79

Анонимен

преди 1 година

За съжаление много млади в България не могат да се справят и да контролират дори леките наркотици от ранга на марихуаната и амфетамините, представям си какво ще стане с младежите, ако фентанила стане леснодостъпен... Наркоманите се мислят за бунтари, но всъщност са роби на системата и доброволно подаряват животите си и труда на семействата си. Познавам такива, които когато починат родителите им разпродават всичко защото са нетрудоспособни и нямат друг вариант за оцеляване...

78

Анонимен

преди 1 година

Имам познат военен в Иран... Той свободно говори за методите на хибридна война един от които е именно наркотрафика. Твърди, че имено Иран произвежда огромна част от фентанила вкарван в САЩ... Не ги обвинявам това са методи използвани, ако не от всички то от почти всички правителства по света... Жалко, но факт...

77

Ъхъ

преди 1 година

Въх, ами ся!?

76

Космонавт

преди 1 година

Лесно е да разберете: Всички избрани/маркирани (но не с "ваксините") (хора с индивидуална душа), през последната година усетиха, че времето се забърза. От днес задължително трябва да се нормализира усещането ви за време. Усетите ли го - значи сте ОК. Можете да лежите и да не правите нищо, всичко ще идва при вас, както е било до сега (който трябва ме разбра), но умножено по безкрайност. Време е да искате. Който разбрал, разбрал.

75

Космонавт

преди 1 година

До Пабло Ескобар Картелите като Меделин не оперират в държави с подходяща почва за отглеждане на бял мак. Виждате ли театъра който ви играят? САЩ избягали от Афганистан, талибаните решили да не сеят мак ...глупости на търкалета. Няколко пъти ви писах - от днес старира новата матрица, по бърза и продуктивна. Искате да разбереетее дали сте избрани да оцелеете?

74

Анонимен

преди 1 година

Русия е най-големият потребител на хероин в света - основно заради безпаричието в страната и ниската цена на херца.

73

Оо не!

преди 1 година

Путин с какво ще се боцка ?

72

Анонимен

преди 1 година

Това се счита като изключителна помощ за Украинския Народ, Държава и път към траен Мир! Оставен без бяло, Воботъпир ГрюненШайзе фон Щекатилбрехт да се готви да поема пътя на Чаушеско, Садам или Хетлеревски. Чакат го: едно от трите Калашник, Бесилка или Огън!

71

Афганистански фермер

преди 1 година

И ся ко ши отглеждат? Магданоз ли?

70

Анонимен

преди 1 година

Русия е на трето място в света по хероинозависими на глава от населението. Всеки може да провери в интернет данните.

69

Пловдив

преди 1 година

.... винаги.... съм съжелявал...., че България, стои на "пътя на Коприната" - главния път на наркотика от Азия към Европа..... ние сме кръстопът на главния път

68

Shshshshsh

преди 1 година

Винаги съм се чудил какво държи краварите а в Афганистан...то бил мака.

67

До 67

преди 1 година

Айде бе??? По-големи наркомани от руснаци и американци НЕМА

66

Анонимен

преди 1 година

Другари ЧабуРаши, следва да знаете, че самоцървуланковци като вас шмъркат хероин, тарикатите като Зеления са на кокакола, Путин е на райски газ и ботокс...оттам пискливия нежен глас и надутите бузи!

65

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Колумбийците ще удвоят производството на кока и ще задоволят търсенето.

64

Пловдив

преди 1 година

Синтетика по дискотеките.... Синтетиката е най- високия наркотик. Метаамфетамин и диазепам също по дискотеките и чалготеките..... кокакин, метаамфетемин и диазапам....правят децата ни мармамалад.....

63

Пловдив

преди 1 година

Най- накрая главните ди**"ри на висок наркотих спряха... Поздрави на всички Бългати, с които вещества, децата ни бяха тровени. Ай Наздраве!

62

Проблем за България

преди 1 година

Наркотиците не са проблем на З. Европа, Русия или САЩ. Наркотиците са проблем на деградиралата България защото вашите деца и внуци (ако ги имате) започват да се дрогират от 12-14 г. възраст. Дори мижавите проверки на мързеливото МВР хващат всеки ден по 20 дрогирани водачи, а проверките в някои районни управления на МВР хванаха дрогирани полицаи. Само проследете агресията в този сайт, където някои само стоят да ***, да обиждат и сами си праскат по 20-30 плюса на прocташкия си коментар.

61

Пловдив

преди 1 година

Хаххаахахахах

60

Пловдив

преди 1 година

Айде, Хероу,Кво ши прсайш хаххаайайаййа