 1 година

на снимакат - близнакът на Чикатило в български вариант.

127

Анонимен

преди 1 година

Един лъжлиив нацист изчезне, друг се появи. Извират ли, извират. Щото бившите комунисти ги хранят. Повечето са психясали елементи, ама как да го пратиш в болница. Трябва да се осъзнае и да е доброволен акт. Чакай ти осъзната Копейка, няма как да стане.

126

Паси Соломонов

преди 1 година

С най много неверни твърдения са псевдо журналистите. И тукашните. На ден по поне 50.

125

Анонимен

преди 1 година

Волен Сидерката ще ми липсва. Лъжеше къде по-малко от Копейкин. И си признаваше някои грешки. Този Костадинов като котките - не пада по гръб. И в хилади лъжи да го изловиш, ще ти каже че е света водица ненапита, а другите са лъжци. И факти да му покажеш, ще ти рече, че са фейк. Да, Волен беше определено по-честен. И не гледаше като Чикатило.

124

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Да изкажеш мнение е едно, да лъжеш отявлено с цел привличане на ибиратели, е друго, т.е. престъпление пред истината, т.е. популизъм. Че при вас и шовинизъм в големи дози. Ама как се спори със зомби? Мл ъкваш и го оставяш да плещи и да се излага.

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124. Себе си ли заплашваш? Ти си в ЕС и НАТО, т.е. си евроатлантик по дефолт, защото България е там. Освен ако не си чужденец, разбира се. А че си ултрас, е ясно. За тях единственият начин е боят. Затова никога няма да управлявате, вие фашистите.

122

Анонимен

преди 1 година

Пак ЛЪЖА! Вярното е: С НАЙ МНОГО НЕУДОБНИ ТВЪРДЕНИЯ!!!

121

Анонимен

преди 1 година

Скоро евроатлантиците ще ядете дървото. Вие също го усещате много добре и затова виете като разгонени чакали.

120

ПроСоТо

преди 1 година

това е най-щуравия ВИЦ ,свързан с така наречената "предизборна кампания" !.....Ама само обърнете внимание на ГРУБИТЕ ПРОСТАШКИ викове на на Мутрьо!..-""Хаос,разруха,упадък+!!!----КЪДЕ ВИЖДАТЕ тия "хаос,разруха и упадък" ?..Освен в кратуната на Тиквата?.."Възраждане" просто декларират ПОЗИЦИЯТА си !!!!...Кой и как е "определил",че тя е "пълна с неистини" ?!

119

до 109

преди 1 година

СигОрно така ще стане, копейка...всичките сте един дол дренки.

118

Анонимен

преди 1 година

Нещастно употребена проруска подметка от Кремъл.

117

Анонимен

преди 1 година

До Гладиатор - ей, още един висшист възрожденец! компетентен по всички въпроси. Тва, Възраждането, бъкате от висшисти. Минахте населението на България. Сигурно всеки е с по пет дипломи))))). А най-много са висшстките в Испания и Италия. Всичките са бизнес дами)))))) Ох, разсмивате ме от сърце!

116

Гладиатор

преди 1 година

А този Даниел Янев, кой беше? Аз страдам от деменция , като някои Президенти... А този е от тези, които говорят каквото им се каже, защото имат интерес! И както е казал един от Нашите герои Капитан Петко Войвода всичко е за пари и власт. Нашите герои са се борили да идеали, а след тях стана потоп! Алчност, злоба, " чужди мекерета" и още, и още! Проклинам Вас и Вашите родове, вие които погребвате България !!!

115

Анонимен

преди 1 година

До В. Кога да изкарат напред, като най-голямата им масовка са фризьорките и козметичките. И каква икономика да представят, като тяхната платформа зависи от източния вятър.

114

В.

преди 1 година

Възраждане има проблем с липса на икономическа политика отвъд запазването на лева, а също прекалено извеждат на преден план лидера на партията. Нужно е малко повече колективно представяне.

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114 Поредният компетентен лъжец от *** се изказа, щото и той е лъгал, че е висшист!!!!