8

Референдум

преди 1 година

До Анонимен за ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО - да стане ясно дали Българите искат да слугуват на Американски изродди и Брюкселски педерассси

7

Анонимен

преди 1 година

НАТО е единствения ни чадър пред руското зло. От днес и Финландия е в НАТО с 1600 километра граница с Русия. Човек трябва да провижда отвъд лъжите и заблудите кое е добро и кое зло.

6

Анонимен

преди 1 година

До 7 - това са твои свободни интерпретации, а ти вероятно си избирател на Възраждане. Приеми реалността - 14% при избирателна активност 40% - едва 6% от българските избиратели са съгласни с политиката за излизане от ЕС и НАТО. Костадинов трябва да си промени възгледите и да се нагоди към реалността иначе ще си остане партия бушон - хората ще гласуват за него колкото да няма правителство на ГЕРБ, или на ПП, но никога няма да го взимат насериозно.

5

Румънците

преди 1 година

също не искат НАТО и ЕС обаче управляващите ги марионетки на САЩ и Брюксел им натресоха 4000 Американски окупатора да хрантутят. Румъния също не получи нищо от Брюкселските педдераси за цирка наречен ковид, нещо повече натискат ги да си закрият производствата на нефт и газ

4

Браво

преди 1 година

Румъния беше зад нас. Даже искахме да се разделим за ЕС, за да не ни бавят. Сега Румъния са преди Унгария, Гърция и Словакия. Нямат настигане, докато тук си играем на отбора на добрите и отбора на народа. Сега ще ги приемат в Шенген без нас, а икономиката им произвежда, имат автомобилостроене и петрол. 90-те помня как минах и един дядо караше вол с един ***, на другия крак имаше вързана торбичка. Е, при нас още е така. Явно материла е такъв и не трябва да се сърдим на никого

3

християнин

преди 1 година

Е-е-е-х Нинона,какво сътвори ти с хартиената бюлетина?Само върна разбойниците от банкя на власт.Кажи си-платиха лити,или с нещо те държат зависима,или може би и двете?Ниога нормалния и честен българин, няма да ти прости за това злостно деяние.И на кучетата стана ясно,че купуват избори до безсъзнание гербопитеците и агаларите.Но ти и постави в невъзможност да се справим с този кошмар.Дано твойта дребна партия не влезе при следващите избори в парламента.И теб да те прогонят.

2

Анонимен

преди 1 година

"Различия между двете първи сили" ... "неспособността за създаване на коалиция" - без желанието на хората да се оттърват от ГЕРБ, ПП въобще нямаше да съществуват. Щели да правят коалиция, ама друг път, ако го направят гарантирано правителството ще бъде свалено с няколко месеца протести и Петков, и Иванов повече няма да влязат в парламента. Възраждане също не впечатляват, половината им избиратели съществуват на база протестен вот срещу ГЕРБ и ПП.

1

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са вредни, не поемат никаква отговорност, само гледат да се финансират от .. знаем къде! Не искат да се коалират, не искат да управляват, не искат ЕС, не искат Еврото, не искат НАТО...., не искат това, не искат онова... ! Е, какво искат? Само пари ли? ***!