84

Анонимен

преди 1 година

Неприятелски държави. За съжаление и ние сме между тях.

83

Шматка

преди 1 година

Русия приключи за следващите 50 60 години със Запада. Индия, Китай, северен корейски ***, Венецуела и няклоко неориентирани африкански държави са бъдещето й. Може би, е за добро, може и да не е. След 3г ще стане ясно, към 2026 ще приключи войната с Украйна, между 4 и 500 000 руснаци ще бъдат убити, 250 000 украинци също. 2029г войната ще започне наново:-( Русия ще загуби два пъти.

82

До 123

преди 1 година

11% са починали, приятел.

81

123

преди 1 година

До До до 61. Намалели сме с 11 % защото вече сме свободни да живеем и работим където си поискаме. Защото всеки който е кадърен и работлив може да избира къде да работи. Според тебе колко от тия 11 % са в Русия ? Еми нито един - всички са в "загнилия " запад.

80

До 84

преди 1 година

Ми не мога да забравя тез уродливи години...тогава московците си идваха без визи кат че им е бащиния. Сега ако нямат паспорти емигрантите са или в лагери или ги връщат. Прав си много станаха...а дано да спре таз емиграция...но първо войните да спрат Украйна, Сирия, Афганистан. И дано Господ е с нас...щото виж кво става в Турция без война....а е също толкова.лошо и тежко за хората!!

79

Анонимен

преди 1 година

Еднорога е нервен,не може да насмогне да си сложи лайковете :)

78

До това е

преди 1 година

Забрави като ни държаха на каишка, визи, простотии. Сега пуснаха талибаните без документи. Как става това?

77

Тва е

преди 1 година

Стига глупости. Свободния Свят винаги е бил многополюсен!!! Всеки е СВОБОДЕН да пътува, да избере къде иска да живее и работи и т.н. Това с еднополюсния модел го дъвчат тези, които са ЗАТВОРени за Света...масковия, с.корея

76

Анонимен

преди 1 година

То светът си е многополюсен и сега. Проблемът на Русия е друг - че тя не е никакъв полюс.

75

До до 64

преди 1 година

11% как ти се струва за десет години? Не ми обяснявай,че навсякъде намалява.11%. Чума ли има тук?

74

Анонимен

преди 1 година

Еднорога толкова се развилня,че спряха коментарите в статията заради него. Чак на редактора му стана неудобно от глупостите които пише :)

73

До 64

преди 1 година

М.и чети. В много страни населението намалява...дори и в Китай, което е изненада. В България са много факторите и причините.

72

До 66

преди 1 година

А рюбим3ят шоколад на московците е белгийският...м.а въпрос на вкус!!!

71

До 71

преди 1 година

Пък виж к.в.о прави в собствената си страна...ужасно е

70

Путин е най-големият

преди 1 година

терорист на Земята

69

Още Горбачов

преди 1 година

Обеща на Рейгън, че отговорът на СССР на програмата за космически войни ще бъде асиметричен. И наистина, СССР се разпадна съвсем асиметрично.

68

Анонимен

преди 1 година

Не съм русофил , но Путин е 10000 пъти по-террористичен. терорист от Осама Бин Ладен.Путин погуби безброй мирни граждани , бомбардирайки болници, училища, детски градини, жилищни сгради.

67

Анонимен

преди 1 година

Еднорога ще си счупи пръстчетата да си слага лайкове:)

66

До 68

преди 1 година

Издържаш на дядо си шлифера...

65

Анонимен

преди 1 година

Държави, които са 300 години назад от цивилизования свят с БВП на глава от населението максимум наполовина на бедна България, като Китай, Русия, Индия, КНДР, Иран и подобни не ме интересуват. Това са крепостни роби, които издържам аз. Няма ли ме мене, богатият европеец, те фалират.