28

Анонимен

преди 1 година

А ако човек убие човек го пускат с условна приъда!

27

Анонимен

преди 1 година

У нас ако искаш да убиеш някого безнаказано, просто си купи голямо куче вместо пистолет.

26

Анонимен

преди 1 година

И аз обичам, кучетата, но видя ли бясно куче с пяна на уста лично ще го отстрелям.

25

Анонимен

преди 1 година

Повече от условна няма да получат.

24

Анонимен

преди 1 година

Аман от кучкари! Толкова много разбирате от животни всички, че ги превръщате в перфектните убийци на хора. И само обяснявате за някакви допускани грешки. Като толкова много грешки допускат хора, в чиито ръце опасни животни като кучетата се превръщат в успешни убийци, защо тогава се позволява гласност на кучкарството и изобщо животноразвъждането на зверове сред хора.

23

Анонимен

преди 1 година

25, a собственика на животното, и той да се евтанизира, за да не отглежда повече такива убийци. Едно е мечка-стръвница или вълци (диви животни), друго е домашно пce.Проблемът е не в животните, а в хората.

22

Анонимен

преди 1 година

Животно убиели човек веднага се евтанизира. Иначе ще убие и други. Обичам животните но само тези които са приятели на човека.

21

Анонимен

преди 1 година

Предлагам:1. Отглежадането на хищници (не само кучета, а и тигри, анаконди и тем подобни) да се регламентира със закон, вкл. такси и други изисквания за безопасност (намордници да речем).2. Изискванията по точка 1 да са сравними по логика спрямо притежаването на огнестрелно оръжие (ловно, бойно, газово - няма значение).3. При инцидент с пострадал човек (може и да не е убит), да се предяви обвинение на собственика за предумишлено убийство.

20

до 16

преди 1 година

Прехвърлих 40-така и до ден днешен не познавам човек, който да е присъствал на кучешки бой. Нямам ни най-малка представа що за животни биха изпитали удоволствие гледайки как кучета се разкъсват до смърт. Аз и бойните спортове не харесвам, но айде там поне участниците сами са избрали да ги млатят, а какво точно са виновни животинките - родили са се при някакъв болен мозък, който иска да изкара пари от мъчителната им смърт.

19

Кучкарник БГ

преди 1 година

Ама те кученцата са добри. Те не хапят. Те само така си играят.

18

Анонимен

преди 1 година

Укрок за децата: Когато си толерантен спрямо глутница зверове ставаш вечеря.

17

до 16

преди 1 година

Прав си 100 процента ! Това са хора русофоби, повлияни от проамериканската пропаганда, за които убиването на малки деца и случайни хора е една от концепциите за "свобода и демокрация" !

16

от 11 до 12

преди 1 година

Пречукали са пceтатa, което е най-лесния начин, щот няма кинти да ги "приютят" някъде.

15

Българин

преди 1 година

Дано да почива в мир жената. Лека и пръст... Тръпки ме полазват какъв страшен начин да си отидеш - да те нахапят до смърт животни... Тая кучкарщина трябва да престане!

14

Анонимен

преди 1 година

Отглеждането на бойни кучета е само по себе си психо тест. Няма нормален човек, който да иска да отглежда бойни кучета! Няма! Не данъци, не глоби, а пълна забрана трябва! Или затвор за минимум 10 години. Тези са престъпници! Участват в нелегални боеве и залагания, а това винаги върви с още куп други дейности. Само криминали се занимават с такива неща, криминали и психопати!

13

Анонимен

преди 1 година

Очевидно собственика на кучетата е сад-ист , който в момента е в частната армия Вагнер . Демек в чужбина .

12

Анонимен

преди 1 година

Шокиращо! Тези кучета са били възпитани да бъдат бойни от собственика. Този, който ги е гледал временно може да е само съучастник, не той ги обучавал първоначално, явно само ги е хранил и разхождал. Според мен ще се опитат да се измъкнат с това, че имат устна уговорка. Каква правна тежест има устната уговорка? Накрая ще излезе, че няма виновни. Трябва да се забрани отглеждането на бойни породи и това е. Другият вариант е гражданите да им избият кучетата, защото всеки може да е следващият!

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Вие какво искате още някой ли даизядат за да ги ефтанизират?

10

Анонимен

преди 1 година

Потресаваща пресъпна безотговорност от страна на собственика и уж "грижещия". Това са комплексирани хора (и 2-мата). Животните не са виновни в нищо, що са ги пречукали? Казусът се равнява на непредумишлено убийство (а може и полуумишлено, не съм адвокат).

9

Анонимен

преди 1 година

Явно жената е била толерантна и не ги е отровила.