107

Анонимен

преди 1 година

Нинова си понижи %-тите пак , И от хартиените бюлетини. А ЧЕСТИТО , А МЕРСИ !Давай Нинче имаш шанса , до 3-те %-та !

106

Анонимен

преди 1 година

И кво стаНЪ : От хартиените бюлетини , Нинова дали си вдигна 5-тите . Всичките Бг-партии не разбраха ли че печели САМО ДПС ??? ДПС до сега има твърд електорат от 6.7% ,.. от къде взеха 12.6% , ами то е ясно от покупко-продажби , И никакви осъдени , въпреки че се доказа купуването на гласове и от герб , нали всичките пари са в герб и ДПС !

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,k.106 Има реална опасност наесен Нинова да не може да удържи членовете на БСП(склери) кой за кого да гласува и нищо чудно половината от тях да пуснат гласовете си за Копейкин. Тогава кво ще правим?!

104

Анонимен

преди 1 година

Костя Чикатило - в затвора.

103

Анонимен

преди 1 година

До Антинатовец Искаш да кажеш, че целта на Възраждане е да разграбят парите на държавата, за да си купят гласове. Не се ли сещаш, че тия 60 процента живеят добре, не им пука за популистките лозунги и им е все тая къде ви сърби. Не щат да ви чешат.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 Мъката ти е другаде. Не си го изкарвай на агенциите. Костя ви излъга, че ще сте първа сила. На него се сърди. Под секрет: никога няма да сте. Истинските българи няма да го допуснат. Соцът е история в България. Бившите партийни активисти на по 80 не са вечни. Какво като ги краднахте от Корнелчето. На вашия фон тя е цветче просто. Панимайш?!

101

Анонимен

преди 1 година

Копейките да се замислят. Щом гонят журналисти от сбирка, значи имат нещо за криене.. Т.е. гузни са. Висшистите ми те!))))Лъжливи.

100

Анонимен

преди 1 година

1 вариант - Герб.ПП2 ДПС и БСП влизат вуправлението въпроса е дали с Герб и ПП3. Радев разтяга до август, есента Копейкин сбира 18 процента.

99

Анонимен

преди 1 година

Този вместо да си подаде оставката, понеже агенцията му тотално се изложи и не само не позна резултатите от изборите, ами показа и от къде е финансирана, а сега взела акъл да дава. В една нормална държава, такива ги освобождават веднага от длъжност, но ние не сме така

98

Антинатовец

преди 1 година

Ако 60 на сто от негласувалите подкрепиха Възраждане сега щяха и пенсии и заплати да все вдигнат двойно .Щото следваше изгонване на краварите от нашиге бази и яка търговия с Изтока.Напускане от колонизаторският ЕС който не ни дава нищо да произвеждаме е само да внасяме техните отровни храни.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ще съберете ли през лятото привърженици за гласуване? За заплащане на предсрочното гласуване: би следвало бетонните глави всяко гласуване след второто за година да заплащат от собствения си джоб , а при първото си събиране да не получават заплата до конституиране на кабинет.

96

Анонимен

преди 1 година

По-добре нови избори, отколкото на фронта.

95

Анонимен

преди 1 година

Фашисти са ГЕРБ и ПП. Кой подкрепя кървавия клоун?

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 БСП сама се набута. Най-отявлените комунисти (БКП старци) избягаха при Възраждане. Където им е мястото, впрочем. При фашистите ще им е добре. Ще си правят дружни ексцесии, ще крещят, ще късат знамена, ще веят червеното знаме до припадък, ще си берат макове по партизанските пътеки, ще се кичат с чужда слава, ще си държат популистки речи, ще си правят путински тиймбилдинг, въобще - идилия! Ще липсват само ленински съботници - мързеливи са и си падат по рушенето, не по градежа.

93

али

преди 1 година

До АнонименИZРАЖДАНЕ ще завърши като атака

92

Анонимен

преди 1 година

На предните избори натикахте стефа янев, сега чалгаджиите . За сметка на БСП.

91

шмatka

преди 1 година

Да бре, първанчо ще има избори! и ти си го разбрал! Аз и затова не гласувах!Пък до тогава събитията у нас и в света ще са съвсем други

90

Да бе!

преди 1 година

Блатная на -то място, смех. Но по-смешно е, че се писали висшисти. Я да им видим дипломите.

89

Анонимен

преди 1 година

Не си струват нови избори, ако Възраждане бъде забранена. Все някой ще ни дърпа в рашисткото блато. Възрожденците са стари ку.ви с нова партия, но те самите са си същите маргинали, комунисти и ултраси накуп. И лъжци. Всички им се смеят как са лъгали в анкетите, че са висшисти)))) Е, няма такова падение.

88

Анонимен

преди 1 година

Така и ще бъде, но докога? Крайно време е да се промени нещо в конституцията, защото е видно, че повече никоя партия няма да има абсолютно мнозинство, за да управлява. Баце беше последния мохикан. Та колкото и да си влачим нозете по избори, до дълбока старост правителство няма и няма да има.